Four umum Masalah Relationship

Love kuwi bab luar biasa! Iku alesan ngapa kita nglampahi setengah gesang kita nyoba golek siji. Nanging nalika kita nindakake sing mung setengah crita. We are bound kanggo duwe masalah kita ing sadawane dalan ing sesambetan sembarang nanging ana cara kanggo nyoba kanggo mutusake masalah iki kabeh banget umum masalah kang kita ngadhepi. Elinga yen ing mburi dina sampeyan kemitraan lan yen ora ana masalah sing ageng saka apa sing kudu bebarengan sampeyan pancene kudu soko khusus. Perang kanggo terus dhateng. Punika papat masalah umum sing wong pasuryan ing sesambetan lan carane bisa mutusake masalah wong.

Komunikasi

Komunikasi mbokmenawa masalah hubungan sing paling umum ana. Ana supaya akeh masalah kang ora bakal njedhul ing sesambetan ngendi wong loro ana ing kaca sing padha dibandhingaké karo sing saka wong sing ora. Alangan Komunikasi nyegah kita saka nyegah kahanan saka njupuk ageng lan liyane Komplek saka wong pancene lagi. Yen sampeyan lan partner golek sing alangan iki ana ing sesambetan cara kanggo pendekatan iki karo mbukak, jujur ​​lan non-judgmental jantung. Kathah geni kang ditambahake kanggo bahan bakar ing kahanan iki asalé saka lack saka pangerten antarane wong loro lan Akibate nggawe pengadilan wong sing tanpa ngrungokake sisih sing crita. Coba njagong mudhun lan pirembagan, Dhiskusi, Dhiskusi.

Kepingin Beda Things

Apa iku iku cilik kayata ngendi kanggo metu, where to eat, etc … utawa masalah ageng kaya ngendi manggon, apa kanggo manggon bebarengan utawa omah-omah utawa apa duwe dicekel bocah utawa ora kepingin iku beda masalah hubungan amba. Lan bakal kelakon ing salah siji cara utawa liyane amarga sanadyan kita nalika kita karo wong khusus ing gesang kita isih individu karo proses pikiraken kita dhewe lan plans saka carane kita waca gesang kita ngowahi metu. Iki bakal nimbulaké gesekan amarga kita ndeleng wong minangka njupuk adoh apa kita arep lan yen katahan ing kita kathah kanggo nesu wong iki. Apa sing perlu dilakoni iku pirembagan maneh nanging sampeyan uga kudu duwe bab apa padha arep, e.g. akèh wong sing arep omah-omah mikir sing marriage punika unggul lan liyane sing tepat saka urip bebarengan ing ngendi wong sing kepengin kanggo manggon bebarengan padha ora weruh lelakon-lelakon sing kaya. Ing tembung liyane, pengin iku beda, ora “luwih apik” barang-barang lan sing perlu eling utawa digunakake wong aran sing dismissing utawa malah nindhes cara padha mikir punika tengen. Mantunaken masalah ingkang guyub uga tombol kene. Sampeyan perlu iki ing sesambetan sembarang. Cukup mesthekake iku jumlah lan witjaksono saka compromising rampung ing saben bagean Panjenengan.

Dhuwit

Dhuwit punika ROOT kabeh ala padha ngomong lan ing sesambetan bisa dadi racun sing tansah Bir. We manggon ing kaping recessional lan proyek ora kasedhiya asring. Wong sing berjuang lan bisa sijine galur ing sesambetan kang mung alam. Apa sing perlu dilakoni iku kasurung saben liyane, nuduhake saben liyane sing pracaya ing saben liyane lan sing bebarengan sampeyan bisa metu ing sisih liyane amarga pungkasanipun sampeyan bakal. Nanging ing sawetoro arguing karo wong sing tresna paling ing donya iki ora arep kanggo ngatasi apa-apa. Yen tindakan mung bakal nggawe iku yuta kaping Samsaya Awon.

Alkohol Kecanduan & Depresi

Iki masalah angel kanggo sapa waé kanggo ngerti apa apa ing nalika lagi nonton partner ing ebbs despairing kuwi. Life bisa akeh banget kanggo wong-wong ing macem-macem cara lan sawetara wong ngrampungake luwih saka liyane. Apa sing perlu dilakoni iku ana kanggo wong-wong mau, nuduhake wong sing duwe iman ing wong-wong mau kanggo narik liwat lan ora ngomong ujar mati ndhuwur sirah kang bakal nggawe wong malah luwih mudhun saka padha wis ana.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Bab

Ana sworo cangkem sing akeh kita tumiba amarga kanggo sisih paling bocah-bocah wadon sing socialized dadi ...

Close