Four Jenis Men Go Kanggo

Tombol kanggo jantung wong iku ora liwat weteng. Iku liwat atine. Panggunaan psikologi lan pengamatan bisa menang sing wong impen lan mimpin kanggo Roman short-term utawa rasa seneng kekal. Punapa mawon sampeyan are looking for ing titik iki ing gesang panjenengan. Ngerteni kapribaden lan apa ndadekake wong-wong mau obah kuwi kunci lan bisa mimpin sampeyan menyang panggonan kanthi kuwat ing atiné. Ngisor iki patang jinis mens’ kapribaden lan carane sampeyan bisa nggawe wong Yours.

Cool Wong lanang

Ing Cool Dude

Kelangan wong iku jinis wong sing cenderung kanggo duwe akèh wong ing urip. Sampeyan bisa jenis kaya wis karo wong sing duwe rombongan. Dadi ing akibat sampeyan bisa uga mudhun urutan pecking ing donya kang. Penampilan sing wigati kanggo wong kelangan. Apa iku tren paling anyar kang ageman utawa wong sing njupuk sikap anti-fashion wong kelangan mlaku karo kapercayan ing kabeh kaping lan bisa boarder ing liwat-manteb ing ati ing kaping. A wong kelangan seneng dadi pusat perhatian lan ora kaya sampeyan Upstage wong supaya wong duwe manungsa waé. Wong lanang kelangan kaya wong lanang kelangan lan bocah-bocah wadon lan saubengé piyambak karo wong kelangan supaya yen sampeyan duwe ciri nerdy nyoba ora kanggo nampilake ing perusahaan kang nganti wong iku dadi ing katresnan karo sampeyan, yen iku mung bisa ora saged kanggo ora duwe sampeyan ing urip lan temtunipun ora ngatonake kontak mau ing ngarepe kanca-kanca! Cool lads kathah kanggo ngrungokake liyane menyang kanca-kanca saka sing paling amarga padha njupuk bangsa liya’ panemu Injil minangka liwat paukuman dhewe supaya dadi ora kanggo ilang pasuryan.

High Brow Guy

Dhuwur Brow bloke

Pèrènging dhuwur wong iku jinis wong sing tansah katon dapper lan mbokmenawa ing cocog karo. Panjenenganipun cenderung kanggo pirembagan bab nyamarke music, sastra, etc … nanging ora tau ikeyan menyang dikarepake unsur liyane eksentrik iku nyamarke ing kothak kasebut. Iki amarga lagi cukup suwene utawa ing paling sing apa padha kaya katon: intelektual lan tepat. Kaya wong lanang kelangan
penampilan sing penting kanggo bloke pèrènging dhuwur. Ana cenderung dadi unsur snobbish banget kanggo iki jinis wong. Kasunyatan TV lan kaya sing sampah wektu kanggo wong. Kanggo karo wong kaya iki sampeyan bakal perlu kanggo rerumput munggah ing kawruh nyamarke lan sugih cukup canggih lan elegan. Nanging nyoba ora kanggo dadi snobbish ing proses. Elinga yen sampeyan bisa Tanggal umuk tanpa wis umuk dhewe. Unsur liya kanggo nimbang karo bloke pèrènging dhuwur wis mangan metu. Dheweke ora bakal kejiret mati ing cafe karo pangan mirah utawa MacDonalds. Sampeyan mbokmenawa bakal luwih laut utawa Tapas bar, sampeyan bakal mungkasi munggah ing karo wong.

Boy Next Door

Boy-Next-Door

The-boy sabanjuré lawang punika resik-Motong Panjenengan, wong manis. Kang senengane kanggo ngombe nanging ora overdo lan cenderung kanggo like music banget ide, TV, etc … Kasalahpahaman bab boy sabanjuré lawang iku iku kabeh sweetness lan cahya kang mbokmenawa goroh. Padha bisa ngagetno. Ana mbokmenawa sisih mischievous ana kang padha mung nuduhake kanggo sampeyan ing pribadi. Mugia ing kamar turu marga Panjenengan! Ayo padha piyambak lan ora nyoba kanggo ngganti sing lagi nanging yen sing aran sing lagi ndhelikake konco gambar aman lan ora ngijini poto nyata sing metu ing domain minangka kadang cilik karo akèh saka lanang-sabanjuré lawang banjur alon-alon kasurung wong kanggo nglakoni dening nuduhake wong sing kaya nyata wong-wong mau lan sing bakal banget. Nanging ora push mokal amarga iku perlu kanggo bakal rampung ing jangkah dhewe minangka iku angel supaya siji poto metu ana.

nerd

Man nerdy

Nerd iku padha menyang bloke pèrènging dhuwur ing pangertèn kang ngerti akèh bab nyamarke. Nanging nerd cenderung kanggo kaya apa padha kaya minangka gantos kanggo dikarepake iku kanggo nuduhake utawa kanggo nuduhake carane cerdas lagi. Lan asring iku nyamarke ora kabeh posh lan suwene. Nerd banget asli lan penampilan ora kabeh sing penting. Ana akeh macem-macem Wangun nerds saka Gudiya kanggo hippies kanggo Whovians (Doctor Who pembuangan) lan pembuangan sci-fi. Padha wong menarik banget, nanging asring liwati liwat amarga wong mikir nerds sing nekat kanggo Roman kang umum misconception. Nerds minangka picky minangka wong liya lan tresna kanggo golek obrolan apik ing partner. Ana cenderung dadi weariness kanggo nerd amarga asring Cepet wis sijine mudhun ing past. Sapa sing dirasakaké beda ora duwe kathah kanggo nyelehake munggah karo supaya nemokake titik dateng bisa angel. Biasane nerds kathah Tanggal nerds liyane amarga padha nyaman wis piyambak karo wong-wong mau, nanging yen sampeyan bisa mbuktekaken sampeyan mbukak-minded iki bisa mimpin kanggo sing menarik, fun, sesambetan lanang lan ayu.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Cara Approach A Woman Online - Saka perspektif A Wanita

Sadurunge aku iki nikah aku ngalami padha supaya nuduhake sandi Free online, kalebu akeh e-layang saka potensial suitors online. Aku ...

Close