G-Spot Facts lan mitos

Berjuang kanggo nemokake G-titik? Iku dhuwur wektu sing mungkasi nguber mirage lan musataken ing gadhah jinis gesang sehat karo partner.

Ana yuta wanita kanggo kang nggoleki kanggo orgasms G-titik aneh wis tau rampung. Women yearn kanggo wangun iki saka orgasme ing éwadéné ngalami orgasms clitoral sampurna.

Iku bener sing mambu bawok biasané luwih kuat saka orgasms ngrambah liwat stimulasi clitoral; Nanging, orgasms dialami dening mayoritas wong wadon sing clitoral ing alam.

Nalika boten wonten salah ing gadhah orgasms mung liwat stimulasi clitoral, mitos magepokan karo asil G-titik ing Komplek inferiority lan suda seksual ajining dhiri ing wanita sing gagal kanggo entuk akeh ngedika babagan G-titik orgasme. Wangsulan: Bab ingkang paling lucu kene iku peneliti isih ora manteb ing ati bab anane G-titik.

G-titik utawa Grafenberg titik tak jeneng saka fisikawan Dr. Ernst Grafenberg, sing pisanan ngedika babagan zona erotis iki ing tempek, cedhak karo pars cara bali ing taun 1950-an. Luwih saka 60 taun wis Sampeyan liwati wiwit saran iki digawe dening dhokter Jerman, nanging ana isih ora cetha bukti wontenipun G-titik kang, kang wis dipeksa akeh sing pracaya iku mung mitos.

A sinau anyar diterbitake ing jurnal medical Anatomi Clinical misale jek duwe pungkasanipun di cekel mitos lingkungan G-titik. Miturut studi, pemanggih saka misahake orgasms menyang G-titik-stimulus, bawok lan clitoral pancen salah. Peneliti melu sinau bilih mung istilah sing siji kudu digunakake kanggo kabeh jinis orgasms dialami wanita iku “orgasme wadon”.

Sajrone sinau ngandika, sexologists teka ngerti sing “clitoris internal”, kang kanggo tanggal iki dipercaya pemicu orgasms bawok, iku mung mitos. Clitoris iku sawijining organ eksternal lan main peran penting ing nyediakake wanita kesenengan kiat liwat orgasme; Mekaten.

Sampeyan kudu wis krungu wong ngomong sing otak paling gedhe manungsa organ jinis duwe. sinau anyar iki uga nyaranke soko padha. Miturut studi, orgasms wadon biasané mental.

Ilmuwan ketemu sing kanggo wanita kepuasan seksual meh tansah adhedhasar orgasme bawok. Iki apik; nanging wanita kudu ngerti sing minangka asil gadhah badan luwih rumit, padha ora bisa duwe orgasms supaya gampang minangka wong. Menapa malih, padha ora aran rodok olo mung amarga lagi netepi entuk orgasme mung liwat seng nembus.

Ya, sampeyan bakal ketemu wanita sing bakal ngomong sing padha supaya ing ngalami orgasms sawise sing G-titik bakal kenek sawetara kaping. Padha bisa uga ora lying; Nanging, ahli pracaya apa wadon ndelok minangka stimulasi G-titik Sejatine stimulasi external padha ngalami unwittingly.

Sampeyan kudu pemikiran apa sing ora rumangsa padha. Saiki, sing pitakonan pas; panjelasan sing paling logis mbokmenawa bakal badan beda nanggepi beda kanggo rangsangan tartamtu.

Ana uga panjelasan ngelmu liyane, nanging kok nggawe iku luwih Komplek. Sing liyane sing bakal mikir ngisor bakal quotient kepuasan; supaya, mung ngendhokke lan seneng jinis.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
6 Tips Nyegah Sing Pisanan Tanggal Saka Ingsun Paling Panjenengan

Tanggal pisanan. Kita eagerly antisipasi moments gaib. Padha bisa exhilarating, lan durung intimidating. Akeh cara, lagi sampeyan padha karo ...

Close