Carane A Man proyek Bisa Reveal pribadine Romantic Kang

Oke, supaya sampeyan ngerti carane Astrologi wis digunakake kanggo abad kanggo netepke sipat pribadine lan prédhiksi kompatibilitas adhedhasar marang Alignment saka planet?

... On iku kaya nalika sampeyan padha lair lan apa sing lagi "tandha banyu" utawa "teken srengenge?"

Inggih, Aku wis dikembangaké dadi sistem padha adhedhasar marang manggung wong kang.

Sing tengen: line kang karya bisa nunjukaké apa utawa ora loro sing bakal "karya" ing gendakan lan kawin arena.

Sanadyan sistem sing ana mbokmenawa ora dadi arang banget "ngelmu,"Kesahihan iki adhedhasar marang pengamatan ekstensif, contemplation, interpretasi, pitakonan lan mbuwang wektu karo sawetara nyathet lapangan "tikus."

Yen sampeyan pengin njupuk sawetara saka karya guess metu sing kasil pancing munggah karo, karo asil tahan, maca lan heed.

WRITERS lan POETS (Ing artsy tipe)

dating Writer

Iki sopo cenderung idealis, romantis, lan awake dhewe melu. Padha ndeleng kaca proverbial minangka setengah lengkap. Padha kerep lagi conversationalist gedhe, lan saestu seneng-seneng kanggo nyumerepi metu karo. Padha lagi versi lanang paling kanca. Nanging ati-ati: iki "roh free" kadhangkala bisa prasetya paddora lan ilang.

TEACHERS

dating Guru

Yen sampeyan lagi partner guru, dipindhah menyang sirah saka kelas.

Sanadyan ana sawetara seng kanggo aturan, wong-wong sing mulang biasane jenis, sabar, apik karo kéwan lan anak, lan sing "sinau cepet." Add to iki kasunyatan sing lagi gedhe multi-taskers karo ndhuwur skills pertimbangan saben.

NewPages lan WILANGAN CRUNCHERS

Dating Accountant

Wong ing kategori punika biasané jinis Konservatif. Sampeyan bisa "count" ing cuties iki kang oriented rinci, punctual, lan gapit dhuwit uga. Padha duwe standar exacting. Yen sampeyan lagi ing ambisi, sakcara-Lace, Tipe praktis, sampeyan bakal nemokake kabungahan kene.

POLISI, Firemen, Lan Estimator MALE

dating Policeman

Apa wadon ora kaya bakal "ngluwari?"Guys ing kothak kasebut dikenal dadi wani, protèktif, kuoso, lan ngrawat. Lan aku sebutno lagi biasane ing kondisi fisik apik? Paling banget wong tujuan, karo pangertèn saka pakurmatan lan tanggung jawab.

Sampeyan iso nemu wong dadi "witjaksono" partners ing sesambetan.

Geeks KOMPUTER

Dating Komputer Geek

Sampeyan bakal klik karo beasiswa iki yen sampeyan mlebu nalar, informed, introverted, lan solvers masalah apik; padha banget.

THE kronis UNEMPLOYED

Dating nganggur

Ayo padha ngadhepi iku, kita kabeh ngerti utawa wis tanggal wong ing kategori punika.

Kang "proyek" wis MOONLIGHTING minangka kentang kursi.

Punika script.

Kang isih nyoba kanggo "golek piyambak." Utawa tansah mudhun ing luck kang. Utawa isih nyoba kanggo nguber kang ngimpi kang bintang rock ing telung puluh. Kanan? Yèn mangkono, sampeyan bisa uga pengin nimbang opsi lan "nganggo pink" wong rauh.

COLLAR BLUE VS. COLLAR PUTIH–Kang Better?

Pancasan, pancasan. Apa wong wadon apa?

Iku luwih apik kanggo Tanggal iker-iker rasukan wong biru utawa ayu iker-iker rasukan putih?

Inggih, iku kabeh gumantung.

Punika 4-1-1.

Blue iker-iker rasukan wong lanang sing asring mudhun menyang bumi lan apik karo sing tangan. Padha lagi biasane gampang dadi karo, karo egos ing mriksa. Rélatif, lagi langkung glethakaken bali.

Putih iker-iker rasukan wong lanang kakehan duwe potensial entuk luwih, cenderung serebral, lan solvers masalah gedhe.

Sanadyan iki ora aturan hard lan cepet, sampeyan bakal nemokake wong-wong mau ditrapake kanggo akeh kahanan gendakan. Punapa mawon sampeyan nindakake, milih wisely.

Sawise kabeh, katresnan iku penting "bisnis."


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Tips for Dating Kanthi Tinder lan Aplikasi Mobile Liyane

Ana ing wektu nalika tanggal, wong loro wis ketemu saben liyane ing wong; banjur teka Free online;...

Close