Carane Love Bisa Tansah Sampeyan Metu saka Alangan?

Sing pengalaman saka Mudhun ing katresnan iku soko wong kudu ing paling sapisan ing / gesang dheweke. Ing bab apik iku ana sawetara banget wong-wong sing ora cukup kang ndarbeni hak istimewa duwe pengalaman iki apik.

Nalika lelampahan kang ing katresnan punika emosional nourishing, ana akeh faktor sing nggawe gadhah katresnan urip arang banget penting. Love bisa nemen supaya sampeyan metu saka alangan; maca ing ngerti carane.

Sampeyan bakal umur alon

Apa bisa dadi alangan ageng saka looking lawas? Cinta bisa mungkasi saka Mudhun memangsan kanggo durung wayahe tuwa. Apa kowe ngerti babagan Oxytocin (ing lungiting ngrujuk minangka hormon katresnan)? Tresna nggawe asil nambah ing tingkat saka Oxytocin ing awak manungsa. Oxytocin micu produksi DHEA, hormon dikenal kanggo keuntungan anti-tuwa sawijining.

Apa kowe ora ndeleng carane kulit glows sawise jinis? Apa kowe ora sok dong mirsani carane semangat sing aran esuk sawise? Kabeh iki ana amarga saka keuntungan anti-tuwa saka DHEA.

Love mulang sampeyan bakal manteb ing ati

Zero utawa kapercayan kurang mung bisa mimpin kanggo siji bab, urip masalah. Sampeyan bisa mungkasi saka njupuk proyek tengen; bisa nyegah saka Making dhewe krungu ing kaping perlu, lan pungkasanipun meksa sampeyan kanggo tetep entitas rodok kurang saka apa sing pantes dadi.

Salah siji saka efek sisih paling apik katresnan punika ngedongkrak ing kapercayan. Nalika enggo bareng sesambetan romantis karo wong asring wong sing ndadekake sing aran kaya superman / superwoman. Ya, partner bisa mada sampeyan kanggo prakara tartamtu, nanging sakabèhé sing tansah tetep sing paling apik kanggo wong / dheweke. Iki poto-yakin kanthi otomatis bakal Instate ing sampeyan lan nggawe sampeyan wong liyane manteb ing ati; lan nalika sampeyan setengah mesthi masalah sing ditanggulangi.

Love bisa tetep sing adoh saka obatan

Ana ora bisa dadi langkah nyegah luwih apik utawa obat kanggo tamba penyalahgunaan, tinimbang katresnan. Wong ing Amerika Serikat sing rumiyin trenyuh dening tingkat akeh saka planggaran inti; katresnan bisa solusi sing paling apik kanggo masalah iki.

Sifat kaya log inti lan ngombé abot biasané byproducts depresi. A seneng marriage kapenuhan katresnan bisa tetep depresi ing teluk lan kanthi mangkono bisa nyuda kemungkinan siji succumbing kanggo tamba penyalahgunaan lan alkohol Ngartekno.

Love ngalangi STDs

Nalika sampeyan tresna wong, sampeyan ora mung nyana wong / dheweke dadi manut kanggo sampeyan, nanging uga kathah supaya mengkono tindakan scratchy konco sing wong. Kanggo sijine iku luwih saéngga mènèhi bentuk bujel, wong ing katresnan ora isin adoh saka panggolekan gaweyan ekstra kanggo tetep setya lan sing utamané amarga padha ora pengin babras wong padha tresna. Nanging, carane teka sing bisa disambung karo Nyegah STD?

Wonten link cantik kuwat.

Wong ing katresnan amarga tryst karo kasetyan biasane ora apik gadhah macem-macem partners jinis lan iki ing siji nyuda kemungkinan sing ngembangaken STDs. Ya, iku minangka prasaja minangka sing.

Iku sawetara saka masalah katresnan bisa nglindhungi saka. Yen sampeyan pengin ngerti apa liyane katresnan bisa nindakake, mung tiba ing katresnan.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Heartless Queen Bees
Apa Men Love Heartless Ratu Tawon

Iki dating site, lan dating site for penyayang pet, no less. So can we talk for just...

Close