Carane planet bisa prédhiksi Panjenengan Love Destiny

Ing Astrologi, ana soko disebut dina rata-rata natal. Iku Sejatine sing gambar asli seko saka lokasi pas ing Zodiak kabeh planet lan benda langit liyane ing wayahe lair saka lokasi sampeyan padha lair. Iku kaya peta, mbikak metu pribadine lan nuduhake apa sing arep / perlu ing macem-macem aspèk gesang. Saben uwong sing mirsa Venus iku planèt cinta, lan tandha dheweke iku dumunung ing lair bisa menehi kaweruh menyang apa sing perlu ing katresnan. Apa Venus ngomong bab sampeyan? (Yen sampeyan perlu kanggo nggoleki tandha Venus Panjenengan, klik kene).

Venus ing Aries: Sampeyan perlu wong sing bisa terus kapentingan sampeyan, utawa sampeyan nerusake cepet. Padha ngirim cocog passion, lan antusias babagan gesang. Sampeyan bisa narik kawigaten akeh potensial suitors, nanging kowe liwat kanthi cepet yen sampeyan lagi ora fokus ing apa sing arep. Sampeyan kudu kanggo njaluk liwat perlu kuat kanggo tansah sing koyo account-anyar.

Venus ing Taurus: Sampeyan perlu wong stabil lan tanggung jawab. Yen wong lagi alam bébas, lan erratic, sampeyan lagi aktif ing cara liyane. Sampeyan kaya wong sing spoils sing sethitik karo bab becik ing gesang, lan wong sing bisa cocog alam sensual Panjenengan. Sampeyan njupuk wektu nalika milih partner, lan nggunakake gunggung prasetya. Watch kanggo kang banget possessive utawa cemburu.

Venus ing Gemini: Sampeyan perlu stimulasi mental ndhuwur kabeh liya. Yen sampeyan ora bisa nggabung obrolan apik karo wong, sampeyan bakal ngumbara. Sampeyan perlu wong sing menarik, Tipe intelektual, nanging sing luwih diukum saka sampeyan supaya padha bisa kalem lan corral sampeyan. Sampeyan bisa mbukak kanggo wong enom saka dhewe, utawa sing tumindak luwih enom saka lagi.

Venus ing Cancer: Sampeyan perlu salah sambungan emosi karo wong ndhuwur kabeh liya. Sampeyan pengin partner sing bisa mbukak nganti sampeyan emosional, ndhukung lan kasurung, nanging uga bakal push sampeyan njaba saka zona comfort. Sesambetan bisa njaluk kurang yen ora njupuk sawetara kemungkinan karo partner saben supaya asring. Watch kanggo cenderung kanggo sampeyan dadi tiyang sepah ing sesambetan.

Venus ing Leo: Sampeyan kudu lintang ing sesambetan, supaya sampeyan pengin partner sing bakal menehi manungsa waé, lan memuji sampeyan kudu. Sampeyan bisa dadi egois sethitik ing kaping ing katresnan, nanging sampeyan sing anget lan hasrat uga, lan kaget manut. Ngene kaya katresnan dadi kaya soko saka novel romance favorit utawa film, lan banget romantis.

Venus ing Virgo: Sampeyan perlu wong sing praktis lan tanggung jawab, lan sapa sing bakal supaya njupuk wektu. Sampeyan ora pengin kanggo Rush nalika milih wong dadi karo, lan pengin nggawe manawa iku tengen pisanan. Sampeyan bisa dadi sethitik isin ing katresnan, lan uga kudu wong kanggo nggawe pamindhahan kawitan. Sampeyan perlu partner sing bisa soothe syaraf nalika sampeyan padha sumelang ing bab sesambetan.

Venus ing Libra: Sampeyan perlu wong sing njupuk prasetya akeh, amarga manawa apa. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu duwe jumlah tartamtu saka papan ing hubungan kanggo tuwuh, lan pengin wong sing understands sing sesambetan bisa tansah njaluk luwih apik. Sampeyan appreciate romance lan kakendelanipun, lan pengin bisa dianggep karo bab lan minangka witjaksono.

Venus ing Scorpio: Sampeyan perlu wong sing hasrat nanging sing bisa nangani kakiyatan Panjenengan, amarga sampeyan bisa akeh banget ing kaping ing katresnan. Sampeyan bisa nggawe lunyu utawa cling kanggo partner, tumindak Ngontrol utawa ngapusi wong-wong mau, supaya iku penting kanggo sampeyan bisa ing sadurunge kang karo wong utawa sampeyan bakal push wong adoh. Sampeyan lagi kesengsem kanggo wong kuat sing koyone kuwat.

Venus ing Sagittarius: Sampeyan perlu wong sing paling adventurous, kandel, lan bisa ngguyu karo sampeyan. Sampeyan ora njupuk katresnan banget akeh, dadi sampeyan kudu wong sing luwih praktis karo cinta, lan ora bakal ngidini sampeyan keblasuk kakehan. Sampeyan perlu sambungan fisik karo wong, lan perlu kanggo elinga siji emosi penting banget. Iki posisi bisa nuduhake sarjana langgeng / Ganstarasta.

Venus ing Capricorn: Sampeyan perlu wong diwasa, tanggung jawab, lan dicokot tradisional karo cinta. Sampeyan lagi kesengsem kanggo wong sing sukses, wis ngrambah utawa ing cara sing kanggo nampa status dhuwur ing urip, lan sampeyan bisa mbukak kanggo partners lawas. Awit sampeyan lagi dadi tradisional, sampeyan bisa nggunakake wong sing bakal ngowahi sawetara Spice supaya sesambetan ora njaluk stale.

Venus ing rasi lintang Aquarius: Sampeyan perlu wong sing paling wong dhewe, wis pribadine unik, lan cocog sampeyan intelektual. Sampeyan seneng kang kanca karo wong pisanan, lan aran Persahabatan sing madegé sampurna katresnan. Masalah iku, sampeyan bisa duwe wektu hard arep ngluwihi Persahabatan, dadi sampeyan kudu wong sing bakal mbukak sampeyan munggah emosional lan nggawa passion.

Venus ing Pisces: Sampeyan perlu wong sing mangertèni emosi kabutuhan Panjenengan, bakal nglindhungi nalika sampeyan aran ngrugekke, lan ora bakal njupuk kauntungan saka kowe. Sampeyan bakal nindakake apa-apa kanggo wong sing tresna, lan bisa gampang diapusi amarga sing. Kang romantis kuwi ing atimu, sampeyan kudu wong kang luwih kepenak lan diukum. Sampeyan lagi kesengsem kanggo jinis seni.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
4 Dalil kuat Of Happy Men

Wis tau dijupuk wektu kanggo nggambarake marang cara pola prilaku Panjenengan pengaruhe tresna sampeyan urip kanggo ...

Close