Cara Tanggal A Girl Sing Nuduhake Little Affection

Yen sampeyan partner wadon sing nuduhake sethitik tresno sampeyan bisa digodha kanggo uncalan ing andhuk. Sampeyan bisa uga salah siji kanggo tansah miwiti kontak fisik kayata La, cuddling, utawa ngambung. Nalika dheweke iku receptive kanggo tampilan saka tresno, dheweke misale jek dadi ora adil mulai sadurunge nyeret iki ing dheweke dhewe. Yen sampeyan wis dideteksi iki saka tanggal lan masalah sampeyan, njupuk tindakan saiki supaya supaya tension rasah ing sesambetan.

Njlèntrèhaké Perasaan Panjenengan

Iku penting kanggo mangerteni sing gendakan ora bisa maca pikiran lan bisa uga ora duwe idea carane prilaku dheweke mengaruhi sampeyan. Pakar Relationship, Dr. Karen Sherman nekanake iku penting kanggo marang gendakan carane aran. Mbok, prilaku unaffectionate dheweke wis kiwa sampeyan kroso ditolak, adoh saka ing dheweke, duwe pengarep-arep, utawa malah undesirable. Punapa mawon iku, narik dheweke aside kanggo diskusi serius lan swara carane dheweke tumindak mengaruhi sampeyan.

Takon kanggo Komentar

Sawise sampeyan wis nggawa kesadaran apa bothers sampeyan, iku wektu kanggo dig tuwa. Takon kanggo ngenali sabab ROOT saka prilaku gendakan. Dheweke uga wis ing sesambetan sadurungé kang tanggal dheweke durung akèh tresno. Salajengipun, yen sesambetan isih nyedhaki anyar, dheweke uga perlu liyane wektu kanggo anget munggah kanggo sampeyan lan panjaluk saka sesambetan. Sawise loro sing wis nemokake anane alasan bisa kanggo lack dheweke tresno, cara barcarolles loro sing bisa duwe kabutuhan ketemu.

Nandeeswarudu

Elingi, sampeyan kudu nyebut raos menyang gendakan ing cara sing nerangake alamiah kanggo sampeyan, sanajan dheweke ora males wong-wong mau. Ing artikel kang "10 Ciri Wong Highly Kamu", Dr. Kory Floyd pinten akeh keuntungan saka nuduhake tresno kayata gadhah luwih poto-ajining, kurang wedi saka karukunan, lan mari luwih saka kaku. Tambahan, peneliti Andrew Gulledge, Michelle Gulledge, lan Robert Stahmann tontonan sing tresno fisik mundhak kepuasan sesambetan kanggo loro partners. Ing éwadéné saka lack gendakan kang tresno, openness dhewe kanggo nampilake tresno ngijini sampeyan kanggo nggedhekake ing kasil iki positif lan duwe apik sesambetan ing mangsa.

Priksa keputusane Angel

Iku bisa uga teka menyang titik nalika éling sing, senadyan efforts paling gendakan kang, sampeyan isih dissatisfied ing sesambetan. Dr. Sherman says sing faktor penting ing sesambetan sembarang learning kanggo nampa siji beda liya. Yen sampeyan nemokake sing lack gendakan kang tresno terus keganggu sampeyan, iku uga apik kanggo mungkasi sesambetan Cordially lan golek wong sing bisa nepaki perlu kanggo tresno.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
6 Pitakonan tombol kanggo Takon dhewe Sadurunge Kang nyemplungaken ing Pool Dating

Mbayangno arep nyimpen Grosir kanggo trip blanja tumindake. Sampeyan watak cerobo kanggo nggawe metu dhaptar ...

Close