Carane Tanggal ing Facebook

Apa kowe tau kesawang ayu sing komentar ing Facebook photo kanca? Facebook bener bisa dadi dalan gedhe kanggo ketemu lan tanggal wong. Nanging, ana aturan kanggo tindakake supaya manawa sampeyan ora e-sabotage dhewe.

aturan #1: Apa ora kanca banget rauh
Ngirim request kanca sadurunge obrolan nyata utawa wiwitan iku serem. Yen sampeyan arep kanggo Facebook stalk sadurunge nggawe pamindhahan, priksa manawa sampeyan wicaksana sing ora pengin accidently kaya foto. A aturan apik saka jempol kanggo tindakake yen sampeyan wis aman nomer telpon, sampeyan bisa kanca ing Facebook.

aturan #2: Supaya poking lan kakehan engagement Facebook
Ing paling mata, poking iku cara matur woy tanpa bener mustering munggah wani nindakaken. Ing kasunyatan, poking dipuntingali minangka njupuk cara gampang metu. Padha dadi kanggo awake kakehan ing profil kapentingan kang. Yen liwat kaya utawa liwat komentar ing foto lan status, bakal nggawe sampeyan katon nekat. Nalika sampeyan bisa mikir sing poking lan engagement Facebook cara nuduhake sisih flirtatious Panjenengan, wong bener iku ora. Liyane, bakal nuduhake sing luwih kasengsem ing awake online banjur ing wong. Iku penting kanggo njupuk hubungan mati-line.

aturan #3: Supaya kiriman inappropriate
Iku aman kanggo nganggep sing kapentingan katresnan Panjenengan punika kanca karo everyone ing Facebook. Saka anggota kulawarga kanggo kolega kanggo CEOs perusahaan, posting utawa menehi tag postingan boten cecek utawa gambar ora mung bakal wadhi nanging cara gedhe kanggo nggawe tresna roto ing arah liyane.

aturan #4: Priksa manawa kaca punika ndhuwur-kedudukan
Ayo padha ngadhepi iku, kapan kita nampa request kanca kita nerusake kanggo stalk wong sing. Iki kok profil perlu di resiki munggah. Apa sampeyan mikir foto boten cecek utawa kirim lucu, iku bisa uga ora humor tresna kang. Supaya b sembarang, iku penting kanggo nguripake profil menyang siji sing leh ora bakal isin kanggo ndeleng.

Miturut nang aturan iki, sampeyan bakal rauh bakal ing dalan kanggo kasil Tanggal ing Facebook.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Seni Flirting

Flirting luwih saka mung seneng-seneng iku dhasar. Kabeh kaslametané kita minangka spesies gumantung sambungan manungsa

Close