Carane Tanggal Wong Saka Park Dog

Mbayangno iki, sampeyan mbuwang frisbee karo kanca wulunen ing taman asu lokal lan sampeyan sok dong mirsani nyawa mate potensial ing kadohan. Apa apa saiki? Saka nepangaken pisanan sealing menehi hasil kanggo tanggal, kita wis nyawiji sawetara tips carane Tanggal wong saka ing taman asu.

Tip #1: Teach Dog Panjenengan lan Trick endearing

Nalika iku aman kanggo wong ing saben taman asu tresna asu, ana soko kanggo bakal padha kanggo asu kang mangerténi lan trick-awe pantes. Kanthi nggunakake printah inconspicuous, sampeyan bisa mulang asu trick sing ora mung conveys kapribaden nanging bakal Pesona liyane.

Tip #2: Ayo Dog Panjenengan Play karo Dogs Liyane

Nuduhake yen asu ora mung seneng asu nanging seneng muter karo wong-wong mau ndadekake yen luwih bisa dicedhaki. Plus yen apa mejet iku mati, asu bakal duweni potensi bakal manggon ing gendheng sing padha lan ora kepengin kanggo ngowahi ing asu sing ora njaluk bebarengan karo wong. Tombol kanggo njaluk asu dadi kanca disit.

Tip #3: Mulai karo Conversation Casual

Apa iku dina ayu metu utawa kasunyatan sing loro saka asu sing muter karo salah siji liyane, serangan munggah pacelathon sembrono. Iku sak iki obrolan, sampeyan bakal njaluk kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan wong iki. Mulai mati alon lan ndeleng ngendi iku ndadékaké.

Tip #4: Nomer Exchange telpon kanggo Doggy Tanggal

Sawise sampeyan wis ngedika kaping sawetara beda, takon nalika padha biasane teka menyang taman asu. Banjur suggest sing ijol-ijolan nomer kanggo koordinasi tanggal doggy. Tanggal wiwitan iki ora bakal dadi intimidating minangka fokus watara asu Panjenengan.

Tip #5: Ngluwihi Date Undangan – Ora Ana Dogs

Sawise sampeyan ngerti sing padha kasengsem, takon mau metu ing tanggal nedha bengi. Patemon ing liyane intim setelan sans asu bakal mimpin kanggo obrolan malah tuwa lan mugia sing bakal mimpin kanggo soko liyane.
Kanthi tips iki, sampeyan saiki ngerti persis apa apa ing wektu yen sampeyan ndeleng ayu sing ing taman asu.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Remind Him
5 Things to Say kanggo Ngelingake Panjenenganipun Panjenenganipun perlu Sampeyan

Punika saestu banget gampang ngomong bab-bab sing nuduhake wong sing Care lan durung, especially in long...

Close