Cara Tanggal Nalika Vereinslos

We manggon ing donya ing ngendi pengangguran dhuwur ing dadi akeh negara kabeh ndonya. Lan durung malah karo masalah cukup universal iki ing gesang wong ana susah isih ana lan ora nggatekke lan serat sing menyang wong sing metu saka karya utamané sing sing wis metu saka karya kanggo nalika. Lan serat iki lan lack saka pangerten bisa dadi masalah ageng nalika nerangake ing donya gendakan.

Impressing tembung tombol ing donya gendakan sawise kabeh lan sing apa kita kabeh nyoba kanggo nindakake ing salah siji cara utawa liyane ing tanggal apa iku kanthi nggunakake karo alam kita, klamben cara tartamtu utawa ngomong bab sajarah kita Employment nanging alangan karo iki ing iklim ekonomi saiki kita kita bakal njaluk wong sing mikir kita "Spongers" utawa "Lazy" amarga kita uga wis ora kagungan luck padha wis ing nemokake proyek. Padha bakal argue mesthi sing padha makarya hard kanggo njaluk proyek nanging titik wis dadi sampeyan kudu supaya ora teka mudhun kanggo luck saka apa juragan mikiraken sampeyan sing calon nengen utawa ora. Ora luwih saka sing. Cukup mratelakake panemume siji wong.

Aku nganggur kanggo patang taun ing iklim ekonomi atos sing Ireland sapunika lan aku iki terrified saka mulangi wong aku sing disenengi aku ana nganggur, awit wedi apa bakal padha mikir kula. Nanging senadyan ngedeni kita ana wong metu ana sing ngerti apa donya kaya. Aku elinga mulangi wong aku tresna marang Aku wis nganggur kanggo patang taun lan ana tenan kelangan karo. Ing kasunyatan iku tau malah batted lan tlapukan bab iku lan sing ana salah siji saka akeh alasan kok aku ambruk ing katresnan karo wong. Panjenenganipun jenis, pangerten lan ora ana judgmental.

Temtu ora kabeh wong lanang sing kaya iki lan aku pengin kanggo kabeh lanang lan wadon metu ana sing padha. Aku ketemu karo wong aku disenengi lan aku overheard wong ngomong bab wong nganggur ing cara unflattering. Sampeyan ngerti komentar snobbish biasanipun kaya "Sponger". Dadi bebener iku nalika kita kaya kanggo mikir sing gedhe-gedhe apik-looking bakal tansah dadi non-judgmental iku ora tansah bener. Lan iku angel yen padha supaya Pas meh padha nyawiji jins ceking sing!

Yen tiba ing katresnan karo wong sing wis mratelakake panemume, prejudiced tartamtu bab wong nganggur lan sampeyan dhewe sing utawa wis nganggur bisa dadi kahanan sing komplèks banget kanggo golek siji poto ing. Nanging sampeyan kudu ngelingi kanggo ngormati dhewe. Kasunyatan bilih sampeyan utawa padha nganggur mung bagean. Iku ora netepake sampeyan. Ana Gagal ing anggere sampeyan ngerti sing nyoba paling.

Nalika aku tak mesthi sandi mbantu kula aran kathah liyane nyaman ing kahanan ngendi aku bakal duwe kanggo negara apa aku nanging nalika sampeyan wis dangu nganggur sing koyo saka bakal padha takon apa aku iki dilakoni sadurunge sing ora isih haunt lan bebener iki sing ngirim ora.

Sampeyan perlu kanggo pindhah menyang tanggal karo sirah dianakaké dhuwur. Dheweke uga duwe proyek. Sampeyan ora bisa. Dheweke uga wis makarya kabeh kang urip, sampeyan kudu ora. Iku tegese apa-apa. Panjenenganipun namung manungsa lan sampeyan mung lanang utawa wadon lan sampeyan duwe akeh hak ngomong apa sing disenengi lan kanggo tumindak carane kaya (Kasedhiya iku sopan mesthi!) lan aran kaya penting minangka wong ora amarga aku ngandani yen Mister lan dikirim sampeyan!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
3 Tip kanggo An Amazing Relationship

Sesambetan sing bab sing paling luar biasa kita bisa duwe. Nanging kaya kabeh iku penting ing gesang padha mbutuhake ...

Close