Carane njaluk ing Mood katresnan?

Ana ing wektu nalika sampeyan lan bojomu utawa boy kanca mung bisa ora supaya tangan mati saben liyane, nanging saiki iku wis diganti lan sampeyan knthi angel aran kaya nindakake katresnan. Ora iki meh podo kahanan sampeyan ana ing saiki? Kanggo mesthekake yen sampeyan duwe akeh fun sing digunakake kanggo duwe karo partner sadurungé, Katrangan cara kanggo njaluk ing swasana ati katresnan.

Priksa ambiance sampurna

Paling pasangan sak dina awal saka hubungan sing mung kudu sudhut pribadi kanggo mencet sampurna nggawe katresnan swasana ati. Nanging, minangka sesambetan-lawas mundak akeh, diwiwiti rusak Pesona sapisan digunakake kanggo nduweni. Gadhah ambiance tengen bisa bantuan wong kanggo njaluk menyang swasana ati katresnan luwih gampang.

Sampeyan bisa nyoba dening dimming lampu saka kamar turu lan panggolekan sawetara romantic music ing. Priksa manawa amben ora cluttered; paling wong mung ora bisa aran romantis ing sakcedhake bekakrah. Aja ora ngidini kamar turu dadi panas banget utawa kadhemen minangka loro bisa turnoffs cepet. Yen sampeyan duwe air conditioning utawa panas sistem diinstal, nyetel. Opening utawa nutup jendhela uga bisa mbantu ing normalizing ing suhu saka kamar turu lan nggawe panggonan luwih cocok kanggo njupuk mulyo.

Kill kaku

Kaku salah siji saka nimbulaké paling umum saka suda jinis drive. Statistics Bubar dijupuk mbukak sing sak 15% wong duwe libido kurang utamané amarga saka kaku padha duwe urip. Testosteron inggih punika hormon sing kontrol drive jinis ing wong. Minangka wong mundak akeh lawas (30 utawa luwih), tingkat testosteron kang wiwit teka mudhun; kaku micu produksi hormon kortisol lan sudo tingkat testosteron kang malah luwih. Dadi, wong keganggu dening kaku biasane wis libido luwih murah tinimbang wong liya saka umur kang.

Yen sampeyan pengin nggawa bali narik lan pengin njaluk ing swasana ati katresnan minangka spontaneously minangka sing digunakake kanggo nindakake sawetara taun maneh, sampeyan bakal kudu golek cara kanggo mateni kaku partner wis madhep lan ing wektu sing padha njaluk dhewe de-ditekan. Saenipun, sampeyan kudu bantuan saben liyane ing reinstating koyo kebersamaan dening ngantem kaku. Menehi wong pijet banjur takon marang kanggo bali sih, njupuk padusan panas bebarengan, nyiyapake nedha bengi bebarengan, pindhah mate ing Taman sawise nedha bengi; kabeh iki bakal bantuan sampeyan lan partner kanggo unwind lan njaluk sing sampurna nggawe katresnan swasana ati.

Priksa manawa sampeyan aran seksi

Kanggo aran kaya nindakake katresnan, sampeyan pisanan kudu aran seksi. Yen sampeyan ora manteb ing ati bab cara sing katon amarga bobot sampeyan gained ing past sawetara taun, nyoba kanggo mencet ing gedung olahraga lan ilang sawetara saka iku. Iki bakal nggawe sampeyan luwih manteb ing ati lan sampeyan bakal maneh miwiti kroso seksi. Sampeyan uga bisa nyoba metu lingerie anyar, nanging supaya manawa sampeyan nyaman ing; iki amarga comfort uga arang banget penting kanggo kroso seksi.

Kanggo njaluk ing swasana ati katresnan, sampeyan kudu nindakake samubarang sing bakal ngilangke omahe saka hubungan. Sawise hubungan dadi macem, sampeyan ora bisa nemokake iku angel kanggo njaluk menyang pigura tengen pikiran kanggo nggawe katresnan.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio