Carane Tansah manggoni Relationship

Akeh pasangan ngerti wis: sesambetan manggoni mbutuhake akèh wektu lan investasi energi. Nalika sawetara sinau iku cara hard, wong mangertos saka awal banget sing siji ora bisa duwe hubungan manggoni tanpa kang tentrem karo awake dhewe pisanan kabeh. Yen sampeyan are looking ing sesambetan lan sing aran sampeyan ora sampurna seneng karo cara iku saiki, sampeyan kudu ngerti sing titik wiwitan apik ing Ngapikake iku dhewe. Wutah dhewe lan pembangunan pribadi tombol ora mung kanggo rasa seneng dhewe, nanging uga kanggo urip penake lan manggoni minangka saperangan. Sampeyan ora bisa ndandani dhewe utawa sesambetan ing liya pamisah, nanging kene sawetara nilai kanggo nimbang:

1. Rasa seneng rawuh saka njero

Kang ngandika, sampeyan kudu ngerti yen goal tunggal partner ing urip ora kanggo nggawe sampeyan seneng nalika sampeyan njagong lan nindakake apa-apa bab iku. Dikarepake rasa seneng mung ngalahake ing lawang iku rodok gemblung. A sesambetan manggoni melu wong loro sing ngormati lan kasarasan bab saben liyane. Saben partner njupuk soko saka sesambetan, nanging uga ndadekke soko menyang iku. Nalika katresnan bisa wuta lan unconditional, ora kudu SELFLESS. Mulane, ora nyana kanggo nggawe sampeyan seneng. Nandur modal ing dhewe; Katrangan cara kanggo dadi seneng supaya kontribusi kanggo rasa seneng saperangan kang.

2. Mbusak balok sing ana ing mripatmu dhewe

Lan ngandika lawas mulang kita kawitan njupuk plank metu saka mripat kita dhewe, yen kita arep bisa kanggo ndeleng cetha lan mung sesampunipun mbusak speck saka mripat wong liya iku. Apa ta tegese iki? Deleng pisanan ing dhewe ing pangilon, nemokake lan nyoba kanggo bisa ing cacat sadurunge pointing metu misshapes partner kang. Tanpa Mudhun ing nemen liyane lan arep kanggo paukuman poto, Cut partner sawetara slack, mungkasi nonton kang / dheweke saben pamindhahan siji liwat kaca nggedhekake, lan nyoba kanggo ngerti tumindak tinimbang kang menehi kritik wong-wong mau. Sabanjure sampeyan duwe malah saperangan konflik slightest, tinimbang nyoba kanggo nyelehake nyalahke wong liya, takon dhewe apa iya salah. Coba nemokake cara Nyingkiri konflik, lan, nalika disagreement kuwi mengkene, mikir saka solusi kanggo ngatasi iku peacefully.

3. Tansah kalem Panjenengan

Dadi akeh sesambetan njupuk siji salah mung amarga loro partners nganggo sikap jawata kang. A sesambetan manggoni ora perang sing. Sampeyan ora perlu kanggo nyerang partner utawa Count kamenangan minangka skor luwih ora bakal mbantu aran bahagia. Nanging, nyoba supaya kalem lan dadi sabar karo partner. Mikir sing partner ora mungsuh, lan kapan pengin kanggo mundhakaken swara, njupuk ambegan jero lan ngempet dhewe. Enteni nganti sampeyan bisa diajak iku liwat quietly, lan sampeyan bakal rauh ndeleng asil.

4. Lay dhasar sehat kanggo hubungan

Cukup kaya house ngalangi wis dibangun ing dhasar ngalangi, sesambetan manggoni wis dibangun ing gedhe-gedhe sehat. Iki tegese sampeyan kudu jujur ​​kanggo partner lan, sing paling Jahwéh, kanggo dhewe saka banget awal. Kenging punapa sampeyan pindhah menyang tebih gedhe ing urutan kanggo ndhelikake cacat yen sampeyan planning mangsa bebarengan? Sing liyane bakal pungkasanipun sok dong mirsani Nilai Panjenengan ora pati roso. Wis sampeyan tau panginten sing partner bisa bener tresna sing sisih sing nimbang gagal?

5. Aja menehi munggah impen

Sapa ta sing ngomongi kowé nèk supaya duwe hubungan manggoni lan seneng, sampeyan kudu ngladosi impen? Yen sampeyan mikir iki pesenan partner kang, ana rong opsi: salah siji sing tak wong / salah dheweke, utawa ora ONE ing. Selfishness sanadyan, utawa wajah akehe sikap leres kanggo hubungan ingkang saè. Ing nalisir, kemitraan katresnan sehat tegese support loro lan ngagengaken saben liyane kanggo nguber impen sing. Yen sampeyan arep sing wishes lan gol dhewe ora penting, sampeyan bakal rauh aran duwe pengarep-arep lan unfulfilled. Apa iki ing ngendi sampeyan pengin sesambetan panjenengan bisa judhul kanggo?


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Online Dating Kanggo Defense?

Ana epidemi arep ing masyarakat kanthi cepet dina dileksanakke -- kita kabeh ilang adhepan karo kita ...

Close