Carane Kiss ing 5 Langkah-langkah Gampang

Kissing iku sawijining tumindak saka karukunan lan nalika rampung bener lan wong tengen, bisa mimpin kanggo dodo-ketukan, rahang-nempel Piandel. Nalika iki bisa uga muni intimidating, iku ora. Miturut nang iki gampang langkah-langkah dening-pandhuan, sampeyan bakal rauh bakal ing dalan kanggo ningali mercon.

Langkah 1: Mulai Kiss a
Wektu iku kabeh. Miturut nempel diwenehi subtle, sampeyan bisa njaluk ngambong tanpa teka metu lan Paribasan iku. Komunikasi kanggo Kiss bisa kalebu: njupuk kejiret sedhela looking ing lambé tanggal kang, rada parting lambé dhewe, esem karo occasional lip nresep sing ndeleng menyang mata tanggal kang, utawa nggawe tutuk kissable karo lip gloss / chap kelet lan minty ambegan seger. Temtu, yen sampeyan wis karo partner kanggo nalika, pratandha lan raos liyane bakal mbantu kanggo ngerti yen wektu tengen kanggo Kiss wong-wong mau.

Langkah 2: Setelan Mood ing
Condong ing kanggo Kiss malah sexier nalika pujian diwenehi. Ngucapaken “sampeyan dadi ayu / nggantheng” ing cara intim bisa bantuan amp munggah passion. Miturut Mudhunake volume lan muni saka profil voice sing ngunci mata ngandhani tanggal sing duwe raos jero kanggo wong-wong mau nanging uga manca mau kanggo mindhah nyedhaki sampeyan.

Langkah 3: Breaking ing Kissing Alangi
Apa iki Kiss kawitan, Kiss pisanan karo partner anyar, utawa sampeyan sing rada gemeter babagan ngambung, breaking alangi ngambung ora mung bakal bantuan Padhang sing syaraf nanging bakal nuduhake maksud romantis panjenengan. Nanging arep ing kanggo Kiss amba, mimpin ing kanggo ngrangkul lan Kiss pipi tanggal kang. Tombol kanggo langkah iki panggonan seko. Priksa raos lan cetha maksud dening manggonke Kiss cedhak kuping utawa tutuk nalika lingering kanggo sawetara detik. Whispering soko flirty menyang kuping nalika lambé linger wis cara liya kanggo break alangi kissing.

Langkah 4: Arep kanggo Kiss ing
Tansah kiss prasaja. Kakehan passion ing kawitan Kiss bisa dadi siji-mati. Kanthi lambé Panjenengan lirih parted, salah siji tetanduran Kiss suta utawa alon-alon ngunci lambé karo tanggal. Ing langkah iki, iku uga penting kanggo seba tanggal mimpin. Pay manungsa waé kanggo carane tanggal panjaluk lan gerakane sak Kiss. Yen padha mimpin utawa linger, sampeyan uga bisa kanggo pindhah menyang Kiss liyane hasrat. Yen ora, mungkasi Kiss kanthi narik bali, mbukak nganti mata kanggo nggawe kontak mripat, lan esem.

Langkah 5: Post-Kiss Bliss
Iki tataran bulan madu saka proses kissing. Yen sampeyan sante Kiss nuduhake partner liwat nyekeli tangan lan esem. Yen sampeyan arep kanggo terus ngambung, nggawe manawa kanggo njaga kontak fisik. Sampeyan uga bisa ngalih munggah gaya kissing liwat amba saka pendekatan, kacepetan lan dawa Kiss, Kiss firmness lan kakiyatan, lan lip posisi. Yen sampeyan wis rampung ngambung kanggo nalika, mung mentheleng menyang saben liyane mata lan seneng wayahe.

Nalika iki mugia pisanan akeh ambungan kanggo sampeyan lan tanggal, iku penting kanggo revel ing raos ing wayahe iki. Ayo cemlorot twinkle ing mripatmu, supaya esem, lan menehi ing “sampeyan lagi ing ndhuwur donya” koyo.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Dating Myths
5 Mitos About Dating Sing Saben uwong Woman Are asli

Saka sitcoms kanggo komedi romantis crita saka kanca, kita kabeh ngerti sawetara sing bener universal-ngakeni babagan gendakan. Nanging,...

Close