Saran

dening

Carane nggawe Open Men Work

Ana baris saka song Brooke Fraser sing dadi "Real love is hard katresnan". Iki bisa ora luwih cocok. Boten kados ing Mills & Boons novel-novel romantis utawa film Disney, sesambetan ora tansah mungkasi munggah karo pasangan nunggang mati menyang Sunset. Apa rawuh sawise pranyatan cinta gaweyan lan prasetya. Manungsa asring usaha kanggo sempurno nanging bisa njaluk lawas cepet. Life rumit cukup tanpa gadhah kanggo menehi hasil karo kabeh sing drama gawan. Ing sisih liya saka ukuran, ana wong ing sesambetan sing mbukak kanggo dating utawa ningali wong liya. Nalika tembung "mbukak hubungan" wis anembah cukup kanggo sawetara wektu saiki, definisi cetha apa entails iki jinis sesambetan tetep mboten perlu bingung kanggo paling wong.

Apa Persis Apa Open Men?

Sawetara argue sing kang ing sesambetan mbukak menehi wong kebebasan lan keluwesan saka kang ditempelake tanpa bobot ditambahaké pangarepan lan prasetya saka monogamy. Others opine sing iku mung cara apik saka saéngga partners kanggo ngapusi ing saben liyane. Punapa mawon mratelakake panemume punika, ana pratandha cetha kanggo nuduhake yen sesambetan mbukak ora bisa nalika ngatur lan ditangani uga. Minangka karo sesambetan liyane, iku kabeh gumantung ing apa saben wong kepengin. Cetha, Wong-wong sing ana ing jinis iki sesambetan ing bebaya madhep macem-macem jinis ni. Boten kados partners ing sesambetan monogamus, sing ing sesambetan mbukak ora duwe pilihan saka teken "/ dheweke cheated ing kula" kertu. Dadi carane ora siji menyang babagan njupuk sing sesambetan mbukak siji sukses lan awet terus?

Gol umum lan prasetya

Kanggo wiwitan, ana sing arep atraksi - loro fisik lan emosi - antarane kabeh pihak kalorone. Sawise kabeh, sing bakal dadi alesan utama kok loro mau bebarengan ing Panggonan pisanan. Cukup amarga lagi ninggalake piyambak mbukak kanggo njajahi karo katelu interested ngirim ora derail saka kasunyatan sing loro sopo wis mutusaké kanggo laku kanggo saben liyane ing cara sing dhewe. Apa saka atraksi iki, kaputusan kanggo sesambetan mbukak bisa mung dadi loro mau isih ngengkel ing Njelajah pilihan liyane. Mangkono, kang bisa kanggo ngatur sesambetan mbukak iku prakara kang njupuk sing kabeh pihak kalorone sing ngerti "aturan" game. Kathah kaya sesambetan monogamus khas, sing ing sesambetan mbukak bakal duwe standar dhewe uga. Resep kanggo hubungan mbukak sukses punika gadhah loro katelu pangerten lan nglakoni aturan sing padha.

Kejujuran Goes A Long Way

Minangka karo kabeh liya ing urip, kejujuran minangka bagean amba saka hubungan mbukak. Sawise kabeh, ing basis saka sesambetan mbukak punika kasunyatan sing ana dateng sehat antarane partners. Cara mung sing iki bisa metu yen loro tansah jujur ​​marang liyane. Iku uga bab ngatur pangarepan. Ingsun ing sesambetan mbukak banget padha kanggo liyane jinis sesambetan sing ndeleng nang endi wae. Anggere kabeh pihak kalorone sing agreeable apa ndadekake munggah dinamika hubungan lan iku bisa kanggo terus-terusan bisa nyedhaki goal umum, ora ana alesan ngapa sesambetan mbukak ora bakal punika ing ngusungi dawa. Salah penting ing sesambetan mbukak sukses iku mung iki: apa ora saben wong nyana metu saka iku? Kadung iki mulo ing Alignment, sesambetan mbukak disetel kanggo pindhah.

Temtu, sesambetan mbukak ora for everyone. Kaya jinis sesambetan, bisa mungkasi munggah ing heartbreak. Nanging, iku bisa uga hubungan alat banget migunani utamané kanggo wong sing seneng kang karo partner anteng nalika gadhah kesempatan kanggo ketemu wong ing wektu sing padha. Akeh uga opine sing sesambetan mbukak pindhah marang banget basis saka makna bener saka prasetya lan katresnan. Nanging, ana uga kasus kang partners ing sesambetan mbukak pancene ora milih tanggal utawa ketemu wong liya. Wong-wong sing golek sukses ing sesambetan mbukak asring golek sing kang diwenehi kebebasan kanggo tanggal liyane bener ndudohke wong-wong mau nyedhaki partners sing. Kasunyatan tombol ing sesambetan punika saestu ora label sing siji bakal sijine ing wong, nanging kemampuan saben partai kanggo pancasan swara adhedhasar Teknologi pangerten.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Kudu Love Dogs : Leash anyar On Life

Kula kangmas Michael iki tetep karo kula nganti kang marriage tak bali ing trek. "Apa kowé ora molly coddle wong, Sarah,"...

Close