Carane Dhiskusi Dirty ing Relationship

We have kabeh pasangan katon pirembagan reged ing film, TV lan malah maca ing buku nanging ora malah bisa? Lan liyane Jahwéh, sampeyan kudu introduce reged Dhiskusi menyang hubungan?

Nalisir populer yakin, yen ngomong reged sampeyan ora kudu ngomong apa-apa aneh utawa metu ana ing urutan kanggo entuk efek sing dipengini. Miturut nang tips ing ngisor iki, sampeyan bisa nambah zest sesambetan lan jinis gesang nalika isih kang sampeyan.

Nambahake Spice: Kaya rempah-rempah nambah roso kanggo masak, ngomong reged nambah roso kanggo sesambetan. Nanging, sampeyan kudu ati-ati minangka kakehan Dhiskusi reged, kaya kakehan Spice, bakal njaluk mboseni lan malah bisa kiamat hubungan. Kanggo nambah kasenengan lan nyenengake, nyoba nggunakake sparingly cara sing bakal macem lan sing ora dikarepke saben-saben sampeyan nindakake pirembagan reged partner.

Tetep Nyaman: Ing tip paling penting iku kanggo apa lan ngomong apa sampeyan nyaman karo. Apa iku nyata utawa subtle, yen sampeyan ana uga ora adil Paribasan iku banjur bakal paling kamungkinan muni kikuk banget. Lan dadi sampurna jujur, ana sawetara iku Samsaya Awon saka reged Dhiskusi kikuk.

Aja Subtle: Nyata, njijiki, sexy, lan pirembagan reged Graphic gedhe kanggo kamar turu minangka bisa mimpin kanggo hasrat jinis. Nanging yen sampeyan ana subtle yen ngomong reged, sampeyan bakal nemokake sing bakal nggawe efek kuwat sing dipengini kang nggawe tension seksual ing Kajaba iku kanggo nggawe partner saya mikir bab sampeyan. Kang subtle, ing kasunyatan, bener bisa dadi luwih kuat saka nyata yen ngomong reged.

Faktor penting babagan reged Dhiskusi subtle iku sampeyan bisa nindakake iku mung bab ngendi wae. Saka partai kanggo nggandhol metu karo kanca-kanca kang ing karya, prasaja “Aku pengin wong liyane padha ora watara kaya aku duwe sawetara fun iku ing atine sing pengin aku apa kanggo sampeyan”, bakal ninggalake partner pemikiran bab apa persis sampeyan kudu ing atine.

Nyata, bedroom Dhiskusi: Nalika tip iki ing ngelawan pas saka ndhuwur, Dhiskusi reged Graphic bakal nggawe panas jinis, liyane macem, lan liyane hasrat – persis apa wong kang arep ing kamar turu. Aja tembung kemudi nyata sing adoh saka Playful, seksi bedroom Dhiskusi. Mung njupuk kejiret munggah ing wayahe lan nyatakake apa aran kaya “sing aran nang dadi apik kula”, ora mung bakal nguripake partner nanging bakal pijet egos uga. Yen sampeyan isih aran gemeter utawa kikuk, luwih kuat “hmm”, “yeah”, lan “oh Gusti Allah” uga nyedhiyani efek sing padha.

Erotica: Mbokmenawa tip paling gampang kanggo maca erotica utawa romance novel-novel. Ora mung bakal padha nggedhekake ngomong dhaptar reged nanging bakal menehi akeh gagasan kanggo kahanan, peran play, lan garis saliyane ninggalake sampeyan nguripake utamané sawisé rampung maca pemandangan akeh uwabe.

Apa sampeyan wis karo partner kanggo sawetara sasi utawa sepuluh taun, ngomong reged bisa invigorate lan excite, nambahake kabeh tingkat anyar kanggo hubungan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
6 Tips pas wektune kanggo marrying Smarter!

Ana bebener gedhe kanggo expression, "Katresnan iku wuta." Uga akun kanggo apa bab 50% kekawin ing ...

Close