Punika Panjenenganipun And Sampeyan? Deleng Metu Kanggo Pratandha iki!

Aja duwe wong sing kasengsem ing nanging ora manawa saka raos? Tau ketemu dhewe pemikiran apa tegese nalika piyambakipun ora iku tartamtu utawa tumindak ing cara tartamtu? Tau kepingin weruh kang pratandha iki sampeyan kudu katon metu kanggo ngerti yen wis pancene mentel karo sampeyan?

Yen sampeyan dijawab ing akur kanggo kabeh pitakonan iki, banjur mbokmenawa sampeyan kudu tips sawetara kanggo mbantu numpak prau layar liwat lan ngerteni yen iku pancene menyang sampeyan.

Ora kang nyimpen kontak mripat?

Yen wong sing diajak pacelathon njogo kontak mripat kanggo lengkap suwé saka wektu, banjur sing bisa dadi tandha sing padha wis kepincut kanggo sampeyan uga. Nanging, wong lanang isin uga bisa terus kontak mripat, mesthio for short suwé saka wektu.

Ana sing isin?

Aja ngilangi wong isin minangka unapproachable. Yen blushes kapan watara, banjur ana isyarat kanggo miwiti mati ing obrolan lan bantuan wong metu minangka piyambakipun saged dying kanggo ngomong karo sampeyan. Malah kanggo wong lanang sing ora isin, blushing punika temtunipun tandha apik kanggo sing Petunjuk subtle saka kapentingan ing sampeyan.

Apa syaraf kang njupuk liwat?

Tau kepingin weruh kok wong sing tansah misale jek sumelang nalika watara sampeyan? Inggih, iku uga ora mesthi bisa amarga kepengin kanggo ninggalake. Iku mung syaraf kang njupuk liwat minangka kang nyoba kanggo daktulis munggah wani ngomong karo sampeyan.

Apa eyebrows wungu?

Senajan wong sing interested ing sampeyan bisa uga nyoba kanggo nutupi mata nalika ngomong marang kowé:, yen ngundakake eyebrows karo mripat widened, banjur iku tandha yen dheweke wis mentel karo sampeyan.

Apa kang kang saxon a?

Iki kasunyatan menarik banget. Yen wis mentel karo sampeyan, kang ora kelingan bakal nyalin apa sing dilakoni. Apa kowe ngeweruhi sing saben sampeyan ngalih tangan liwat rambute, tangané gerakane kanggo kang rambute banget? Utawa malah nalika sampeyan ngalih wentis Panjenengan, kang ora banget? Iku Piandel saka flirting lan iki sawetara saka pratandha sampeyan kudu katon metu kanggo.

Ora kang ngiringake sirah kang?

Wis sampeyan tau ngeweruhi wong sing ngiringake sirahe menyang sampeyan sing diajak wong? Iku tegese wong pancene senengane sampeyan lan kang attentive, supaya dadi ora kanggo kantun metu ing tindakan sing ngandika.

Apa ana eseman diputer ing lambé?

A wong sing interested ing sampeyan bakal eseman ing sampeyan minangka tandha sing kepengin diajak kanggo sampeyan. Mulane, njupuk iku minangka ngajak kanggo miwiti pacelathon.

Ora kang ngadeg akimbo?

A wong sing wis kepincut kanggo sampeyan bakal nyoba kanggo nuduhake sampeyan lagi poto-njamin dening ngadeg karo tangan diselehake ing hips, utawa malah jempol diselehake ing puteran kang kang sabuk. Tandha iki bisa uga ora sing ketok, nanging bisa tumindak minangka panuntun.

Apa bocah kang nggedhekake?

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan kaya wong, bocah Panjenengan nggedhekake lan yen sampeyan ora, padha kontrak? Kanthi iki ing atine, kabeh sing perlu dilakoni iku katon ing mripat sing duwe pacelathon. Yen padha nggedhekake, sampeyan ngerti iku kasengsem.

Apa kang mung tutul?

Nduweni wong tau diwenehi sing tutul alus, kaya kang liwat by? Banjur punika temtunipun interested ing sampeyan lan kepengin kanggo dijupuk manungsa waé. Nanging, nonton metu kanggo wong-wong creeps sing, uga, mung creeps sing arep kanggo muter watara ing sesambetan. Sampeyan ngerti apa tegese, apa ora?

Awit sampeyan saiki ngerti pratandha kanggo katon metu kanggo cepet ngerti yen wis flirting karo sampeyan, iku wektu kanggo njupuk Bull kanthi yaiku sungu. Aja kesempatan pass sampeyan dening!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
7 Tips Kanggo Romantic Relationship

Malaekat cinta wis kalah ing lawang? Sampeyan salah siji sing gedhe-gedhe Bejo, nanging saiki sampeyan kudu ...

Close