Ana Kaya Thing minangka perang Good Ing Men?

Malah sanadyan bantahan sing dianggep apik kanggo sesambetan, ana kayata bab minangka perang apik ing sesambetan? Ya ana, ngantos boten percados. Gelut mbantu sesambetan kanggo tuwuh minangka saperangan njaluk ngerti saben liyane sing luwih apik. Awit iku soko sing ora bisa nyingkiri, tiyang kalih kudu kanggo mangerteni carane perang nyedhaki.

Ngerti carane perang nyedhaki akeh luwih penting saka ngerti kok perang nyuwil metu ing Panggonan pisanan, malah sanadyan gadhah gelut cilik ora worth iku. Njupuk wektu metu nalika siji partner ngrasa kaya lagi babagan ilang iku penting banget, wiwit ora mengkono bisa mimpin kanggo reaksi luwih serius kang bisa wis nyingkiri.

Saliyane, iku penting kanggo nggawe partner liyane aran sing lagi kang krungu. Aja duwe nguwuh cocog, lagi tau bantuan mutusake masalah apa-apa, minangka menginake minangka bisa tansah.

Nalika ing perang karo partner siji, tansah ngupaya kanggo mutusake masalah perang amicably, tinimbang perang kanggo menang. Nanging, wiwit punika ngandika luwih gampang saka rampung, ana saperangan saka aturan, kang, yen nganti, bener bisa nggawe perang sing worth iku.

Nyekeli bali nesu ora bisa; rodo sijine nesu tengen kanggo partner

Anger punika raos universal, kang nandakake pain, kasusahan, Wirang malah remorse. Sampeyan bisa disebabake dening acara sing kedaden dangu kepungkur utawa acara saiki. Nanging, paling wong ora ngerti cara kanggo menehi hasil karo nesu.

Anger kudu katon minangka wahyu, lan emosi sing mbantu partner siji teka munggah karo solusi kanggo masalah. Mulane, mbayar manungsa waé kanggo nesu bakal bantuan menehi hasil karo sabab saka pitakonan uga menehi solusi sing sethitik luwih gampang.

Menehi jotosan kurang ora nggawe siji pahlawan

Bantahan sing ora avenues kanggo ngowahi munggah kelemahane partner kang, Rahasia utawa malah kepungkur break munggah. Iki jotosan kurang lan nuduhake sing siji iku salah siji banget insecure ing kulit dhewe, Mulane, feels the need to attack their partner to make themselves feel better, utawa punika pengecut sing wis ngenteni pitakonan kanggo mungkasi sesambetan.

Para Rasul cowardly kuwi rampung karo niat kanggo nimbulaké malah luwih pain kanggo partner liyane kudu nyingkiri ing kabeh biaya. Luwih saka ngengingi wong ing ngisor iki sabuk, partner ngirim tenang Air metu apa babras dheweke. Saiki iki apa ndadekake wong pahlawan.

Aja lali kanggo nyebut badhan, admiration, penghargaan, lan simpati

Sapa gadhah perang karo partner sing tanpa tjara samubarang ndhuwur mengkono boten leres. Iki emosi penting banget, utamané kanggo wong-wong ing sesambetan, minangka tjara raos kuwi bakal bantuan mesthekake yen pasangan tansah gelut apik.

Admiration melu ora njalari rasa lara kanggo partner siji amarga padha ngerti sing partner nduweni hak kanggo perawatan sing padha. Kanggo sympathize karo wong, siji wis katon ing kahanan saka perspektif wong liya.

Aja bengok-bengok:, kang ora biso dilalekke, lan ngenyek

Nduweni sapa tau ketemu utawa awake dhéwé ing kahanan ngendi padha ora bisa bantuan nanging ngomong kabeh iku salah nalika duka, durung padha ngerti iku salah, nanging padha banget duka kanggo mikir? Gelut sing ora kanggo sapa, utamané nalika onomatopia unfairly.

Iku penting kanggo njupuk wektu sadurunge respon kanggo nesu. Aja cepet banget kanggo ngomongake minangka tembung bakal blurted metu sing bisa tau dijupuk bali, ana prakara apa. Yelling lan njerit paru-paru siji metu lan partner ngina siji mung kanggo ndadékaké kanggo mundhut saka profil voice siji, waking up sing dicekel bocah lan mbokmenawa liyane tetanggan.

Aja perang karo Yahoo kanggo menang utawa dadi siji ing sisih tengen

Nalika onomatopia karo partner siji, ora nyoba dadi hard kanggo dadi juara, minangka partner mengkono iki mung bisa dadi siji ing salah. Nyoba dadi hard kanggo tengen mung dadi kanggo nuduhake raos gedhe-gedhe saka inadequacy, jenis wong sing tau pengin dadi salah.

Apa nggunakake menang perang, nanging rusak partner siji? Apa worth iku? Siji ora kudu supaya engrossed ing menang perang sing padha gagal kanggo ndeleng carane akeh partner sing wis kena pengaruh. Iku njupuk akèh gaweyan kanggo mbatalake sing sethitik lan netepke kahanan, kanggo ndeleng carane siji bisa wis nyumbang kanggo disagreement ing.

Aja nyoba kanggo menehi kritik mbangun, bakal ora bisa!

Nalika onomatopia, ora nyalahaké partner liyane, pikiran iku ngewangi wong-wong mau amarga iku ora. Sapa sing melu perang biasane nesu banget, lan sembarang kritik diwenehi ing titik iki Wedjangane kanggo inflict pain. Ing bab mung iki tekan kanggo nggawe partner siji aran kaya padha wis rampung soko ora bisa diwehi pangapura lan unfathomable.

Luwih, iku saranake kanggo sambat kanggo partner dening mulangi wong-wong apa sing bakal tresna kanggo ndeleng ing mangsa.

Sawise kabeh wis ngandika lan rampung, siji bab dering bener. Ana bab kayata gelut sing padha, kang penting banget kanggo wong-wong ing sesambetan. Siji wis sinau saka kesalahane kanthi pangerten ora mung apa kang bisa uga wis rampung kanggo miwiti perang, nanging uga apa padha bisa nindakake kanggo nggawe kui tambah apik ing mangsa. Sapa sing bisa kanggo Master skills gelut apik lan sing padha iku manawa kanggo seneng sesambetan banget dawa lan seneng.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Iku bisa Learn About Dating Saka 50 Mbandingake saka Grey

Tau krungu saka Sèket Shades of Grey? Nalika kabeh Galaxy wis apa karo kepinginan seksual manungsa lan ...

Close