Love in 7 Langkah-langkah Gampang

Mudhun ing katresnan iku salah siji saka raos paling gaib ing donya. Kapenuhan Bliss murni lan kabingahan, kang ing katresnan karo wong tengen ndadekake sing aran kaya sampeyan bisa digdaya apa-apa. Nalika kita saestu tresna wong, ngalami loro kabungahan lan kasusahan iku bukti nyata saka katulusan lan closeness saka sesambetan. Nalika katresnan rumit, ngisor iki kita wis mbatesi apa katresnan lan cara kanggo entuk katresnan tahan ing 7 langkah-langkah sing gampang.

Langkah #1: Salah
Mate, nyawamu wis nunggu ditemokake. Paling wektu, ngerti tengen adoh yen sampeyan ketemu setengah liyane, kanggo loro jiwo nyambungake lan sampeyan bakal aran kaya yen wis dikenal wong-wong mau ing salawas-lawase. Yen sampeyan wis ketemu iki, iku penting kanggo musataken mung ing positip. Looking for cacat ing partner mung bakal mimpin kanggo heartache. Sinau kanggo ngisin saben aspek saka partner lan ing bali, sampeyan bakal nampa kasetyan langgeng lan katresnan.

Langkah #2: Ngebaki kabutuhan partner kang
Ing sesambetan sembarang iku penting sing kabutuhan sing imbang karo partners Panjenengan. Paling wektu sampeyan bakal ing kaca sing padha, nanging bakal ana sawetara cara lan kaping nalika kabutuhan sing beda. Iku penting kanggo sijine dhewe ing shoes partner kanggo nggawe manawa kabeh kabutuhan sing ketemu.

Langkah #3: Listen to partner
Ngrungokake wong sing tresna cara paling apik kanggo mangerteni sing padha ing Kajaba iku carane kanggo ketemu karo kabutuhan sing. Iku uga bantuan sampeyan aran disambungake kanggo partner, ngerti ngendi padha ana ing perjuangan pribadi, ndukung ing kaping saka perlu, lan nemokake cara sing beda kanggo bantuan lan nggawe wong eseman. Minangka manungsa, kita saya learning lan akeh kang kok ngrungokake iku penting kanggo tetep sih-kadarman Paduka kuwat.

Langkah #4: Appreciate partner
Sincerely appreciating kabeh iku apik bab partner lan samubarang positif sing padha bakal bantuan ngiyataken jaminan Panjenengan. Ngarahke ing apik nggampangake supaya prekara-prekara liyané pindhah, nglirwakake distractions disagreement, lan nampa tugas urip nganti pangarepan partners.

Langkah #5: Nglampahi wektu karo partner
Planning wektu kanggo nglampahi bebarengan iku wigati kanggo tuwuh minangka saperangan. Miturut mbuwang wektu bebarengan, sampeyan bakal njaluk kanggo nuduhake pikirane, raos, lan masalah. Kanthi sambungan wektu, jaminan bakal deepen mbentuk Persahabatan cedhak ing Kajaba iku kanggo hubungan romantis. Tombol kanggo katresnan kang langgeng iku dadi banget paling kanca.

Langkah #6: Aja jenis kanggo partner
Yen sampeyan mikir soko becik, ngomong iku kanggo partner. Kebecikan iku karakteristik durung powerfully romantis langka. Nalika iku njupuk lawan dadi jenis, Meanness pungkasanipun mangan adoh ing kemitraan nalika kebecikan wis Nggawe jalur kekancan.

Langkah #7: Supaya Roman urip
A trip romantis utawa patrap ora mung surprise sampurna nanging pengalaman mbantu kanggo nyimpen samubarang urip lan hasrat. Ngalami soko anyar bebarengan bakal bantuan kanggo miyak iku anyar lan macem bab saben liyane.

Nalika Mudhun ing katresnan punika macem, iku uga penting kanggo éling sing passion lan kakiyatan ora padha karukunan. Love njupuk wani lan karya, lan iku kombinasi akeh beda aspèk sing ndadekake katresnan kuwat. Nanging yen katresnan tekan tingkat sing ngalangi, dadi support unwavering liwat nglukis lan lancip, lan iku sambungan sing saestu boten saged bejat.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Pet Allergies
Pet alergi lan Dating Thunder bisa?

Dadi, sampeyan wis ketemu wong sing arep kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti luwih apik. Nalika sing diajak wong-wong mau, apa ing-wong ...

Close