Safety anggota Apa Prioritas Top Kita

safety Online tansah ing ngarep pikiran kita, supaya kita wanted kanggo ngelingake sampeyan kabeh kita apa supaya kita anggota aman lan njamin yen kita lagi setya nyediakake karo aman bisa pengalaman online gendakan.

Punika apa kita apa…

Nandur modal ing teknologi anti-scammer industri-leading

Techniques scammer sing dadi luwih majeng lan saya angel Titik. Nanging kita lagi dilakoni kabeh kita bisa supaya wong adoh.

Kita wis nggunakake anti-scammer Scamalytics teknologi kanggo 2 taun saiki. The data Enggo bareng alat scammer tengen industri Free online lan mbantu kita tim kang moderator dilatih scammers titik lan mbusak saka DateMyPet.com sadurunge padha malah mengaruhi anggota kita. Scamalytics uga otomatis ndeteksi scammers lan mbusak bot, uga nyediakake kita tim karo 'ing hood' informasi sing ora katon kanggo mripat manungsa.

Bersenjata karo kawruh iki, tim layanan customer kita luwih diselehake kanggo Titik tren scammer lan mbusak luwih cepet.

training aktif kanggo tim layanan customer kita

We iku siji saka mung perusahaan ing industri karo tim kita dhewe ing-house layanan customer, karo tim dhukungan anggota darmabakti kanggo moderat lan customer care. Kita tim 60 karya 24 jam dina, pitung dina minggu, 365 dina taun kanggo nyedhiyani care ing-wektu-zona anggota kita kabeh sak donya.

We terus customer biasa lan aktif fokus latihan, ngarahake kanggo terus-terusan nambah layanan kita lan njamin safety saka anggota kita.

Fast kaping moderat

dilatih tim moderat layar kita kabeh isi user-kui kanggo konfirmasi profil diajukake asli. Iki melu nganalisa gambar, profil, entri diary, video lan pesen pribadi dhisikan kanggo mesthekake kriteria kualifikasi anggota sing ketemu situs individu utawa jaringan.

Kanggo njaga kaping moderat ing maksimum 10 target menit, tim moderat kita duwe visibilitas langit kaping persetujuan supaya padha bisa ngawasi kinerja saindhenging shift sing. kaping moderat saiki ing nyengsemaken 7.5 menit!

pelatih Dating aturan support lan saran

Uga nyediakake care customer kualitas dhuwur kanggo kabeh kita kedhaftar, tim kita uga tumindak minangka pelatih dating, ngewangi anggota sing perjuangan karo aspek technical utawa sing daters online kurang experienced kanggo ngoptimalake pengalaman dating sing.

Tim care customer menehi saran carane nggawe profil sing tekan asil apik, carane kanggo tetep aman lan apa nyana nalika partner online.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
12 Kudu Haves Kanggo Mrs. Kanan

1. Wong sing hasrat babagan uripe nalika ngramut imbangan. Dadi hubungan romantis dheweke, dheweke kulawarga, dheweke ...

Close