Top 10 Kesalahane Men Priksa Nalika Wisata Women Online

Kene ndhuwur sepuluh iku sing ngirim supaya nalika kontak wanita online. Iki bakal dadi sing paling penting online gendakan lan sesambetan saran sing maca kabeh taun.

Kesalahan #1: Ngirim dheweke 'mung’ nglirik

Paling internet gendakan supaya sampeyan ngirim “winks” utawa “nuduhake kapentingan” for free.

Nanging apa ora iki ngomong kanggo dheweke bab sampeyan?

Nalika sing cah wadon tenan panas nemu wink Panjenengan, dheweke sumerep wong sing ora serius babagan kepingin hubungi dheweke lan uga mirah kanggo garpu liwat $10 ragad anggota.

Apa cara apik kanggo miwiti mati sesambetan. Ora!

Dheweke uga mirsa, yen wink iku gampang “pulisi-metu”. Sapa bisa nggulung atusan profil online lan wink ing kabeh sing gerakane.

Dadi, saka perspektif dheweke, kok dheweke kudu nglampahi wektu ing nalika ana Welasan wong lanang njupuk wektu kanggo ngirim pesen nyata dheweke saben dina?

Kesalahan #2: Ora gadhah foto QUALITY anyar ing profil Panjenengan

Iki siji kudu gampang, nanging kasunyatan punika, paling wong ora upload foto sing. Statistik ing siji iki cetha banget. Profil karo foto njaluk 10 kaping liyane katon saka sing tanpa; lan profil foto QUALITY njaluk 4 kaping luwih saka profil foto miskin.

Ayo kula takon sampeyan. Nalika sampeyan log on dhisik Kanggo situs gendakan lan search, kowe ora nelusuri wanita potret ing profil sing pisanan?

Apa dheweke bakal dadi apa beda?

Akeh wanita bakal nganggep sing duwe soko kanggo ndhelikake yen sampeyan ora bakal ngirim foto ñ kaya Mungkin garwane.

Yen sampeyan ora kaya foto, duwe salah siji profesional digawe. Ana akeh layanan foto profesional sing nindakake apa-apa, nanging nggawe foto sing apik kanggo profil Free online Panjenengan.

Yen sampeyan pengin kanggo ngadeg kasempatan marang wong lanang metu ana, upload foto kualitas apik.

Oh, siji cathetan liyane arang banget penting ñ priksa manawa sampeyan upload foto Anyar. Boten luwih kuciwo saka kanggo ketemu wong lan éling sing Gambar padha Pesen dikirim sampeyan ana 20 taun lan 40 kilogram ago!

Kesalahan #3: Ngirim pesen karo subyek mboseni

Fact #1: Guys outnumber bocah-bocah wadon dening rong kanggo siji ing paling Camping Free online lan sing nomer Konservatif.

Fact #2: Good bocah-bocah wadon looking njaluk Welasan winks lan pesen ing sembarang dina tartamtu.

Sampeyan bisa duwe profil paling apik tenan lan sampeyan bisa ngirim dheweke pesen paling nyenengake, nanging dheweke ora tau bisa ndeleng iku.

Carane teka?

Japanese. Sawise maneh, wanita karo profil online apik njaluk persil saka winks lan pesen saben dina.

Menehi dheweke alesan kanggo mbukak pesen pisanan! Wis ngadeg metu ing antarane kabeh wong, utawa wis kasempatan dhuwur saka njupuk dibusak lan ora tau maca.

Nglampahi mung minangka akeh wektu pakaryan lan baris subyek nyenengake sing nglakoni ing nulis liyane pesen.

Takon dheweke pitakonan utawa khusus ngrujuk sawetara rinci ing profil dheweke supaya dheweke bakal ngerti sampeyan bener maca lan saestu interested ing luwih saka mung katon dheweke.

PAGE: 1 2 3


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Top 5 Cah ayu Gulung cepet Film Kanggo Penyayang

GHOST For the ladies…well, wis Patrick Swayze. Meiiliyanti? Kanggo wong lanang, it has an interesting story...

Close