Kudu Love Dogs : Leash anyar On Life

Kula kangmas Michael iki tetep karo kula nganti kang marriage tak bali ing trek.

“Apa kowé ora molly coddle wong, Sarah,” sandi rama ngandika. “Cukup menehi wong telu squares dina lan priksa manawa wis klambi putih Lake Tiberias kanggo nyandhang kanggo kantor.”

“Yen dadi luwih minangka katon ing botol bir, ndhelikake ponsel,” adhine Carol ngandika. “Aja, ing kahanan apa wae, supaya wong tahap nelpon Phoebe. Deweke penyihir karo ibukutha B nalika piyambakipun krama, lan dheweke bakal dadi penyihir karo ibukutha B nalika kita temokake panggantos dheweke.”

“Apa ora Michael kudu nginep ing omahmu?” adhine Christine ngandika. “We have kathah saka kamar, lan ora ngganggu, nanging supaya ora padha cara sampeyan bisa tansah duwe babi wong.”

Kudu Love Dogs - Tanggal My PetSawise sasi, Mungkin taun, nyoba kanggo terus kang marriage bebarengan nalika piyambakipun urip ing ngarep, Michael ngarep-arep sing anané ngatur, ing kasunyatan, nggawe atine Phoebe kang tuwuh fonder. Dadi, piyambakipun pindhah metu lan saiki dheweke ndamel wadon kang, Annie lan Lainie, kanggo langkah Irish nari ing Wednesdays sawise sekolah lan njupuk wong-wong mau metu kanggo nedha bengi bubar. Padha uga ngginakaken saben akhir minggu karo wong.

Kanthi kita.

Ing house sandi.

“Carane akeh maneh kowe mikir bakal?” John Anderson takon pungkasanipun. Iki ketoke pitakonan cukup saka wong sing wis dadi wujud sandi liyane.

“Ora nganti neraka freezes liwat koyone banget pesimis?” Aku mangsuli.

Sawise wiwitan bumpy kita sesambetan, Yohanes lan aku wus sambungan enem sasi saka dating Bliss. Kita padha saiki Sejatine ditahan. Kadhangkala aku kepingin weruh ing tengah wengi yen kita 'd accrued Bliss Nilai cukup kanggo njaluk liwat iki. Lan durung Bliss duwe gesang beting? Punapa iku entek saka watak cerobo sadurunge kita bisa penggemar geni maneh ing rutin?

Bengi, cak Michael lan aku padha kicked maneh ing Pendhaftaran kursi. Worth A minggu kang shirts putih Israel ing tas garing reresik padha draped liwat treadmill sandi. Two Sam Adams gendul bir kosong flanked setengah dipangan keju pizza ing meja warung. Aku ana adhine apik.

Aku burped.

“Nice,” Michael ngandika.

“Thanks,” Aku ngandika.

Swara ing akhir minggu, Michael lan Annie lan Lainie lan aku wis ditarik mudhun rickety undhak-undhakan loteng sandi lawas lan ical ing goleki kanggo Toys. Nieces padha ora kebacut kesengsem karo barang-barang saka kanak-kanak lan padha bali mester lan ilang ing game sel telpon ing wektu ora. Ketoke kakangku felt digunakake, amarga sapunika piyambakipun muter karo Growing Up Skipper boneka.

“Dheweke iku loro dolls ing salah siji, kanggo kaping pindho minangka akeh fun!” Aku maos tiruan peppiest sandi ing taun 1970-an komersial.

Skipper ana sethitik adhine Barbie kang. Kaya katalia saka kanak-kanak kita sing wis dipunsebat-sebat minangka rong, loro, loro ibukutha ing salah siji, versi Skipper tenan ana loro dolls ing salah siji. Nalika sapisanan weruh dheweke, dheweke muncul dadi sethitik blonde mahasiswa sekolah manis. Nanging yen sampeyan diputer lengen kiwa dheweke bali, dheweke bener tansaya dodo tengen sadurunge mripat sing banget Panjenengan.

Minangka yen awak mokal Barbie kang wus ora ngaco kula munggah cukup ing taun formative sandi. Thanks kanggo Growing Up Skipper, Aku 'd ngginakaken ing paling taun gesang prepubescent sandi ngubengi lengen kiwa sakdurunge kaya backstroker siji-bersenjata nalika aku knelt jejere amben matur dungane nightly sandi. Sawise takon Gusti Allah kanggo mberkahi ibu lan bapak lan telung sadulur lan sadulur loro lan kabeh anak kaliren ing China, Aku ndedonga kanggo susu, ageng saka sandi adhine Carol, sing rong taun lawas lan, ndadekake keparenge Gusti Allah, sampun sadurunge adhine pitulas-sasi sandi enom Christine iku nuduhake munggah.

“Kita kudu, kita kudu, kita kudu nambah dhadha kita,” Michael ngandika jejere kula kabeh iki taun mengko minangka wong kang pompa Akeh lengen kiwa Up Skipper munggah lan mudhun. Bojone dodo muncul lan sirna ing wektu sampurna kanggo chant kang.

“Ngalahake mati,” Aku ngandika. Aku kanggo ngrambah boneka sandi lawas.

Michael yanked dheweke lunga. “Sapa sing badhe nggawe kula?”

“Menehi dheweke kanggo kula,” Aku yelled aku lunged kanggo Skipper. Sifat lawas mati hard lan kabeh sing, nanging saestu sange cara sadulur lan Aku revert kanggo yakin kanak-kanak kita käännös sanalle Nanosekunde saksa sing.

A babakan banter digawe kula mlumpat. Ibu Teresa, Michael kang humongous St. Bernard, sing iki uga tetep karo kula nganti Phoebe ora kejawab dheweke utawa nganti neraka froze liwat, nyekel Growing Up Skipper.

Aku bengok-bengok.

Michael mlumpat marang kaki. “Ibu Teresa, culake.”

Ibu Teresa dianakaké lengen kiwa Skipper antarane dheweke untu minangka dheweke guncang iku kepala ing sawetara memangsan-nyababaken kuna ritual dheweke wis ora cukup ngalami évolusi ngluwihi. Dodo boneka kang muncul lan sirna karo saben salaman.

Aku mlayu menyang pawon lan nyekel doggie nambani jar. Aku dianakaké metu biscuit balung-shaped.

Ibu Teresa muncul kanggo mundhakaken siji alis.

Aku sijine pisanan nambani ing lantai lan njupuk siji liyane saka jar.

Dheweke diparingi Growing Up Skipper salaman liyane.

“Nggoleki,” Aku ngandika. “Nanging bebaya sing padha, Aku teken baris ing telu.”

Ibu Teresa diselehake Growing Up Skipper alon-alon ing lantai lan diklumpukake telung ngruwat dheweke.

“Cah wadon sing apik,” Michael ngandika.

“Sing dereng tamtu,” Aku ngandika. Aku ngangkat munggah sandi boneka drool-dijamin lan miwiti wiping dheweke ing sandi jins. Aku reconsidered lan nyekel napkin pizza.

“Kene, Aku bakal njaluk sing,” Michael ngandika.

Aku nyerahke liwat Growing Up Skipper lan napkin lan plopped mudhun ing kursi.

Michael rampung dandan Growing Up Skipper lan bali menyang rhythmically pumping lengen kiwa.

Aku sumurup iku ana mewek kanggo bantuan. Aku dikenali tugas sisterly sandi. Aku 'd njaluk atine mati Akeh munggah Skipper, banjur aku 'd njaluk atine mati Phoebe. Aku 'd bantuan marang éling marriage ana liwat lan ngewangi wong ing navigasi divorce nalika diunggahake supaya impact negatif ing Annie lan Lainie menyang minimal gundhul. Lan banjur aku 'd ketemu match luwih cocok. Sanalika aku tak sing kabeh adoh adoh, John Anderson lan aku numpak mati menyang blissful sunset bebarengan.

“Aku bakal Paket ing,” Michael ngandika. “Aja pengin kula kanggo njupuk Ibu Teresa metu siji wektu liyane, utawa sampeyan bisa njaluk dheweke sadurunge sampeyan Kepala mati kanggo amben?”

Ibu Teresa leaned liwat lan lapped sandi pipi. Aku sighed. “Aku bakal njupuk dheweke.”

Michael marang setengah gelombang sedih. “G'night, Sarah. Night, Ibu Teresa.”

Panjenenganipun njupuk langkah mboten remen marang ruang tamu.

“Michael,” Aku ngandika.

Panjenenganipun nguripake watara. Akeh Up Skipper iki cradled kang kiyat.

Aku dianakaké metu sandi tangan. “Menehi kula boneka, Michael.”

Aku lungguh ana kanggo nalika, scratching Ibu Teresa ing panggonan dheweke favorit anyar, tengen konco kuping kiwa. Banjur aku tak munggah lan tiptoed sandi mantan kamar turu master, kang aku ngene diuripake menyang kantor lan ngendi aku makarya ing proyèk lan disimpen iku ekstra kanggo kelas sandi.

Aku rummaged liwat tumpukan saka scrapbooks ing beting ngisor. Aku ditarik metu album wedding sandi, dusted iku mati karo tangan siji, dianakaké kanggo wayahe. Aku ditutup sandi mata lan nyoba kanggo gambar Kevin, mantan bojoku. Kabeh Aku nyinauni iki gambar samar wong lungguh ing kursi jamban, sirahe umpetaken konco koran, celonone watara marang ankles, lawang jedhing mbukak. Aku kepingin weruh yen Kevin maca kabar esuk ing iPad saiki.

Akhire, Aku nemu notebook aku ngene katahan nalika aku iki navigasi pemandangan gendakan. Sawijining kaca kanggo saben tanggal sandi, dirating karo tangan-digambar lintang lan panji. Dadi akeh panji abang billowed tengen menang saka kaca iku kapandeng kaya Advertisement ing dealer mobil. George saka Hanover, sing iki looking for hubungan siji dina sasi, ora strings, ora kesepakatan. Aku Bakal, sing tansaya sprouts alfalfa dhewe. Ing wong looking for a-plus ukuran Woman, kang aku ngene sedhela dianggep sebagéyan amarga aku disenengi cara kang huruf Woman, nanging biasane amarga aku bisa mangan kathah. Ray Santia, mantan meh star Hockey aku ngene meh turu karo. Bob Connor, rama mahasiswa aku ngirim ora wis turu karo.

Iku alas metu ana. Miskin Michael. Nanging yen aku ora njaluk wong metu saka omah lan ing cara Merry kang, sadurunge aku sumurup iku aku bisa bakal bali metu ana aku.

Aku njupuk wayahe kanggo shudder ing pikiraken. Banjur aku ketemu iklan pribadi adhine Carol wis diselehake kanggo kula, taped menyang tengah kaca.

Voluptuous, sensuous, alluring lan nyenengake. Ora pati 40 DWF nggoleki wong khusus kanggo enggo bareng bengi starlit. Kudu tresna asu.

Aku digawa notebook gendakan metu menyang kamar urip, bebarengan karo potlot abang favorit. Aku diuripake kanggo kaca college-diantrekake seger lan tapped pambusak marang sandi untu, nalika Aku tweaked kanggo miturut kakangku.

Wudo, sarwa, Broken nanging ora ngluwihi Diposaken. Nggantheng rauh bakal DWM karo kabeh rambute kang nggoleki wong wadon khusus sing meets wadon kang’ dhuwur standar. Kudu tresna asu slobbery amba.

(Dicithak kanthi ijin saka paling anyar buku Claire Cook kang 'Kudu Love Dogs – Leash anyar On Life’ – buku 2 saka paling sade Kudu Love seri Dogs. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan Claire lan buku dheweke ing www.clairecook.com)


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Partner Woman Muda ing 5 Langkah-langkah Gampang

Wanita enom asring kesengsem kanggo sipat kaya kadewasan (kaya Daddy sing), dhuwit liyane lan status sosial sing luwih dhuwur, masculinity, Kepemimpinan ...

Close