Online Dating: Nyingkiri kang Catfished

Nalika bintang bal-balan Notre Dame kang Manti Te'o ketemu pacare on Twitter tau malah seng di tuduh apa iki teka sabanjuré. Gendakan tilar donya sak tengah mangsa bal-balan kang, utawa ing paling wong iki marang iki. Ing actuality, kang wis catfished dening kenalan, ninggalake Te'o heartbroken lan isin. Kanggo sing ora peduli saka apa "catfishing" punika, iku nalika wong online sok sing lagi wong padha ora kanggo salah siji extort dhuwit utawa barang-barang liyane metu saka korban unsuspecting. Ing 2011, FBI kira-kira sing kira-kira $50.4 yuta ilang ing apus catfishing nuduhaké keruwetan saka rencana iki.

Cara kanggo nglindhungi dhewe saka apus catfishing

Catfishing luwih gampang kanggo ngenali dening mung looking for iku sing ora koyone cocog. Oftentimes, kucing fisher bakal pitutur marang crita sing mung ora cocog. Liyane cara gedhe kanggo Titik profil palsu kanggo takon kanca-kanca yen padha ngerti wong (nalika seng di tuduh kucing fisher uga kanca-kanca karo kanca-kanca online). Yen ora ana salah siji sing ngerti wis tau ketemu wong iku kamungkinan sing lagi ora sing padha ngomong lagi. Iku tansah apike yen sampeyan aran kaya sampeyan lagi kang cat kapancing gelut karo gawe priksani sajarah wong lan mung weruh yen sampeyan bisa nggolek informasi ing sembarang wong.

Sinau luwih lengkap babagan catfishing lan karusakan iku bisa nimbulaké ing Graphic pendidikan iki saka instantcheckmate.com.

 

Nyingkiri kang Catfished Infographic


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Iku Selebriti Bisa Teach Us About Men

Kabar saka "sarjana dikonfirmasi" George Clooney nyebar minangka cepet geni pelumas ing pawon; ngageti bangsa,...

Close