Traveling dening mobil karo pet

Sampeyan ngerti padha arep lunga bebarengan – supaya apa ora njupuk wong-wong mau?

PET HEALTH

Priksa manawa pets lagi sehat, jadwal riko karo dokter Panjenengan, lan gawe sembarang nembak sing amarga. Sawetara Hotels saiki mbutuhake sing nuduhake bukti sing rekaman dijupuk pet kang saiki.
Aja manawa kanggo menehi wong perawatan saka tumo lan obah medicine minangka sawetara wilayah uga infested karo fleas lan ticks. A perawatan saka obat heartworm dianjurake wiwit nyamuk bisa nginfèksi pet.

GETTING READY
Priksa Penyetor sing: (Paket kabeh kuwi pet ing salah siji tas cilik ngendi sampeyan bisa njaluk iku)
A leash lan iker-iker rasukan, tag jeneng pet (mugia wis nomer telpon ing ngendi wong bakal njawab, nomer telpon sèl iku gedhe).
Botol banyu, lan sajian banyu (luwih jenis sing ora kuthah)
A sumber pangan pet sing, sajian lan Mungkin sendok, lan aja lali ngruwat
A rerumput pet, pet Shampoo yen sampeyan arep bakal musna kanggo minggu utawa luwih
A loro dolanan utawa, lan soko kanggo wong-wong mau kanggo turu ing.
Aja lali medical Penyetor sing:

Sembarang pengobatan
Tweezers kanggo njabut burrs
Irungnya reresik mripat
Wêdakakêna kuping
Piranti pet pengendalian (kaya sabuk safety mung kanggo pets)
Tas plastik kanggo njupuk munggah sawise pet.
Feed pet meal cahya saperangan jam sadurunge mangkat lan banjur njupuk wong-wong mau kanggo mate dawa sadurunge sampeyan miwiti trip.

CAR penyakit

Wangsulan: Bab ingkang pisanan éling nalika dealing karo penyakit mobil iku sing ing 95% kasus iku kaku related lan ora gerakan related. Pet bisa hubungané trip mobil karo kang dijupuk adoh saka ngarep menehi kawitan, utawa lelungan menyang Vet utawa malah Samsaya Awon, Kennel. Dadi, ora ngageti sing nitih sakteruse ing mobil ngirim evoke trauma fisik sing kuwat banget mental lan sakteruse.
Sikap Re-program pet marang travel ing mobil. Golek park babagan 5-10 menit saka ngarep, saenipun duwe wong liya ing mobil banget, kanggo soothe asu lan disambi wong saka kulo. Supaya wong seneng kabeh cara kanggo taman. Nalika ing taman nindakake kabeh iku nyenengake sing asu tresna, njupuk werni, lan Chase Frisbee ing. Ing Tetep ing taman ora kudu sing dawa…. kaya nyenengake sabisa. Banjur drive ngarep asu gak oleh pisan wong kabeh cara maneh lan nalika ngarep nggawe mung minangka akeh fuss saka asu sing padha ing taman. Rampung sesi karo meal utawa nambani yen wektu lan kondhisi ijin.

Saiki pet saiki bakal digandhengake travel karo kesenengan kaping.
Lelungan ing kosong. Iku apike ora kanggo Feed pet enem wolung jam sadurunge embarking ing dalan trip. Duwe weteng kothong bakal nggawe wong kurang kamungkinan kanggo uncalan munggah, lan yen Panjenengan lara, boten wonten pangan ing vomit ing, supaya ing paling iku luwih gampang kanggo ngresiki munggah. Menehi banyu pet, Nanging, ora upset weteng lan bisa nggawe wong luwih nyaman.

Utawa sijine ing waktu-tank. Nalika sawetara pets lelungan paling apik ing weteng kothong, wong bakal ketaman luwih nyaman sawise mangan meal cilik. Sawetara pets mung perlu pangan sethitik ing weteng sing bantuan supaya wong-wong mau saka njupuk lara.

Njupuk Kerep ngilangi liyane. Nalika sawetara pets bisa lelungan kanggo jam tanpa gadhah masalah, wong miwiti njupuk queasy sawise mil sawetara. Njaluk ngerti pola pet lan mungkasi ing paling saben dina utawa loro jam kanggo njupuk mate cepet kanggo pet njaluk tanah-sikil bali. Iku uga apike kanggo pour marang banyu sing sethitik, awit bisa uga ora aran kaya ngombé nalika piyambakipun ing mobil.
Aja munggah-ngarep karo wong. Ana ora akeh gerakan ing ngarep mobil kaya ing mburi, supaya bisa bantuan pet yen sampeyan supaya wong numpak ing jog ngarep, nanging supaya manawa padha ana ing SEATBELT doggy utawa kennel cilik sing buckles menyang jog.

Expand Horizons kang. Pets, kaya wong, kurang kamungkinan kanggo njaluk carsick nalika padha bisa nonton sesawangan maringaken.
Nglakokake mudhun jendhela. Fresh online apik kanggo sapa iku kroso sing carsick sethitik, kalebu asu utawa kucing, nanging ora mbukak jendhela sing cukup supaya bisa uwal utawa cara sirahe metu.
Coba potion gerakan. Dimenhydrinate (Sawetara Dramamine) — wong tamba sing padha njupuk kanggo Ward mati penyakit mobil — uga dianggo kanggo pets. Medium kanggo asu gedhe kudu diwenehi 25 kanggo 50 miligram Dramamine paling sethithik lan jam sadurunge lelungan, cats lan asu cilik kudu njaluk babagan 12.5 milligrams. Aja manawa kanggo mriksa karo dokter sadurunge menehi pet produk sembarang medicinal.

Nyepakaké CAR YOUR
nggawe panggonan pet bisa numpak aman lan isih ndeleng metu jendela, lan bisa kanggo bakal kena sing. Lungguh ing puteran nalika sampeyan lagi nyopir ora idea paling apik. Padha kudu akses kanggo banyu sing uga.

A kemul utawa amben pet alus bakal gedhe supaya padha aran ing ngarep.

Aja lali piranti pengendalian, sampeyan ora pengin wong mabur liwat koco ngarep yen sampeyan duwe kanggo mungkasi dumadakan.

Yen kucing sampeyan lelungan karo sampeyan wis nggawe panggonan kanggo rereged kitty. Konco jog ngarep uga dianggo ing sawetara montor. Kawitan lay mudhun Piece saka plastik (tas Trash bakal nindakake).

TRAVELING DOWN Highway THE
Kemungkinan pet bakal turu sangang puluh persen wektu nalika lagi ora looking metu jendhela utawa njupuk pets saka sampeyan.

Sampeyan perlu kanggo mungkasi saben 2 kanggo 3 jam supaya Fido babagan sikil.

NATE NINGGALKE wong ANGEL IN CAR THE
Cars Modern iku sakbenere online nyenyet lan pet kiwa piyambak ing mobil ing risiko ora njupuk online cukup, utawa gerah saka panas. Malah sanadyan suhu udhara mung 70 Grad mobil ing srengenge bisa njaluk panas banget.

OVERNIGHT IN A MOTEL
Mugia sampeyan dicenthang situs web Travel Pet lan dipesen hotel loropaken pet utawa motel online. Yen hotel / motel ngisi ragad pet mbayar, ora nyoba kanggo ndhelikake pet, sampeyan bakal nglampahi kabeh wengi gawe kuatir bab kang katutup.

Nalika sampeyan kasedhiya takon kanggo lemah lantai kamar cedhak lan tlatah ing ngendi sampeyan bisa njupuk mate karo Fido. Pusat jogan ora Panggonan tengen. Aja manawa kanggo Pick munggah sawise pet supaya hotel / motel bakal tetep loropaken pet.

Paling akomodasi takon sing ora ninggalake pet piyambak ing kamar kanggo ketok alasan. Sampeyan bisa uga kudu supaya njupuk metu utawa layanan kamar, utawa yen iku cukup kelangan kanggo pet kanggo bisa kiwa ing mobil kanggo setengah jam utawa supaya sampeyan bisa metu kanggo nedha bengi lan njupuk wong-wong mau bebarengan. Sampeyan bisa uga malah golek restaurant loropaken pet, katon kanggo panggonan karo wilayah lelenggahan ruangan kaya kafe trotoar.
YOU wis tekan DESTINATION YOUR
Tampilake pet sak sing anyar ngarep, ngendi sampeyan wis diselehake pangan, banyu, lan amben.

Yen pet punika kucing, nuduhake wong lokasi kothak rereged kitty. Fido kudu ngerti ngendi kang mestine kanggo pindhah uga.

Saiki sampeyan siyap kanggo seneng vacation ing perusahaan saka paling kanca.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Panjenengan Profil Sosial Online Wrecking Men Panjenengan?

Sampeyan ngerti sampeyan ora mung wong sing obsessively nggoleki tanggal ing media sosial lan mesin ...

Close