Pros lan Cons Dating Woman Muda

A anyar survey tabet menawa wong tanpa umur pengin tanggal wanita ing agêng 20s sing. Yen panemon survey sing bakal pracaya, wong malah lawas ing 40s sing, 50s, utawa 60s seneng tanggal wanita paling enom saka wong-wong mau.

Ana ing wektu nalika masyarakat durung nampa sesambetan antarane wong lawas lan wanita enom; Nanging, saiki iku wis diganti Ngartekno lan sesambetan kuwi wis dadi cantik umum. Nalika kabeh babagan sesambetan kuwi ora apik, padha ora tanggung ala salah siji. Diskusi ing ngisor iki nylidiki sawetara Pros lan cons saka partner wadon enom.

Pros

Wanita enom, amarga sing umur, biasane teka karo bagasi kurang emosi. Lawas wanita, ing tangan liyane, kerep ilang Pesona alus sing minangka asil saka nglakoni liyane ups lan ketinggalan ing gesang. Wong lawas madosi partners gendakan sing bisa refresh wong munggah lan kanthi mangkono arang kasengsem ing wanita sing kabotan emosional.

Minangka wong tuwuh lawas, wong kathah dadi kurang adventurous. Iki ndadekake wong-wong mau katon luwih lawas saka apa bener lagi. Kang karo wong wadon sing akeh enom bisa bantuan wong njaluk bali zest kang ilang lan gain energi cukup kanggo manggon urip menyang kebekan; vitalitas wanita enom misale jek kamulyan kanggo wong-wong iki bisa.

Dating wanita enom asring mbantu wong kanggo ndeleng donya saka perspektif sing beda. Wong lawas asring wiwit pracaya sing padha katon cukup. Nalika wong-wong iki miwiti partner wadon akeh luwih enom saka wong-wong mau, wong kathah kanggo berkembang wawasan pancen seger. Padha malah bisa miwiti mengkono iku padha ora rampung sadurunge.

Cons

Kadewasan lan kawicaksanan mung bisa teka nalika wong dadi lawas; statement stands bener kanggo loro lanang lan wadon. Iku mokal kanggo palsu loro kuwalitas iki. Asring sawise narik dhisikan iku liwat sesambetan antarane wong lawas lan wong wadon enom dadi stale amarga lack saka kadewasan lan kawicaksanan ing terakhir.

Yen sampeyan njaluk menyang hubungan karo wong wadon akeh luwih enom saka sampeyan, sampeyan bisa nemokake iku angel kanggo nggawe dheweke seneng ing amben amarga jinis drive dheweke dhuwur. Akeh wanita ing kahanan kuwi miwiti looking kanggo partner jinis liyane. Nalika dening mengkono iki wong wadon bisa gawe marem kabutuhan dheweke seksual, kanggo wong pakulinan iki kang partner mundhak kang kemungkinan saka ngembangaken penyakit nggawe coro sexsual ditularaké.

Nalika partner wadon akeh luwih enom saka wong-wong mau, wong bisa uga bakal keganggu dening lack dheweke kapentingan ing penyelesaian mudhun lan nggawe kulawarga. Dina iki, paling wanita ing agêng 20s utawa luwih enom saka sing arep seneng urip, duwe Careers sampurna, lan entuk akèh dhuwit sadurunge penyelesaian mudhun. Minangka wong kang ora enom maneh, siji temtunipun ora bakal nemokake iku banget gampang kanggo menehi partner supaya akeh wektu sadurunge miwiti kulawarga.

Kaya sesambetan liyane, sesambetan ing antawisipun priya lawas lan wanita enom uga duwe manfaat lan demerits sing. Dadi, kanggo nggawe sesambetan kuwi sukses loro partners kudu ngerti saben uga liyane lan kudu kompatibel karo saben liyane.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
4 Alasan A Profile Photo Bakal Nambah Your Search For Love

Important First Impressions We know you're not meant to, but we're all guilty of "judging a book by it's cover,"...

Close