Saran

dening

Romance, A Feeling Utawa Soko kita nuruti?

Yen sampeyan katon munggah tembung 'Roman' ing kamus wis didaftar minangka loro tembung lan tembung kriya! Supaya apa persis punika romance?

Aku bisa ngelingi bali kanggo wektu nalika aku digunakake kanggo tenan Perjuangan ing sesambetan romantis, Aku karo Ex tartamtu lan kita padha nyoba kanggo 'nyimpen' kita sesambetan dying, supaya kita mutusaken bilih kita badhe duwe 'tanggal wengi' saben minggu. Ana apa-apa salah karo idea sing, ing kasunyatan gadhah mingguan 'tanggal wengi' soko aku aktif kasurung sandi klien kanggo nindakake, Nanging apa aku elinga babagan sesambetan tartamtu iku durung Matter carane akeh tanggal kita tindak ing, Roman tau teka bali! Raos kita wis diganti. Lan iku digawe pancen ana prabédan apa supaya tau sepira kerepe kita lungguh tengen meja saka saben liyane ing setelan romantis, ana isih ora romance kanggo kita ana ing kahanan tartamtu.

Dadi, iki nggambaraké sing ora bisa meksa romance.

Punika nedahaken bilih sampeyan bisa nindakake iku bebarengan, kang akeh wong bakal deleng minangka 'romantis', Nanging yen ing raos konco tumindak ora ana banjur iku pancene ora aran banget romantis ing kabeh, ing kasunyatan iku ora bisa aran kaya narik untu. Wis sampeyan tau lungguh karo wong sing padha partner liwat meal metu lan iku mung durung aran tengen? Conversation iki stunted lan kikuk, utawa mbok menawa ana tension lan pangrasa ala ing udhara. Nalika iki ngono iku ora Matter carane romantis setelan utawa kegiatan sing mengkono, iku mung ora witjaksono nganti 'Roman'. On flipside aku uga bisa mikir kaping nalika aku wis rampung iku karo wong sing mung padha ora romantis ing kabeh, kaya mlaku-mlaku liwat lendhut ing wellies kita ing udan, lan durung isih felt romantis, amarga saka raos lan sambungan aku bareng karo wong sing.

Carane bab sing pasangan sing sampeyan ndeleng metu bebarengan sing wis cetha wis pitakonan - carane romantis sore bakal? Mbok bisa disimpen, yen siji wong-wong mau iya soko romantis sing nyuwil Ès lan micu raos maha maneh. Ing kasunyatan ora padha ngomong sing make-up jinis bisa dadi panas? (Kanggo klien wanita aku nyaranake arep kanggo sesambetan ngendi tresna lan passion iki konsisten, tinimbang panas lan kadhemen).

Minangka wong wadon aku bisa njamin kanggo kasunyatan yen wong dadi cara dawa kanggo saka soko romantis kanggo wong wadon kang wis nemen ngormati, sanajan mbok menawa wong wadon ngandika iki mung partner wong ngandika, lan dheweke ana ora yakin bab Gusti durung, wiyar ngandika kita wanita appreciate sadurunge nyeret romantis. Nanging malah ing skenario iki liwat ndhuwur, Tulis romantis bayangan bisa adil banget, supaya ing ngendi iku baris?

Apa romance ateges kanggo sampeyan? Iku cocok ing kabeh kahanan lan yen ora kok ora? Bisa dadi bisa digunakake kanggo waras lan ndandani hubungan utawa ignite katresnan lan passion? Iki pitakonan menarik kanggo takon.

Iku temtunipun pitakonan saka loro-lorone. Wong Aku suggest sing romance iku koyo sing, kang bisa digawa dening tumindak utawa seri saka tumindak. Contone, yen bojoku plans tanggal becik kanggo kita, lan dadi kanggo ing gaweyan kanggo njupuk kula metu, utawa wong nuduhake munggah ing ngarep karo Bunch amba saka kembang kanggo kula, iki bakal micu nanggepi romantis nang kang kula. Aku bakal aran cara tartamtu lan Aku bakal nuduhake karo sing wong. Aku bakal appreciate apa wis rampung lan bakal nggawe kula aran apik lan eseman. Iki, ing siji, bakal nggawe wong aran apik.

Nanging apa tenan menarik kanggo kula punika kita wadon duwe kapasitas kanggo nggawe raos romantis kangge kita sesambetan kabeh dening dhéwé! Aku tegese dening iki yen wong wadon sinau mung 'dadi' ing dheweke alus, energi feminin, dheweke bisa aran romantis, malah yen ana wong saiki. Iki koyo bisa ngrambah nggunakake adus panas, lilin, karo pijet aromatherapy, klamben ing cedhake, pangagemane ayu lan kanthi nganggo cara akeh liyane. Dadi ora gawe wong superfluous? Aja, cukup kanggo nalisir, Aku suggest sing nalika wong wadon bisa soften lan pengalaman koyo romantis, iki mbukak ruang kanggo dheweke kanggo appreciate wong dheweke nalika piyambakipun ora soko sing nambah raos iki.

Yen sampeyan ngerti pendekatan kanggo dating kowé bakal ngerti yèn Aku pracaya ing peran energi lanang lan wadon ing sesambetan, supaya kanggo wong wadon feminin aku ora bakal suggest 'mengkono' iku romantis kanggo wong dheweke, Nanging nyedhak menyang papan romantis 'koyo' lan 'kang', banjur nuduhake sing karo wong dheweke bisa ayu. Iku uga Appeals kanggo perlu dadi lanang lan please marang wong wadon dening mengkono iku kanggo dheweke sing nggawe seneng dheweke. Yen sampeyan wong wadon lan sampeyan bakal seneng liyane romance ing sesambetan aku nyaranake nyoba iki. Lan yen sampeyan ana wong lan pengin 'menang' wong wadon sing partner, utawa ngowahi passion bali menyang sesambetan sing saiki ing, Aku suggest 'mengkono' soko romantis kanggo dheweke, karo Roh bener romance konco tumindak!

Have fun.

Julie.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Ngematake Tanggal Panjenengan – Kaos Sukses

Sampeyan tau njaluk kasempatan liyane supaya apik dhisik kesengsem. Iku bener sing paling wong nggawe cepet, asring ...

Close