Saran

dening

5 Gagasan kanggo regenerate Romance

Sesambetan anyar tansah macem, fun, lan hasrat. Nanging akeh pengalaman rowo saka Roman lan passion minangka progresses wektu. Yen sampeyan ndeleng pratandha cukup awal, banjur kene iku limang sampeyan bisa nindakake kanggo perk munggah romance lan regenerate narik sing:

1. Wigati Secret

Coba ninggalake sethitik katresnan cathetan ing panggonan sing ora dikarepke kanggo partner kanggo nggoleki ing wektu acak saindhenging marang dheweke utawa dina. Selehake pesen ing briefcase partner kang sadurunge padha Kepala metu karya, bakal Padhangake workday lan nggawe wong katon kanggo nerusake ningali sawise karya. Sijine layang katresnan cendhak ing gawan sing sadurunge padha ninggalake kanggo trip, ngeculke mau ngerti sampeyan bakal kantun lan ora bisa ngenteni nganti padha bali ngarep. Nulis 'Aku tresna sampeyan’ utawa tarik jantung ing uap ing pangilon jedhing kanggo wektu sabanjuré partner njupuk padusan. Pin cathetan menyang koco saka tresna mobil siji kanggo wektu sabanjuré padha duwe kanggo mbukak errand.

Arep mil ekstra dening subtly ngélingaké liyane pinunjul kok padha pinunjul kanggo sampeyan bisa bantuan amba nalika nyoba kanggo rebuild romance ing sesambetan. Sampeyan ora mung bakal supaya wong liyane ngerti sampeyan mikir bab wong-wong mau, nanging sampeyan bakal tetep ing pikirane sing sedina muput sarta.

2. Get liyane Fisik

Elingi awal hubungan? Sampeyan Kemungkinan lan partner padha kabeh liwat saben liyane, nyekeli tangane ing saben wusana, matur dawa, goodbyes hasrat ing mburi tanggal, lan hugging saben liyane ing saben kesempatan. Revive dina lawas dening njupuk liyane affectionate karo partner. Tekan metu lan terus tangan karo partner sing lumaku mudhun werna, muter footsies ing meja ing nedha bengi, lan menehi tresna siji goodnight kiss dawa ing mburi tanggal.
Njupuk liyane fisik mesthi bisa bantuan revive romance sing wis diminishing. Kemungkinan, partner bakal Pick munggah ing sinyal lan nanggapi ing siji karo tresno lan Roman.

3. Go Ing Trip Kanggo Loro

Iku gampang banget supaya saben dinten gesang njaluk ing cara saka hubungan romantis. Kadhangkala sing sajujure aran kaya sampeyan ora duwe wektu kanggo Roman. A dalan gedhe kanggo njaluk adoh saka iku kabeh lan fokus ing mbangun sesambetan kowe dening njupuk trip bebarengan. Rencana pelancong utawa akhir minggu plesiran (gumantung carane akeh wektu sampeyan kudu nyisakke) sing melu akèh wektu istirahat pribadi lan siji siji interaksi. Mbok akhir minggu ing spa utawa minggu ing pulo tropis bakal nindakake siasat.
Yen dina kanggo dina gesang punika distracting sing adoh saka partner, uwal distractions dening secara harfiah njupuk adoh saka iku kabeh. Sampeyan bisa nindakake sesambetan ing donya apik lan ngendhokke loro sing. Sampeyan bakal nglampahi wektu fokus ing saben liyane, ora fokus ing karya, sekolah, utawa masalah kulawarga.

4. Menehi Gift

Elingi, mung amarga wis snagged wong utawa wadon, ora ateges sampeyan bisa mungkasi wooing dheweke. Sawetara lanang lan wadon kudu ajeg latinism ing sesambetan ing urutan kanggo aran tresna lan pengin. Priksa partner elinga dina pangenalan dening menehi wong dheweke utawa hadiah saka penghargaan. Peparingé ora kudu njlimet yen sampeyan ora duwe budget iku. A coklat wungu, a trinket sethitik cilik, utawa CD digawe lagu katresnan favorit sampeyan bisa nindakake siasat.
Temtu hubungan kuwat dadi ngluwihi item materi lan peparingé, nanging, yen romance apa sampeyan are looking kanggo mbangun, hadiah uga apa sing perlu kanggo njaluk iku raos jumping jumping mili maneh. Aja nganti sing ulang taun utawa ulang tahun salah siji. A hadiah kanggo ana alesan nyoto ngemas luwih saka impact saka hadiah samesthine.

5. Mulai Dating Maneh

Aja, Aku ora ateges metu lan golek wong anyar. Maksudku, njupuk siji tresna metu ing tanggal maneh. Pasangan sing wis ing sesambetan kanggo wektu sing dawa banget, utamané sing manggon bebarengan, kerep lali babagan carane tanggal seneng-seneng bisa. Padha bakal njaluk menyang rut kang mengkono bab normal sing ñ arep metu menyang Restaurant khas kanggo nedha bengi, nyewakake film, utawa arep metu kanggo es krim ñ nanging ora underestimate daya saka tanggal nyata nalika nyoba kanggo reignite romance.
Ing awal sesambetan, akeh pasangan seneng arep metu lan mengkono iku anyar. Iku seneng-seneng lan macem kanggo pindhah ing tanggal kanggo panggonan sampeyan wis ora wis bebarengan. Nyoba lan nindakake iki maneh. Ora mung arep ing tanggal kanggo panggonan anyar lan ing aktivitas fun bebarengan bantuan mbangun romance, iku uga bakal bantuan nggawe kaping paweling anyar bebarengan kanggo reminisce bab mengko.
Elingi, sesambetan kudu ajeg nurtured lan dirawuhi supaya Roman urip lan kanthi pedunung. Iki limang tips uga mbantu narik sing raos romantis maneh, nanging manungsa waé tansah kanggo partner lan kang weruh saka status hubungan ing sembarang wektu tartamtu perlu kanggo njaga sing raos anget kobong nang sampeyan lan partner.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Apa lan Don'ts saka Sukses Asian Singles

Online gendakan wis dadi salah siji saka cara sing paling populer kanggo ketemu wong anyar. Online gendakan, kaya tindakan liya, wis ...

Close