Mlaku karo Dogs: Ngeculke Pup Panjenengan Lead Panjenengan Soulmate Panjenengan

Iku biasane mengkono nalika sampeyan paling nyana, nanging ora tau nyengsarakke kanggo gawe gaweyan lan nalika nerangake nemokake katresnan ing gesang. Temtu, sampeyan bisa lungguhan ana nunggu wong utawa wadon impen kanggo nuduhake munggah ing ngarep lawang, utawa sampeyan bisa njupuk asu dening leash lan njaluk metu ana. Kang rute kowe mikir bisa mimpin sampeyan soulmate luwih cepet?

Mlaku karo asu favorit bisa mimpin sampeyan katresnan anyar. Tau sok dong mirsani yen sampeyan metu mlaku-mlaku utawa mlaku karo asu, wong mungkasi lan ngomong, "Panjenengane iku supaya [cute, amba, alus, loropaken, manis, Goofy] lan wong-wong manca dumadakan dadi friendlier? Iki utamané bener nalika sampeyan duwe loropaken, asu metu karo sampeyan. Sampeyan tau ngerti kang bakal njaluk bungah babagan sadawane dalan, utawa kang bisa mbukak nganti miwiti dilat. Pay manungsa waé kanggo sing. Asu iku Hakim gedhe saka karakter. Yen wong iku bungah bab kapentingan katresnan potensial, sampeyan bisa uga, banget.

Duwe asu tegese sampeyan tau piyambak. Gunakake sing kauntungan yen sampeyan aran kikuk babagan nekani acara dening dhewe. Njupuk asu kanggo festival ruangan, contone, mundhak kasempatan saka patemon siji katresnan bener - utawa ing paling banget, piyantun kanggo nyumerepi metu karo kang nyenengake lan tresna asu mung kaya apa. Akeh seni utawa musik pameran ruangan, utawa acara ing taman lokal, welcome kabeh kanca papat-legged Panjenengan.

Liyane idea kanggo ngeculke Pharmacy Panjenengan mimpin sampeyan paramour Panjenengan: njupuk rute anyar. Yen sampeyan biasane lumaku marang saindhenging tetanggan dhewe, utawa bebarengan Trail padha, pindhah nang endi wae beda. Asu bakal tresna njajahi lingkungan anyar lan sniffing metu kabeh ambune anyar nalika sampeyan njupuk ing sesawangan (I.E. singles liyane bebarengan cara). Smile ing everyone ketemu, lan supaya asu nggawe nepangaken sing. Pancen, nalika supaya Rover njupuk ing masa (utawa leash), kang uga mung mimpin sampeyan menyang manungsa saka impen.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Angel Kucing

Mommas punika tabby werna abu-abu karo striping macan ayu. Nalika kita ketemu dheweke, aku iki ngandhut lan wis dilecehke

Close