Rahasia saka Kiss Great

Kissing nyenengake lan nalika wis rampung tengen, eseman bakal fly lan sampeyan bakal ninggalake speechless partner. Nanging carane kowe njupuk kissing kanggo tingkat sabanjuré? Ngisor, kita wis di dudohake ing Rahasia saka Kiss gedhe.

Secret #1: Nggodha
Njupuk wektu kanggo nggodha sadurunge lambé Ngunci mbantu kanggo mbangun munggah nunggu. Apa iku nyekeli tangan, caressing, utawa rubbing mburi, kontak fisik iki sadurunge Kiss nyata rahasia sing bakal bantuan intensify passion sambungan bebarengan karo deepening sambungan.

Secret #2: Relax
Kissing, malah yen sampeyan wis ngambong sing kaping satus, bisa cukup syaraf racking. Tombol iku kanggo ngendhokke. Elinga ambegan jero, ease pikiran, lan pracaya ing dhewe.

Secret #3: Lips
Apa iku karo lambé liyane saka ngambung. Ngisep utawa alon-alon nibbling partners lambé bakal dadi manawa kanggo drive wong edan karo seksual tension. Technique lip-fokus liyane iku kanggo mbukak ing tip saka ibu entheng liwat lambé. Nalika kissing Panjenengan Pick munggah, werna-werna sing meksa lan kacepetan saka ambungan mbantu kanggo nggawe kasenengan minangka partner ora bakal ngerti apa teka sabanjuré.

Secret #4: Kuping, Irung, Eyes, lan Neck
Nalika ngambung biasane fokus watara lambé sing ora mung sampeyan kudu fokus ing. Kissing kuping partners, mriksa, irung, lan kelopak mata kabeh bantuan kanggo nguripake Kiss biasa menyang Bliss romantis. Yen sampeyan pengin langkah munggah kedudukan, nyoba playfully nresep earlobe lan gulu sing. Nyinder iki panggonan tartamtu create sensations lan raos anyar sing bakal nambah menyang passion lan kakiyatan saka Kiss impending Panjenengan.

Secret #5: Emosi
Nalika ing Rahasia ndhuwur bisa bantuan nguripake sapa menyang kisser gedhe, ing rahasia paling gedhe kabeh dumunung ing negara emosi lan sambungan menyang partner. Supaya kanggo ndeleng mercon nalika ngambung, nyawamu kudu nganggo kanggo saben liyane. Miturut nuduhake crita intim lan pengeling-eling, ngedeni lan ambisi, lan ngeculke emosi bener nuduhake kabeh cara kanggo njupuk hubungan kanggo tingkat sing tuwa. Nalika anyar, emosi negara bakal nggawe sampeyan ngrugekke, iki salah siji resiko sing bakal worth iku.

Kissing iku cara apik saka nuduhake wong khusus mung carane akeh padha tegese kanggo sampeyan. Kanthi Rahasia iki, tumindak intim iki bisa ndandani hubungan menyang sing sambungan jero sing kepéngin.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Upbeat Singles Tips
12 Tips Tetep Upbeat Nalika Asian Singles

Online gendakan kadhangkala bisa aran banget demoralizing. Sampeyan bisa nimbulaké kita aran burned metu, duwe pengarep-arep lan malah pait. So...

Close