Tip kanggo Dadi cah ayu Magnet

Carane kowe narik kawigaten wong wadon impen Panjenengan? Nalika iku bisa njupuk paling wong lanang dangu kapenuhan pacoban lan kasalahan, kita wis nyawiji dhaftar tips supaya sampeyan bisa dadi magnet cah ayu lan golek bojo mangsa.

Tip #1: Larangan ora tansah a larangan bener
Upaminipun sampeyan ketemu wong wadon ayu, serangan munggah pacelathon sampeyan ngerteni dheweke wis gendakan. Nalika paling wong lanang bakal njupuk sing minangka tandha kanggo nguripake watara lan ninggalake, bener ngirim ora. Iki ora tandha saka larangan utawa iku lan Indikator dheweke ora interested. Yen obrolan mili lancar karo ngguyu lan mesem, njupuk sing minangka pratandha Panjenengan. A wong sing saestu wis nguwasani seni saka narik kawigaten wanita punika genuine lan mangerténi wanita apik nalika piyambakipun sumerep dheweke. Cukup amarga dheweke saiki kasedhiya ora ateges sampeyan ora bakal duwe kasempatan. Iki kesempatan kanggo bakal ana kanggo dheweke. Sawetara sesambetan paling apik lan kekawin miwiti liwat Persahabatan.

Tip #2: Menenga Metu
Ngadeg metu saka akeh punika wigati ing pemandangan gendakan. Ana akeh wong lanang matur ing bab padha lan mentel ing cara sing padha sing. Dadi carane kowe ngadeg metu? Teka tengen minangka manteb ing ati, ora rumangsa. Aja asli lan ngerteni kapentingan lan hobby sing loro nuduhake. Lan pamungkas, dadi unik dhewe. Yen iku temenan dadi, kang sampeyan bakal narik kawigaten wong wadon tengen.

Tip #3: Priksa Connection a
Sarujuk kanggo kabeh sing isa metu saka tutuk wong wadon kang bebarengan karo sarujuk karo kabeh views lan opsi dheweke ora cara kanggo menang liwat wong wadon. Wanita sing tau looking for wong sing setuju bakal bener karo kabeh dheweke ngandika. Kita kaya tantangan. Debating viewpoints beda, panemu, kapentingan, lan karep mbantu kanggo mbentuk sambungan tuwa. Wong wadon wis looking for an sambungan jujur ​​karo wong.

Tip #4: Strength
Women usaha kanggo mate kang kuwat lan ngemu posisi sing luwih dhuwur loro emosional lan ngengingi babagan mental. Nalika sawetara wong lanang aran minangka yen padha ora bisa narik kawigaten wong wadon, amarga padha ora duwe dhuwit, proyek gedhe, utawa status sosial dhuwur, sing ora bener. Wanita sing kepincut kanggo wong karo karakter kuwat lan sing mangerténi apa kepengin. Nanging ora misconstrue kekuatan iki. Kanggo wong sing ngemu kekuatan bener ora wedi kanggo nuduhake sisih sensitif lan kang romantis.

Tip #5: Nutup Deal ing
Paling wong tumiba ing zona kanca padha ora ngerti carane kanggo nutup menehi hasil. Tanpa sealing menehi hasil, sampeyan bakal rauh bakal dikenal minangka ngrawat lan katresnan wong kanca, lan sayangé status iki bakal hard kanggo njaluk nyisihaken saka. Guys bisa njaluk sisih dilacak lan kantun kesempatan sampurna kanggo nggawe wong wadon duweke dhewe mung amarga padha ora ngerti apa apa. Kang rada agresif bebarengan karo zeroing ing pratandha tombol wanita dikirim, sampeyan bakal bantuan kanggo nutup menehi hasil.

Miturut nguwasani tips ndhuwur, kowe mesthi bakal ing dalan kanggo narik kawigaten wong wadon impen Panjenengan.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Love of Your Life
Little Known Ways to Get the Love of Your Life

While we all image that fate plays an integral role in falling in love, our actions can sometimes speak louder....

Close