Top 5 Cah ayu Gulung cepet Film Kanggo Penyayang

GHOST

Kanggo Ladies ... uga, wis Patrick Swayze. Meiiliyanti? Kanggo wong lanang, wis baris crita menarik, drama, intrigue, betrayal, lan sawetara pemandangan rodo aneh sing diwenehake dening Whoopi Goldberg. Lan pungkasan ora bisa ngalahake! Priksa manawa kanggo duwe Kleenex ing tangan kanggo garing sing nangis.

BODYGUARD THE

"adedata Iki, nanging goodie "fitur Kevin Costner lan pungkasan Whitney Houston. Punika nyariosaken ing crita saka "dewa" pemain kang urip kaancam bakal punah, dening salah siji saka dheweke "pembuangan" lan salajengipun wis dipeksa kanggo nggawa ing "pengawal" kanggo nglindhungi dheweke. Ketik Kevin Kostner. Kejabi kang romantis, film iki uga ditulis, savvy, lan kebak saka tumindak. Aku menehi 5 lintang kanggo Nilai hiburan! Lan sampeyan bakal banget.

THE Brothers

Sampeyan bakal tresna interaksi lan "kadhang" saka matak nggantheng iki, nampilaken Morris Chestnut, D, L. Hughley, Bill Bellamy, lan Shemar Moore. Punika 4-1-1: papat kanca kekal menehi hasil karo masalah hubungan, dysfunctions, lan panemon urip kang. Nanging luwih saka iku. Padha tantangan tradhisi kulawarga, ngadepi dobel rasis lan oriented Jenis Kelamin, lan kabèh kathah liyane. Iku kocak, sexy, lan pinter. Lan iku obrolan wiwitan gedhe ... yen sampeyan menyang sing.

BALL ER'S

Roger Ebert nglantek iku, "Film Best taun!"
Film iki menehi definisi kabeh anyar kanggo status sesambetan: "Iku rumit."
Nanging Bintang Halle Semono uga Sindhunata, Billy Bob Thornton, lan Heath Ledger. "Ball" dhateng ing crita saka conflicted, njaga pakunjaran embittered sing dadi melu karo bojoné wong sing diseleh ing ngisor kang nonton. Iku Graphic, mentahan, riveting, lan dilapisi. Semono uga Sindhunata kang obah Sudamala saka "Leticia" entuk dheweke lan Academy Award kene. Nggoleki apa "Buzz" punika bab.

Claudine

Apa kowe njaluk nalika sampeyan gabungke James Earl Jones, Diahann Carroll, enem dicekel bocah, lan buruh kawulo? Kathah saka ngguyu, tresna, lan akeh munggah, (lan ora mung karo dicekel bocah).
Kejabi kang hugely nglipur, wis music gedhe kanggo alur kanggo, courtesy of Gladys Knight. Aja kantun!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Wartawan kanggo Hosting Singles Sensational Party

Ing #1 complaint saka singles nang endi wae endi kanggo pindhah menyang ketemu wong anyar.

Close