Top 6 Alasan Apa Masak iku Hot kanggo Romance

"Cara kanggo jantung wong kang liwat weteng."

—Anonymous

Minangka foodie poto-ngakui, Aku cite akeh alasan, nanging kene ndhuwur 6 alasan masak iku "panas,"Utamané ing gendakan lan kawin pemandangan dina.

1. Cooking menehi sampurna "resep" kanggo Roman.

Kaya sing paling wanita, Aku kang wined lan sarapan ing apik restoran dening katampi lanang minangka bagéyan saka prosès werna awaké abang. Nanging, minangka sesambetan mekar, ana soko banget "intim" bab meal ngarep masak sing dituduhake ing privasi ngarep siji— karo lilin, music sethitik, nari lan kemampuan kanggo supaya rambute mudhun minangka kahanan dictates. Ngalahake kerma sapa?

2. Masak ing ngarep asring sehat saka restaurant mangan.

Nalika mangan metu, kakehan panganan sing diproses, dadi karo sauces sugih lan fattening, goreng ing keluwihan lemak, "Super ukuran" lan tanpa suwene preparation kanggo sing karo Watesan halal lan alergi pangan. Dining metu bisa uga larang regane ing cara liyane saka siji.

3. Culinary skills kanggo nambah sembarang wong wadon utawa resume romantis wong.

Tjubo mau minangka nambah Panjenengan "Blue Book" Nilai ing pasar gendakan.

Punika apa writer lanang bubar wrote: "Ing sawetara wanita dina iki sing melak-melak ngakeni lagi ora bisa cook punika ngeramaken. Nalika wong wadon ngandika dheweke ora bisa cook, pikiraken pisanan sing nerangake akèh pikiran wong apik iku "Cara neraka kowe ngurus saka dhewe lan carane bakal bisa kanggo njupuk care saka kula?"

4. Cooking ngijini sampeyan kanggo dadi luwih merdika lan liyane temen maujud minangka wong wadon.

Ora luwih nunggu ibu kanggo ndandani meal favorit, utawa wus tetanggan restaurant bakal duwe apa ing menu ana, utawa mencet kanggo njupuk metu; sampeyan bisa ndandani iku dhewe!

5. Cooking seduces kabeh pikiran sehat.

Saka aromas penake, kanggo aransemen mripat-narik kawigaten ing piring, ing macem-macem werna lan tekstur, kanggo rasa kaswargan— meal apik bisa gawe marem sing kita Care kanggo supaya akeh tingkat.

6. Masak iku cara sing nyenengake kanggo jaminan.

Sampeyan bisa cook lan dheweke bisa nggawe salad. Feed saben liyane, utawa mbok menawa nuduhake crita lan tradhisi sing digandhengake karo resep-resep kulawarga. Cooking ndadekake wong aran pampered lan catered kanggo. Lan yen kang khusus kanggo sampeyan, ora carane ngene kaya kanggo wong aran?

 

Lan ana kabar apik kene: Sampeyan ora kudu mlebu sekolah Culinary utawa subyek dhewe kanggo nyoba telas lan kesalahan; ana akeh Camping masak online sing nyedhiyani langkah-langkah dening-Tutorial kanggo nambah IQ masak Panjenengan!

Strategi Liyane migunani kanggo tuku cookbooks pangarang kanggo anak. Padha nyedhiyani titik wiwitan gedhe kanggo Learning bab safety pawon, pangukuran standar, lan gampang kanggo tindakake resep-resep.

Elingi, masak iku cara gedhe kanggo bisa dianggep "panas" lan mréntahaké kanggo napsu wong dina!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Dog Walker

Nina wis kanggo ndeleng Daniel. Dheweke arep kanggo njupuk sapi lanang dening sungu sing, utawa luwih aptly, asu ...

Close