Top Tips kanggo Kiss Great Kang Ngrasa Cukup Perfect

Kissing iku sawijining part arang banget penting hubungan romantis. Wiwit jaman kuna akeh ahli sesambetan wis ngedika bab pentinge ngambung lan saiki panemon saka panaliten sing wis mbuktekaken bilih frekuensi saka ngambung iku langsung ceceg kanggo tingkat nyatakake kepuasan ing sesambetan.

Sajrone riset ngandika iku iki ketemu sing 66% wanita lan 59% wong rampung sesambetan mung amarga pasangan sing ora apik ing kissing. Iki nuduhake carane kanti awon siji perlu kanggo sinau seni ngambung kanggo nggawe kang / dheweke hubungan siji langgeng dawa. Ing ngisor iki tip migunani kanggo Kiss gedhe.

– Coba supaya ngambung ing umum. Ya, sampeyan bisa temtunipun mbukak kanggo pecks cepet publik, nanging iku tansah wicaksana kanggo supaya kang banget hasrat metu ing mbukak. Ambungan Hasrat ngirim adorn wektu pribadi lan supaya iku luwih apik yen sampeyan nyenengi ing wong-wong mau konco lawang utawa nalika wonten oleh kanggo ndeleng sampeyan. Kissing ing pribadi ngidini loro partners kanggo dadi ing paling apik sing hasrat, kang bakal utama saka Kiss gedhe.

– Wong main ing sesambetan romantis kerep golek angel mangertos apa persis padha ngirim apa karo untu nalika kissing. Yen sampeyan ora bisa ngatur untu nalika ngambung, sampeyan temtunipun kisser ala. Masalah misale jek dadi cantik prasaja, nanging bener iku arang banget angel ngalahake iku.

– Kanggo nggawe manawa untu ora mungkasi munggah ngalrani partner utawa mungkasi saka kang cukup hasrat nalika kissing, sampeyan kudu dadi lanang sabisa nalika squeezing lambé partner antarane untu. Banjur, alon-alon narik wong-wong mau (lambé saka partner) mundur lan ngidini menyang geser lancar liwat untu. Tumindak iku ora banget angel, apa angel tetep tandha tanpa saéngga partner kanggo mangertos bilih panjenengan punika sadar bab posisi untu.

– Kissers Great tansah seneng kanggo nggawe kontak mripat karo partner sing nalika ngambung. Ya, ana kaping yen kissers nutup mata sing aran wayahe, nanging mung sing mengkono yen iku Kiss sampurna. Kanggo nggawe Kiss sampurna, sampeyan kudu ora nutup mata sanalika lambé teka ing kontak karo partner kang. Priksa mripat kontak; nglilani aliran passion saka mripatmu kanggo partner kang; sing paling resep kanggo Kiss sampurna.

– A kisser gedhe tau ngidini pengalaman ngambung bakal boring kanggo kang / dheweke partner. Dadi, yen sampeyan pengin dadi kisser apik sampeyan kudu golek cara kanggo mesthekake yen tumindak kang ngambung ora dadi boring kanggo partner. Salah siji cara nggawe ngambung liyane macem dening nglibatno kabeh awak dadi tumindak. Caress bagéan sing paling erogenous awak partner nggunakake tangan lan alon-alon pijet / sirahe dheweke, pasuryan lan gulu. Partner mesthi bakal wiwit nglaras wayahe liyane.

Kanggo nggawe Kiss, Kiss gedhe, sampeyan kudu nindakake samubarang sing nguripake partner ing. Proyek ora ing kabeh angel; iku mung perlu maksud tengen lan akèh passion


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane narik kawigaten ing Woman saka impen Panjenengan

Aku wong wadon, wong wadon sing banjur akeh tanggal karo wong, bali ing dina gendakan sandi. Aku ...

Close