Top US Kutha dadi Single

Kanthi email pancet, Announcements, lan kabar Facebook babagan sesambetan anyar, kekawin, lan ngandut, dadi misale jek kaya everyone wis ketemu “siji”. Malah arep metu bar misale jek kaya everyone wis gegandhengan mati nanging sampeyan. Kanthi frustasi iki kita ngerti apa sampeyan mikir, “ngendi kabeh wong siji?”

Begjanipun, Rent.com wis nyawiji data kanggo nemtokake kutha paling apik kanggo golek singles. Saka nganalisa persentasi saka lanang lan wadon ora kagandhèng kanggo Nightlife kanggo safety kanggo panggon acara hiburan beda, survey iki ditemokaké ing ndhuwur 10 cities sampurna kanggo singles.

1. San Francisco, California karo 38% saka populasi kang siji
2. Manhattan, New York, 38% single
3. 38% Washington populasi D.C. iku siji
4. 33% nggantosi Boston, Populasiné Massachusetts
5. Seattle, Washington, karo 30% singletons
6. 26% Philadelphia, Populasi Pennsylvania iku siji
7. Minneapolis, Minnesota, 25% single
8. 24% populasi ing Portland, Oregon ana siji
9. 23% Jersey City, New Jersey nggantosi singles
10. Chicago, Illinois karo 23% saka sawijining populasi kang siji

Temtu, ngerti iki kutha lan statistik iku langkah pisanan. Iku penting sing sijine dhewe metu ana ing pemandangan tengen. Saka nightclubs kanggo nyilem bar seni musium kanggo jam seneng trivia bengi kanggo pameran lokal, kabeh acara gedhe sing iki kutha house sing narik kawigaten singles. Tondo asto munggah kanggo kelas wengi ing satunggaling universitas lokal, arep kanggo acara amal, utawa gabung grup enom profesional sing cara liyane kanggo golek “siji”.

Elinga dadi poto paling manteb ing ati lan sing mangerténi Mungkin taun sabanjuré kertu liburan bakal woro-woro engagement.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Writing A Dating Intro
Aja Lan Don'ts On Making First Dating Pambuka

Minangka anggota Tanggal My Pet, sampeyan njaluk siji kesempatan kanggo ngirim pesen pambuko kanggo cocog Panjenengan. So...

Close