Mayer ora nyenengake About Modern Dating

Ayo padha ngadhepi iku, kita ora maneh manggon ing ol apik’ dina ngendi katresnan ing kawitan ngarsane nguripake menyang pangenalan kang mimpin kanggo seneng, marriage dawa. Kanthi advancements teknologi, wedi saka prasetya, lan tingkat dhuwur saka infidelity, Free modern ora gampang. Lan kanggo sing lair ing pungkasan abad kaping-20, kita utamané ngerti mung carane angel gendakan bisa.
Wong sing peduli kurang wis kabeh daya ing sesambetan lan ora kepengin dadi wong sing wis luwih kapentingan amarga sing mung banget ngrugekke. Amarga aku ora pengin katon banget semangat, kita kathah kanggo njupuk jam utawa kadhangkala dina kanggo nuduhake bali. Game psikologis iki ora nyenengake kanggo sapa waé.

Telpon sing wangun seni dying. Paling komunikasi saiki mengkono liwat pesen teks kang bener wangun sing paling impersonal komunikasi.

Planning ahead lan setelan tanggal cenderung kanggo tau kelakon. Thanks kanggo media sosial, kapentingan romantis liyane, lan kanca-kanca, tanggal kathah dadi liyane spur ing wayahe saka thoughtfully ngrancang metu.

Kaya phrases “ayo kang hawa anyep” lan “pengin nyumerepi metu” sing code for “ayo kang pancing munggah”. Lan nalika paling dread njupuk pesen iki, lagi oftentimes cara sing paling populer kanggo ngajak wong kanggo nglampahi wektu dina iki.

Sawetara wong sing ora looking for sesambetan, padha mung pengin pancing munggah. Sayange, paling wektu iki ora ngandika nganti sawise kasunyatan. Sakniki, sajujure arang banget digunakake.

Akeh wong sing wedi ing prasetya kang ndadékaké kanggo “kita lagi mung ngomong” sesambetan. Ora mung ora iki garis cetho, sesambetan kathah tau pungkasan. Sesambetan free-label iki oftentimes mungkasi karo wong siji mbeling nanging wiwit sesambetan tau resmi banjur mbeling ing “tau kedaden tenan”.

Sosial media kebak godaan lan kesempatan kanggo keblasuk. Pesen pribadi lan subtle mentel kayata dikarepake gambar mesthi mundhak ing kemungkinan mbeling. Sosial media uga nuduhake opsi kanggo ndeleng sing liya metu ana, iku ora ana maneh mung cara kanggo tetep ing tutul karo kulawarga lan kanca-kanca. Social Media uga dipigunakaké kanggo nyebut raos. Nganyari status lan dikirim gambar bab katresnan, nalika ora nyebutke sampeyan langsung, cara anyar tjara gedhe-gedhe’ raos bener.

Sayange, saiki iku banget angel kanggo ndeleng wong liya rampung unfiltered. Umumé, wong sing wedi dadi asli lan sijine piyambak metu ana malah ing sesambetan. Iki pemanggih saka kang wedi amarga padha ora pengin sing dibayangke minangka banget dhuwur, banget penasaran, banget dorky, banget becik, banget aman, ora cukup lucu, etc. Apa kita kabeh kudu ngerti yen sampeyan nemokake wong tengen, bakal padha ngisin kabèh aspèk sing.

Pamungkas, wong sing njaluk romantis karo salah siji bakal mungkasi munggah kang partner urip utawa pungkasanipun, sampeyan bakal break munggah – loro kasunyatan iki sing medeni. Nalika dating modern ora sing paling gampang, iku worth iku ing mburi. Nalika kita nindakake golek wong sing khusus, kita kathah kanggo ngupadosi wong-wong mau kabeh liyane minangka lelampahan kanggo nemokake bener katresnan tansah worth iku.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane Approach Women Yen Apa Shy?

Panjenengan wong isin lan drawback iki Yours wis dipeksa sampeyan tetep siji kabeh iki taun. Ora ...

Close