Pengin Tanggal Woman Your Dream? Sinau Saka Semut

Carane akeh kaping wis iki kedaden kanggo sampeyan? Kanca lan sampeyan ngadeg ing garis lan sampeyan ndeleng wong wadon atraktif. Sampeyan nelpon dibs banjur gagal teka munggah karo baris. Sampeyan bisa aran yen wong wadon kepengin krungu baris nanging banjur, uga, sampeyan basa disambungake. Nanging kang bisa kanggo lantai wadon sing mungkasi munggah njupuk floored dening kanca, "Cat tak ibu?"

Saben wong wis sing nuduhake saka tresna ing sekolah. Ing gesang banget ana cah wadon iki sing arep nglakoni akeh karo - njupuk dheweke metu, pindhah menyang film, terus tangan lan umume duwe wektu gedhe. Nanging sampeyan bisa tau daktulis munggah wani - salah siji panginten sampeyan ora cukup apik utawa sampeyan bakal tansah weruh wong wadon ngimpi ing penyelundupan saka sekolah Adonis. Lan sampeyan meneng munggah marang, mung mikir bab dheweke lan sighing.

Rampung ganti topik - apa kowe ngerti babagan semut? Sampeyan wis ora nemen diwenehi iki serangga cilik pikiraken sembarang, sampeyan kudu? Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing nerangake atine nalika sampeyan ndeleng koloni saka semut kanggo tamparan wong-wong mau.

Nanging sampeyan ngerti sing semut uga mulang kita Kursus urip penting kanggo lantai wong wadon? Ayo kang ndeleng carane.

Undhang-undhang #1 - Aja ngenteni iku kanggo kelakon

Semut iku saya ing pamindhahan; padha tansah mengkono soko. Paling wong wadon katresnan sing njupuk pangisian daya. Dadi yen sampeyan nyimpen nunggu wong wadon ngimpi teka kanggo sampeyan lan propose katresnan, sampeyan bisa lali paling wanita sing disenengi. Yen sampeyan pengin lantai wadon mung lumaku nganti dheweke lan ngomong sing kaya dheweke. Ing skenario paling awon cilik dheweke bakal ngomong ora.

Undhang-undhang #2 - Aja menehi munggah

Semut ora metu - padha ngerti panggonan sing padha tekan di kupeng gagal lan distractions. Sampeyan wis larangan kawitan? Aja padha sumelang; iku ora mburi urip. Coba maneh ... Mikir sing pahlawan film sing wekasanipun ngatur kanggo woo wanita sing sanajan padha ditolak wektu lan maneh.

Undhang-undhang #3 - Aja fokus

Semut duwe gol lan fokus tartamtu - padha ngerti yen padha ora bisa kanggo nyimpen kaping harsher lagi bound kanggo mati. Yen seneng wadon sing arep menyang lantai supaya njupuk maneh kanggo dheweke. Cukup njamin sampeyan ngganti garis lan gaya.

Undhang-undhang #4 - Simpen garis Panjenengan

Semut mangan sawetara pangan lan padha nyimpen sawetara. Minangka adoh minangka wong wadon sing ngangap sampeyan kudu ora kosongaké waé kabeh Ammos ing salah siji Go. Aja lucu; dadi kreatif lan dadi asli lan pungkasanipun kagelar dheweke bakal dadi duwekmu.

Ora kroso maneh sing semut iku sepele, sampeyan? Ya, padha mulang kita akeh piwulang penting urip, kalebu salah siji sing paling primitif kang bisa kanggo narik kawigaten wong wadon kanthi jogan dheweke. Yen sampeyan duwe wong wadon iki sampeyan pengin lantai mung tumindak kaya semut kene. Banjur teka bali lan ngomong yen sampeyan isih sighing minangka wong wadon ngimpi wis whisked langsung dening Adonis liyane.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Dating taboos Sampeyan Apa Break lan Run Away Saka

Apa ngirim salah siji bakal bogged mudhun dening taboos gendakan? Asring taboos iki mungkasi wong saka teka tengen wong tengen ...

Close