Apa Women Pengin ing Relationship?

Miturut sinau conducted ing 2012, 41% kekawin pisanan, 60% kekawin liya lan 73% kekawin katelu ing Amerika Serikat pungkasan ing divorce. Iki nomer tenan nguwatirake lan nuduhake yen lanang lan wadon ing US sing berjuang kanggo duwe sesambetan tenan kuwat. Kanggo sesambetan dadi kuwat, loro partners kudu ngerti kabutuhan saben liyane sampurna. Dadi, kene iku tartamtu wanita goleki ing sesambetan.

Love: Sampeyan bisa uga kudu mikir siji ora perlu dadi wong wadon kanggo katon katresnan, nanging kita ora bisa mindhah nerusake tanpa nyebutke “tresna” minangka wanita mung tresna kanggo aran tresna. Iku ora ateges yen wong wadon kepengin wong ing uripe kanggo nggawe tampilan umum saka tresno ing interval biasa, nanging mung kepengin wong kanggo nggambarake marang katresnan kanggo dheweke subtly liwat tumindak lan tembung minangka kerep sabisa; umum tampilan occasional tresno ora ala salah siji. Dadi, yen sampeyan ana wong, kanggo njaga jaminan kuwat karo wong wadon sing tresna sampeyan kudu tansah ngélingaké dheweke sapinten tresna dheweke liwat tembung lan tumindak.

Keamanan: Ing lelampahan saka urip ora gampang kanggo sapa, tanpa Jenis Kelamin, nanging kanggo wong wadon lelampahan biasane malah angel. Wong kathah kanggo ngadhepi masalah safety beda meh kabeh liwat sing urip, nuduhake akeh kang related to seksualitas sing.

Kanggo wanita ing AS, jawatan seksual ora soko ora pati ngerti. A telephone nasional dituduhake survey nglibatno 612 wanita diwasa conducted ing Juni, 2000 sing dicethakaké meh kabeh mau wis ngadhepi jawatan werna ing sawetara titik ing gesang. Around 87% saka Amérika wanita umur antarane 18 lan 64 taun ditemokaké duwe pengalaman kang kétoké kesel dening wong liyo lanang.

Probability dhuwur iki njupuk harassed godhong wanita arang banget insecure. Dadi, padha arep partner padha bisa dipercaya rampung. Women yearn kanggo partners sing bakal muter peran saka sing njaga sampurna lan nggawe wong aran aman.

Minangka wong yen kasil ing nggawe pasangan aran ngamanake, sampeyan bakal rauh ndeleng dheweke bukaan nganti sampeyan loro lan nggawe coro sexsual emosional. Iki bakal kanthi otomatis nggawe jaminan antarane loro sing malah kuwat.

Joke: Humor iku arang banget penting kanggo wanita. Women tansah katon kanggo wong karo dicokot saka pangertèn saka banyolan IE. wong-wong sing bisa nggawe wong ngguyu. Miturut survey digawa metu dening MarketTools Inc, 58% wanita pengin partners sing duwe pangertèn saka banyolan. Dadi, wong looking for cara kanggo nggawe pasangan kang seneng lan isi kudu nyoba kanggo dadi ing kang wittiest paling.

Bab: Senajan kita nyebutke pungkasan, bab ing kabeh probability ingkang paling penting duwe ing sesambetan kanggo mayoritas ing Amérika wanita. Ing survey dening MarketTools Inc sing dicethakaké 84% wanita aran sing kanggo sesambetan dadi sukses, njupuk bab saka partner iku arang banget penting.

Sampeyan kudu pemikiran “apa bab fisik katon”? Ya, wanita seneng duwe bojo lan partners sing atraktif, nanging kanggo wong iku tau salah siji saka kuwalitas pisanan katon ing wong.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Sensations Singular

Choosing to be single means you are responsible for your own happiness & so you have permission to impersonate Santa...

Close