Apa Women Pengin in Man Sing Perfect?

Women tansah pengin wong sing urip duwe kuwalitas tartamtu. Dhaftar ora cantik long, nanging asring dadi angel kanggo nemokake kabeh kuwalitas iki ing wong siji. Dadi, yen sampeyan duwe mayoritas ing kuwalitas rembugan ing ngisor iki, kasempatan saka wooing wanita lan nggawe wong seneng bakal luwih akeh tinimbang wong kakurangan sing kuwalitas.

Mambu apik lan duwe raos apik saka klamben

Women mung sengit wong-wong sing mambu ala. Dadi, tau lali kanggo sue sing deodorant nalika arep metu karo wong wadon. Priksa manawa deodorant sing digunakake mambu apik ing sampeyan. Ing gandane sing wangi utawa deodorant nggawe sawise teka ing kontak karo badanmu iku kombinasi ambu lan ambu ora enak awak. Dadi, sing deodorant utawa wangi sing mambu gedhe ing kanca saka Yours bisa uga ora nggawe sampeyan mambu sing apik. Dadi, pindhah pilihan nampa lan dites; supaya kawicaksanan dianggep bener nalika nggawe pilihan saka deodorant.

Wanita tresna dadi karo wong gadhah raos apik saka klamben. Kanggo paling wanita, wong sing disandangi sing turnoffs amba. Kanggo ngematake wong wadon kudu tansah tetep munggah-kanggo-tanggal karo tren fashion lan tetep nggawe owah-owahan ing cara wong sugih. Nanging, wong mung ngirim nyandhang klambi sing katon apik ing wong, ora soko eksperimen sing ora nglengkapi Tipe awak.

Traditional bisa seksi banget; supaya, yen sampeyan ora ngengkel ing nganggo sandhangan trendi, nyoba metu lawas, nanging ora bisa pindhah kombinasi salah kaya t lan Denim (milih werna wisely, Denim biru tansah dianggo paling apik).

Arep transparent, nanging elinga kakehan kejujuran bisa mbebayani

Women tansah pengin dadi bagéyan penting saka gesang dheweke manungsa; dheweke ora bisa ngidinke kawulo babagan prakara penting. Mangkono, wong kudu tansah nyoba kanggo njaga hubungan banget transparent karo bojoné utawa wadon marang kanca. Wong ngirim tau lali kanggo nuduhake kabeh pengalaman padha utawa gadhah ing urip, apik utawa ala karo wong wadon ing gesang.

Nanging, ana corak ing dongeng; nalika sampeyan sing arep transparent kanggo wong wadon sing ana ing hubungan karo, sampeyan bisa ora saged kanggo dadi brutal jujur. Sinau kanggo memuji dheweke sanajan dheweke wis ora looking sing paling apik; tau nelpon dheweke kabotan sanajan dheweke wis gained 10 kilogram; supaya nelpon dheweke cook ala sanajan dheweke bener. Follow saran iki lan sampeyan bakal duwe urip bahagia manawa.

Aja welasan

Wanita kaya wong-wong sing tresna bayi-bayi lan tau isin adoh saka ngewangi wong tuwa. Ing tembung liyane, wanita pengin wong sing urip dadi welasan. Nyoba kanggo dadi wong sing mranata conto sing apik, wong sing admired dening wong sakubenge, wong sing wis ngormati dening para pinituwa.

Asring wong laku luput kang klamt lan kejem mung kanggo mbuktekaken sing padha santosa. Kanggo wanita kang liya kuwat, kang ngrawat lan welasan lan gadhah kemampuan kanggo nglindhungi.
Aja duwe kuwalitas iki? Yen ora, nyoba kanggo berkembang wong-wong mau; sampeyan ora perlu kanggo nyelehake ing akeh gaweyan minangka ngembangaken kuwalitas iki akeh luwih gampang saka bangunan awak sampurna utawa Learning langkah tari.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Date A Younger Woman
Partner Woman Muda ing 5 Langkah-langkah Gampang

Wanita enom asring kesengsem kanggo sipat kaya kadewasan (kaya Daddy sing), dhuwit liyane lan status sosial sing luwih dhuwur, masculinity, leadership...

Close