Apa Point Of Marriage?

Loro saka alasan agama, cara tradisional, wong nikah ing gaweyan kanggo solidify prasetya kekal kanggo siji liyane. Wiwit pungkasan abad rong puloh, wis ana Kurangé populasi ing kekawin lan, sakabèhé, wong kathah kanggo njaluk nikah mengko ing urip saka generasi sadurungé. Senadyan gaya anyar iki, Kefalas lan. menyang. ing artikel "Marriage punika More Than Ingsun Together" , ngandika yen wong diwasa enom terus marriage nilai lan ndeleng iku minangka komponèn ingkang bermanfaat berjangka sing. Dina iki, ana uga dalan konvensional liyane kanggo milih tinimbang naleni simpul tali, Nanging, ana isih akeh keuntungan kanggo bakal gained saka palakrama.

Peony Long-Term

Marriage nerak perlu penting manungsa 'kanggo sesambetan intim. Saenipun, tiyang kalih palakrama nemu urip bebarengan lan diwenehi kesempatan kanggo duwe wong ing jejere wong-wong mau padha tuwuh lawas. Kuwat lan. al., ing buku "The Marriage lan Family Pengalaman: Men intim ing Changing Society "sing nerangake alam ningkah lan kulawarga urip biasane sumber saka kang individu ditampa keamanan emosi lan dhukungan. Liwat marriage, kalih mbagi ngarep-arep intim lan impen kanggo masa depan lan golek comfort sak nantang pengalaman gesang.

Kesehatan Umum lan Inggih-kang

Marriage nawakake keuntungan fisik lan psikologis lan wong-wong sing omah-omah isi umume sehat lan liyane. Salajengipun, aspek support sosial marriage menehi faktor protèktif saka penyakit terminal. Peneliti lan Aizer. al., ing sinau "Status Marital lan Survival saka Patients Kanthi Cancer", ketemu sing nikah wong sing kurang kamungkinan kanggo saiki karo kanker, liyane kamungkinan kanggo nampa perawatan, lan kurang kamungkinan kanggo mati saka penyakit saka wong jomblo. Iki bener kanggo macem-macem kanker, kayata susu, paru-paru, prostat, rektum lan penyakit terminal liyane.

Anak sehat lan Keluarga

Marriage didegaké minangka institusi anak-rearing lan isih serves waé sing dina iki. Nalika iku mesthi bisa kanggo mundhakaken anak a piyambak, anak sing padha luwih nalika wungu ing ngarep karo loro tuwane. Ing sinau, "Low-Income ibu’ Pola Partnership kahanan kang ora tetep lan Infrastruktur’ Socio-emosi Inggih-kang ", Bak lan. menyang. ngomong yen anak sing tuwuh munggah ing kenakalane lan akting-metu tindak tanduk pameran kluwarga loro-tiyang sepah kurang sak remaja saka anak wungu ing siji-tiyang sepah utawa rumah tangga cohabitating. Unsur saiki ing loro-tiyang sepah kluwarga kayata keterlibatan rama lan hardships ekonomi kurang nyedhiyani stabilitas luwih kanggo ngembangaké anak.

Stabilitas Finansial

Marriage nawakake financial keamanan luwih saka kang siji utawa jomblo. Aside saka kasunyatan ketok sing loro paychecks sing luwih apik saka siji, nikah wong duwe sawetara kaluwihan ekonomi. Tiyang kalih palakrama nglumpukake bandha lan aset luwih cepet saka wong jomblo. Saliyane, ing artikel "I Do ... Pengin Simpen", Knoll lan. menyang. nemtokake sing diwasa enom pasangan nikah luwih kamungkinan kanggo kontribusi akun leren basis juragan saka individu siji. Ngelingi sing financial planning ing awal urip iku predictor status ekonomi mengko ing gesang iki faktor punika paling mupangati kanggo wong nikah.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Women Banget Pengin?

Yen sampeyan takon wong wadon apa dheweke kepengin, dheweke bakal reply dening nyoba kanggo njlèntrèhaké apa dheweke kepengin ing ...

Close