Apa Wear On A Pisanan Tanggal Miturut Zodiak Sign

Nalika sampeyan pindhah ing tanggal kapisan, ing bab pisanan sampeyan mbokmenawa mikir sanalika sampeyan wis aman iku, "Apa aku arep kanggo nyandhang?!"Utawa ing paling, iku salah siji bab-bab pisanan sampeyan mikir. Sampeyan arep nyaman ing apa sing nyandhang, nanging sampeyan uga pengin nggawe manawa sampeyan ora dadi sandhungan tumrap wong sing lagi arep metu karo, lan sing padha nggoleki sampeyan atraktif. Golek Zodiak sing mlebu ing ngisor iki lan njaluk gagasan kanggo apa sampeyan bisa nyandhang sing bakal njaga mata ing kapan wae.

ARIES
Tanggal Aries punika fieriest pratandha geni, kang ndadekake wong-wong mau nanggapi uga kanggo werna abang. Sing liyane padhang lan sregep abang, sing luwih apik. Padha arep ndeleng awak banget, supaya nganggo sandhangan sing accentuates ing bagéan paling apik ing awak. Yen sampeyan duwe awak gedhe, pindhah sandhangan tightest sampeyan duwe. Padha arep super panas.

TAURUS
Sampeyan tanggal Taurus tandha bumi praktis, supaya padha kathah seneng klambi khusus tradisional. Pick siji wilayah saka kulit kanggo nuduhake, lan tetep liyane dijamin. Dandanan sing arep alam-looking, lan perhiasan sing arep kebak watu ayu. Tandha iki panjaluk uga kanggo werna sing umum ing alam, werna bumi kaya sayuran ijo bisu utawa coklat. Sing liyane sing teka tengen minangka bumi Allah / dewi, sing luwih apik.

GEMINI
Tanggal Gemini Panjenengan Playful lan seneng-seneng, supaya sugih ing bab ingkang cute lan trendi sethitik. Minangka tandha online, padha kaya supaya munggah nganggo apa lan apa ora. Padha bisa duwe pribadine anak-kaya, supaya padha bisa nanggapi uga kanggo samubarang kang ngelingake wong kang dicekel bocah / remaja, kaya rok plaid lan Jaket Varsity. Coba ngagem padhang, werna fun sing ngrangsang pikiran.

KANKER
Tanggal Kanker iku tandha saka comfort, supaya sampeyan ora duwe kanggo macak ing tindakan banget naleni, nyandhang heals dhuwur banget, utawa sijine ing dasi yen sampeyan bakal tetep fidgeting karo. Yen sampeyan lagi rampung nyaman ing apa sing lagi nganggo, sing bakal teka tengen kanggo wong-wong mau. Coba supaya werna padhang, utawa tindakan sing tenan alam bébas, lan metu ana sing bisa ajrih adoh.

Lion
Tanggal Leo Panjenengan kepengin kanggo aran kaya padha duwe tanggal monjo ing kamar, siji everyone nduweni mripat ing, supaya Glam munggah. Padha arep katon minangka sugeh sing bisa. Sampeyan bisa malah dadi borderline tacky / gaudy. Lapisan ing perhiasan – luwih Bling, sing luwih apik. Padha kaya abang amarga iku narik kawigaten, lan emas lan kain wiwit padha lagi sing werna saka Royalty.

Ps
Tanggal Virgo Panjenengan ora Care akeh babagan desainer busana utawa tas utawa samubarang sing. Padha lagi badhan paling gedhe sing mambu apik, cetha njupuk padusan sakdurunge, lan ora ngagem kakehan Manga, dandanan, utawa katon kaya boneka. Hygiene nomer siji kanggo tandha iki. Tansah rasukan tiyang istri prasaja, ayu, lan kelet kanggo werna netral. Padha lagi gampang kepunjulen, supaya werna padhang nggawe wong penasaran.

BOOKS
Tanggal Libra punika paling modern kabeh pratandha Zodiak, supaya sampeyan kudu nyepak munggah kedudukan. Narik metu sing desainer busana lan sijine bebarengan kelangan, dipikir trendi. Tandha iki aturan seni, kang kok padha lagi dadi modern, lan padha nyana sampeyan kanggo katon bebarengan lan apik gayane. Padha kaya nada permata, aksesoris, lan perhiasan ayu, nanging ora kakehan iku.

CANCER
Tanggal Scorpio punika tandha sing aturan peteng, supaya pindhah kanggo werna peteng. Yen sampeyan bisa narik mati sirah-kanggo-jempol ireng, pindhah iku. Padha kaya sampeyan dijamin munggah nanging ing sandhangan sing nyenyet ngelingaken wong saka budak (tandha iki wis masalah kontrol). Go kanggo mripat smoky, ngelengke sing mripatmu jendhela nyawa lan padha arep kanggo peer menyang Yours intensely.

CAPRICORN
Pet Sagittarius Panjenengan ora biasane sing menyang fashion lan sandhangan, nanging padha arep katon apik. Padha kaya werna padhang lan tresna sandhangan utawa perhiasan sing wis crita iku. Yen sampeyan tak iku nalika lelungan, utawa teka menyang milik liwat sawetara kahanan aneh, uncalan iku lan supaya iku dadi sumber saka pacelathon menarik. Padha bakal mungkasi munggah nemokake * kowe menarik.

Chin Jewelry
Tanggal Capricorn punika paling tradisional saka kabeh pratandha Zodiak, supaya kelet kanggo klambi tradisional. Ladies, narik metu LBD Panjenengan; gents, njupuk setelan lan dasi. Daning adoh saka werna padhang, lan kelet kanggo neutrals peteng, utamané coklat lan ireng. Tjubo babagan carane ngene sugih arep gala politik, lan sing bakal menehi idea apik saka carane padha arep katon.

AQUARIUS
Tanggal Aquarius punika paling konvensional kabeh pratandha Zodiak, dadi aran gratis kanggo muter karo dipikir lan nyoba soko beda. Warno alami rambute biru utawa Jambon, bangga Ati sing alis utawa padharan tombol tindikan, utawa nyandhang daur ulang perhiasan botol soda Panjenengan. Padha ora Care babagan tren saiki, mung sing gedhe-gedhe mangsa, supaya ora lunga karo apa ing sapunika.

PISCES
Tanggal Pisces punika pokok romantis, supaya yen sampeyan wis weruh rasukan tiyang istri ing tutup saka novel romance utawa ing film romantis, iku bisa bisa. Padha kaya ruffles, bêsik karo aliran lan gerakan, renda, lan yen sampeyan digawe dhewe, malah luwih apik. Padha ora pikiran tetep sembrono sanadyan, lan jins lan kaos becik bisa cukup. Favorit werna sing pastels.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Mlaku karo Dogs: Ngeculke Pup Panjenengan Lead Panjenengan Soulmate Panjenengan

Iku biasane mengkono nalika sampeyan paling nyana, nanging iku tau nyengsarakke gawe gaweyan nalika nerangake ...

Close