Apa Twitter Bisa Teach Sampeyan About Love?

Iki dina, situs jaringan sosial, ana mbokmenawa panggonan ngendi wong nglampahi paling wektu sing nalika lagi free.

Nalika iku bener kang kerep wektu ngginakaken ing media sosial dadi metu dadi ora ana guna karo kabeh chitchats baseless lan gossiping, ing kaping wong mungkasi munggah Learning kathah barang-barang macem lan penting saka situs iki. Kayata, ana kaca jaringan sosial sing offer resep-resep anyar lan inovatif, Kaca-kaca sing ngajari wong bab anyar fashion tren, lan ing.

Banjur, ana sawetara piwulang siji bisa sinau mung dening kang pangguna biasa jaringan sosial; ing ngisor iki sawetara katresnan Kursus Situs blog-mikro Twitter mulang.

1. Katresnan iku ora mung bab tetep bebarengan:

Iki minangka salah siji pawulangan Miley Cyrus marang kita liwat Twitter sak pemisahan dheweke karo pacar Justin Gaston ing Februari, 2011. Ngumumake breakup ing situs mikro-blogging, Cyrus bilih katresnan bener bisa ora duwe pungkasan seneng minangka tresna bener tau ends.

Tilas bintang serial televisi Hanna Montana ditambahaké sing ngeculke Go cara liya saka tjara katresnan. Iki katresnan pawulangan amba kanggo kabeh, enom utawa tuwa.

Yen sampeyan tresna wong, sampeyan kudu ngerti carane supaya wong / dheweke pindhah. Yen wong ora pengin terus tresna sampeyan utawa dadi karo sampeyan, sampeyan kudu tau pengin nggawe wong / dheweke apa sing ngumumaké; iki amarga yen sampeyan tresna wong sing, kowe mesthi bakal pengin ndeleng wong / seneng dheweke.

2. Ana iku tartamtu sampeyan kudu ora sebutno nalika mbuwang wektu karo partner:

Bubar ana tag ngrembug tren on Twitter sing mbantu wong klumpukne kawruh bab-bab sing ora bisa ngirim ngandika ing tanggal. Tag ngrembug dadi kaya iki: #FiveWordsToRuinADate.

Pangguna dikirim menyang nomer saran babagan tembung sing bisa kiamat tanggal. Sawetara iku saran padha tenan worth ngelengke.

Kayata, Matt Lieberman, kang inang kanggo AfterBuzz TV, wrote sing miturut marang limang tembung kang bisa kiamat tanggal sing “sampeyan Kiss kaya sandi seduluré”. Apa Lieberman wanted kanggo ngomong ana iku salah amba kanggo pirembagan bab sesambetan kepungkur ing ngarepe katresnan newfound Panjenengan.

Conto liyané yaiku tweet dening Jeff Drake, writer. Ing limang tembung ingkang boten pareng, miturut marang, sing “sandi ibu bisa drive kita”. Iki statement bisa dadi spoilsport amba yen ngucap nalika mbuwang wektu karo partner, utamané yen sampeyan ana wong.

Ya, kowe mesthi duwe hak kanggo tresna ibu, nanging sing paling bocah-bocah wadon sengit kanggo ndeleng wong ing urip sing nggawa referensi saka ibu utawa malah ngomong akeh banget bab dheweke.

Ketik tag ngrembug #FiveWordsToRuinADate ing bar telusur Twitter; sampeyan bakal njaluk kanggo ndeleng akeh saran menarik lan migunani kuwi.

3. Iku Little bisa nindakake kamulyan:

Katresnan iku bab sethitik; ing diskusi sethithik on Twitter suggest supaya. Kayata, a tweet dening Patama Posts tabet menawa bocah-bocah wadon tresna pengalaman hugged saka konco.

Iki iku sethitik bisa nggawe aran partner tresna lan Twitter mulang supaya akeh wong-wong mau.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Love Without Words
Express Your Love Tanpa Liyane

Extreme ngandika iku paling apik nalika lagi ngandika, "More than words is all you have to do to make it real....

Close