Apa Women Think About Sajrone Bayan

Nalika jinis punika khusus, intim, in-the-wayahe tumindak, kadhangkala pikiran wanita kathah kanggo keblasuk, ora ketompo carane gedhe jinis punika. Ngisor mung sawetara saka pikirane sing bisa ngetik atine wanita sak sanggama.
TV Nuduhake kegiatan / Film: Apa sampeyan wis mung mirsani film gedhe utawa ana ing tengah saka seri TV, kadhangkala reevaluating plot lan karakter occurs sak jinis. Kita ora bisa bantuan iku yen kita duwe “a-ha” wayahe ing tengah saka jinis, iku mung tegese jinis punika maringi inspirasi.

Nedha bengi: Nanging, yen sampeyan kelakon kanggo Sapuan lady mati saka iku kaki sanalika dheweke lumebu lawang saka karya dina kemungkinan dheweke sing dheweke bakal mikir bab nedha bengi nalika sampeyan nang saka dheweke. Kita ora bisa bantuan iku yen kita bisa multitask, plus ayo kang bakal jujur, jinis biasane dianggo munggah-nepsu lan ngerti apa sing arep nggawe bakal njaluk bantuan nedha bengi siap sing akeh luwih cepet.

Changing Positions: Ayo padha ngadhepi iku, kadhangkala kita mati sink karo partners kita. Iku utamané Samsaya Awon nalika siji partner nglangen luwih saka liyane. Nalika Ladies ndeleng wong lanang sing banget menyang posisi tartamtu, padha ora suggest siji anyar wiwit penggalihipun dhumateng kita rawuh saka nggawe wong lan kita. Nalika iki ana, pikirane “Panjenenganipun banget menyang posisi iki kanggo ngganti. Aku kudu ndalang dadi menyang iku mung minangka akeh kaya iku”, “apa sing kita ora mengkono sing siji posisi anyar kita mung nampa lan tresna?”, lan / utawa “njupuk, kok ora posisi iki babras?” POP menyang otak kita.

Positions anyar: Nalika ngoper munggah ing amben punika tansah apike, ora kabeh posisi sing gampang kaya padha koyone. Iku penting kanggo have fun lan ngguyu, utamané nalika posisi mung ora koyone banget bisa. Saka “Panjenenganipun sengaja katon iku ing bolongan salah” kanggo “bisa salah siji saka kita tekan Pelumas tanpa Mudhun” kanggo “Aku bisa ngentut yen kita tetep arep ing iku kaya iki”, kabeh pikirane sing duweni potensi bisa nyambung liwat pikiran wanita.

Orgasms: Ladies, kita kabeh ngerti sing arang-arang kita lan sadurunge wong kita. Nalika iki bisa uga ora bisa kedadeyan Kerep, iku ora kelakon saka wektu kanggo wektu. Lan nalika, sanajan sawise orgasme kita, jinis ngrasa sange, kita uga arep kanggo mangga kita partner. Iku ing wektu iki nalika wanita mikir “Yen aku moan banter, Mungkin sing bakal bantuan marang cum”.

Pets: Kita tresna kita pets lagi anggota khusus banget saka kulawarga. Amarga saka kuwi kita kathah kanggo njaga lawang mbukak sak jinis minangka meows, barks, lan scratching ing lawang sak jinis bisa ngganggu swasana ati. Nanging, karo pilihan iki asalé undhangan sing kanca wulunen bisa nonton sampeyan gadhah jinis. Iku nalika kita nyekel mripat sing kita mikir “Aku ora duwe jinis karo sandi pet nonton kula” utawa “Apa dhewek / dheweke obah nyedhaki kita? Aku ora pengin jinis kita kanggo njaluk diselani”.

Aja wedi, wong minangka malah minangka iki pikirane mbukak liwat pikiran wanita, jinis isih banget nyenengake. Lan wanita, sampeyan ora perlu sumelang sing ora mung siji sing multi-mikiraken sak jinis.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
3 Alasan Ora Kanggo Njupuk Puppy Panjenengan On A Pisanan Tanggal

A saperangan taun kepungkur, kanca marang kula sing jeneng lan nomer telpon lan ngandika yen dheweke kanca iki dikarepake ...

Close