Apa Banget Need Kanggo Ngerti: Kakendelanipun is king

Dheweke iku sanget dening budaya kontemporer dadi wong wadon kuwat sing mangerténi carane kanggo njupuk care saka dhéwé lan dadi sawise apa dheweke kepengin. Dheweke iku supaya kuwat ing kasunyatan, dheweke ora jinis cah wadon sing perlu duwe lawang dibukak kanggo dheweke. Dheweke 'd scoff ing kembang minangka karya romantis pushy lan njupuk mbayar kanggo nedha bengi minangka ngenyek kanggo kamardikan financial dheweke. Punika wong rahasia: Apa sing lagi njupuk CEO saka perusahaan metu ing tanggal pisanan utawa partner cah wadon sing derides romance inordinate, kakendelanipun ora memang kudu teka menyang muter, lan tansah ndadekake swoon dheweke.

Aja Argue, Cukup Njupuk A Chance

Wong bisa argue sing modern dina, wong wadon sawijining bisa internalize tradhisi Chivalrous minangka tumindak marang kampung bagan. Iki dina, ya, lanang lan wadon iku cantik akeh perangan kang adil, nanging kakendelanipun ora ana ing nyamarake nganjuraken oppression wanita utawa perpetuating ing injustices sosial wanita. Mung 7 persen wanita aran kaya tumindak Chivalrous, kayata nyekeli lawang mbukak, sing patronizing, miturut Daily Mail. Nanging, miturut wong siji ing Elite Saben, liyane 93 persen wanita sing ora takon iki tumindak Chivalrous. Sireh Pinang Chivalrous soko liyane wanita ngirim nyana, lan liyane wong ngirim incorporate.

Misunderstandings

Dadi mbok menawa kakendelanipun ora mati, iku misunderstood. Louisa Peacock of Telegraph ngandika yen wong supaya kakendelanipun wedi sing tumindak Chivalrous bakal misconstrued utawa ngirim sinyal salah. Ing jaman digital iki, ora respon kanggo pesen teks utawa dikarepake gambar Instagram bisa nganggo volume, durung dadi angel kanggo decipher minangka kalsium. Kita bisa dadi budaya bingung socially sing liwat nganalisa lan ngira-ira kapindho, utamané nalika nerangake gendakan lan romance. Malah nalika kita bangsa elects presiden wanita pisanan, sanajan wong mikiraken nggawa roses bakal katon kaya umpan kanggo jinis, wanita appreciate wong sing Chivalrous. Kakendelanipun ora cradling wong wadon pecah amarga dheweke iku putri alus sing perlu kanggo disimpen dening Pangeran Damai. Iku sopan, Tulis jenis lan expression saka katresnan lan bab. Women isih pengin dijupuk ing tanggal. Gendhakan isih pengin bakal ditampilake adoration. Garwa isih nyana bisa pampered.

Carane nambani dheweke

Kakendelanipun ndadekake wong dadi wong wadon lan aran kaya Lady. Nambani lady ing gesang karo tumindak iki chivalry lan sadurunge nyeret romantis, apa sing lagi arep ing tanggal kapindho utawa wis nikah kanggo 10 taun.

  • Surprise dheweke karo kembang ing dheweke ulang tahun, ing Valentine Day utawa mung amarga. Ngirim kembang, kaya nggantheng FTD wungu bouquets, uga cliché romantically, nanging wanita bakal tresna Tulis nganti pungkasan wektu.
  • Marang dheweke dheweke iku sampeyan kuwi kabeh. Marang pasuryan-kanggo-pasuryan dheweke. Teks iku. Tulis iku ing Post-it. Mung nggawe manawa dheweke tau lali iku.
  • Walk cedhak dalan, terus tangan nalika nyebrang lalu lintas. Kroso kaya yen lagi nglindhungi safety iku endearing.
  • Njupuk dheweke kanggo nedha bengi becik. Sanajan sawise taun mangan pizza ing kursi bebarengan, nedha bengi becik rekindles narik sing. Ya, lumaku ndhisiki kanggo mbukak lawang mobil kanggo dheweke.
  • Nyekel tangan ndadak. Jaga supaya tangan dheweke nalika nonton TV utawa nalika ing baris kanggo warung. Jantung bakal flutter.
  • Padha salam-salamana dheweke ing lawang sadurunge tanggal, lan lumaku dheweke kanggo lawang bubar. Sing carane iku rampung ing film.
  • Nelpon kanggo check-in, tinimbang teks. Dheweke iku Lady anjog ing urip lan penting cukup kanggo nggawe telpon.
  • Pujian dheweke. Amarga dheweke iku ayu.

Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
7 Enggak Ngaruh Ugly Women Priksa Reruntuhan Sing Sembarang Kemungkinan saka Relationship

Ora ana kang sampurna. Ing kasunyatan, Free ora bakal cukup minangka akeh fun yen wong padha. Nanging, ana ...

Close