Apa Women Banget Pengin?

Yen sampeyan takon wong wadon apa dheweke kepengin, dheweke bakal reply dening nyoba kanggo njlèntrèhaké apa dheweke kepengin ing wong. Lan dheweke biasane wis alangan njlentrehke sing. Dheweke malah ora bisa miwiti kanggo njlèntrèhaké apa iku pancene dheweke perlu.

Nalika sampeyan kanthi teliti mirsani wanita ing sesambetan, sampeyan nemokake sing sawetara sesambetan luwih manggoni lan sukses saka liyane. Kanggo sesambetan sukses, wong wadon wis njupuk kabeh bab-bab sing dheweke perlu. Ing sesambetan sing ora manggoni, siji utawa luwih saka kabutuhan wong wadon kang ora kang ketemu.

Dheweke Knows Nalika Soko wigati Punika Missing

Nalika sampeyan kanthi teliti mirsani wong wadon sing banjur metu saka sing marriage, sampeyan nemokake sing lagi nggayuh kang padha ilang ing marriage. Contone, yen jinis iku boring, dheweke bakal oleh pacangan macem. Yen jinis ing ningkahan punika ditrima, nanging dheweke ngrasa dheweke ora kang dianggep karo bab, dheweke bakal nemokake wong sing bakal nambani dheweke karo bab. Nalika wanita metu saka sing marriage, lagi looking kanggo duwe siji utawa luwih saka kabutuhan ketemu. Kanggo sawetara wanita, yen njupuk wong loro beda-beda ing urutan kanggo njaluk kabeh kabutuhan dheweke ketemu, dheweke bakal nindakake iku.

Apike, ing paling kasus, wanita ora ngupaya kanggo metu saka sing marriage. Padha sumurup mung sing padha remen. Padha dadi rentan kanggo maju saka wong liya lan banjur milih kanggo pindhah karo.

Kanggo paling wanita, yen dheweke wis ora njupuk kabeh kabutuhan dheweke ketemu, dheweke rampung bakal ninggalake wong lan katon kanggo wong sing bisa nepaki dheweke. Nanging dheweke ora ngerti sing iku amarga dheweke iku ora njupuk kabeh kabutuhan dheweke ketemu, dheweke mung mangerténi apa bab sesambetan dheweke ora seneng.

Women uga ora ngerti iku, lan paling mau mesthi ora bisa ngomongake iku, nanging wanita kudu papat iku supaya bisa kawujud.

Ana Apa Four Things penting A kabutuhan Woman

First, dheweke perlu kanggo aran ngormati individu unik dheweke iku. Wong perlu kanggo aran khusus, Boten kados wong wadon liyane. Lan dheweke perlu ngerti sing wong dheweke ndhukung dheweke ing upoyo dheweke.

Kapindho, dheweke perlu kanggo aran sambungan emosi sing jero intim. Wong perlu kanggo duwe karukunan emosi karo wong dheweke. Iku sambungan dheweke enggo bareng mung karo wong.

Katelu, dheweke perlu kanggo aran kaya wong wadon. Wong perlu kanggo aran ayu, sexy, lan feminin. Wong perlu kanggo seneng kabeh iku sing nerangake karo kang wadon.

Lan pungkasanipun, dheweke perlu hasrat jinis panas. Dheweke perlu seduced, katarik, nggoda, lan wareg, liwat lan liwat maneh. Wong perlu kanggo nemu iku anyar, ing cara anyar, kalebu bayangan lan peran. Iku ndadekake dheweke aran urip.

Wong wadon paling kawujud nalika dheweke karo wong dheweke wis kabeh karo, nalika dheweke karo wong dheweke luwih sadis edan bab. Nanging sing arang mengkono. Biasane, siji utawa luwih bab sing ilang.

Conto Of Various Men In Life A Wanita

Ayo kang katon ing macem-macem wong sing wong wadon wis karo ing uripe. Ing macem-macem wong ketemu sawetara saka kabutuhan, nanging ora kabeh wong-wong mau.

Bad Boy

Contone, ayo kang njupuk bad boy klasik kabeh misuwur. Ing bad boy menehi jinis macem dheweke. Lan amarga iku banget lanang, kang ndadekake dheweke aran seksi. Nanging iku digunakke wong bodho dhewe sing Cidra ing dheweke. Dheweke ora aran ngormati, lan dheweke mbokmenawa ora aran sembarang sambungan emosi. Dheweke kerep dadi ketagihan kanggo wong amarga jinis punika becik lan dheweke supaya ngrasa banget seksual. Dheweke bakal nyoba muspra kanggo tame wong, nanging ora metu wohé. Ing pemisahan emosi, dheweke pungkasanipun godhong kanggo wong apik. Ing paling wong wadon ajining dhiri dhuwur pungkasanipun godhong kanggo wong apik.

Nice Guy

Banjur ana wong becik wimp klasik. Panjenenganipun ndadekake dheweke aran ngormati, lan iku bisa kanggo netepake sambungan emosi karo dheweke. Sayange sanadyan, kang boring, utawa kang ora lanang, supaya dheweke ora aran seksi lan ora aran diuripake babagan jinis. Dheweke 'd tresna omah-omah wong, amarga wong 'd dadi sampurna kanggo kulawarga, nanging sakperangan alesan dheweke tansah delaying engagement ing. Iku amarga dheweke ora nggawe dheweke aran kaya titah seksual.

Ing Guy emosional Unavailable

Paling cedhak dheweke uga njaluk hubungan becik iku wong emosional kasedhiya. Dheweke ora wimp a, lan iku ora wong bodho. Dheweke uga lanang lan menehi jinis dheweke apik. Dheweke uga Gentleman lan nggawe dheweke aran banget ngormati. Nanging ana siji bab penting ilang. Dheweke ora emosional dhuwur. Dheweke tau ngrasa emosional disambungake kanggo wong. Iki mbokmenawa wanita complaint paling gedhe duwe. Dheweke ketemu wong becik ing kabeh nggatheake, nanging peduli iku, kang ora emosional dhuwur. Dheweke nyoba liwat lan liwat kanggo njaluk wong kanggo mbukak nganti dheweke, nanging ora tau mengkono. Wanita jalmo emosi, lan padha need it, supaya dheweke pungkasanipun godhong.

Ing Gay Friend

Ana wong ing uripe. Ana kanca homo dheweke. Dheweke tresna hanging metu karo Dèkné, awit kang ndadekake dheweke aran seksi lan wong pancene ndadekake dheweke rumangsa ngormati. Dheweke wis akèh ing umum karo wong, nanging peduli iku, kang homo, lan kanthi mangkono ora pilihan.

The Lover Aneh

Lan banjur ana pacangan aneh occasional. Kanggo akeh alasan dheweke 'd tau tau nimbang wong akeh kanggo tindakan, nanging peduli, jinis apik. Sawise saben sawetara sasi, nalika dheweke wis bosen karo carane iku sing arep kanggo dheweke, dheweke bakal nelpon wong munggah lan mbukak liwat siji bab, lan siji bab mung. Kanggo jinis. Lan banjur dheweke godhong wus dheweke bakal rauh golek wong becik.

Ing Single Man

Lan pungkasanipun, minangka salah siji conto pungkasan, ana wong nikah. Mung wanita ajining dhiri kurang ngidini piyambak dadi Jeng a, utawa ing tembung liyane, wong wadon sing kepengin apa kang bisa ora duwe. Dheweke menehi jinis macem dheweke, kang ndadekake dheweke aran seksi, padha nuduhake sambungan jero emosi. Nanging ora bakal ninggalake bojoné. Dadi dheweke ora aran khusus. Lan amarga dheweke ajining dhiri kurang, iku banget angel kanggo dheweke ninggalake.

Nanging supaya dadi njaluk bali kanggo poto dhuwur ajining wanita.

Yen Mung Dheweke bisa Duwe Sing Dheweke Perlu

Dadi, sing padha conto wong ing uripe. Nalika sampeyan bisa ndeleng, siji utawa luwih saka dheweke kabutuhan ora kang ketemu ing saben tuladha. Nanging mbayangno yen dheweke bisa ketemu wong sing gampang ketemu kabeh kabutuhan dheweke. A wong kang digawe aran dheweke ngormati. A wong sing nguripake sambungan jero emosi kuat karo dheweke. A wong sing ndadekake dheweke aran feminin lan womanly lan seksi. A wong sing menehi hasrat jinis dheweke panas. Saiki sing bakal apik tenan.

Punika Masterful Lover. Panjenenganipun punika kuwat durung lanang. Jujur durung wicaksana. Lanang durung emosi. Nemtokake durung fleksibel. Oriented durung spontan Gol. Mimpin durung menehi. Dominan durung pemikir. Lan menehi dheweke orgasms alam bébas njerit.

Iku jenis saka bab wanita ngimpi bab.

Iku wis fokus ing riset kanggo pungkasan 15 taun, lan wis nyathet ing buku, “David iyub-iyub kang Masterful Lover Manual.” Sampeyan bisa maca liyane babagan buku ing website.

Menehi wanita penggalihipun dhumateng luar biasa,

David iyub-iyub


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Nalika punika "Wektu Tengen" Kanggo Nguber A New Relationship?

Breakups sing angel. Preduli saka kang ends sesambetan utawa apa iku rampung, it can be an emotional time following...

Close