Sapa Apa Pay ing Date First – Saran Kanggo Men

Wong duwe kabeh jinis hang-ups nalika nerangake gendakan, lan Mungkin salah siji sing paling umum kroso ditekan utawa negatif bab mbayar kanggo tanggal. Men nanggapi beda kanggo kaku iki. Sawetara wong tansah mbayar, nanging kanthi sidheman aran negatif nang salawasé nulis mriksa. Sawetara wong nandheske ing anggota setengah lan saben sawetara wong kosong duka babagan iki. Sawetara wong mung genuinely wedi seeming lawas gaya yen padha kurban kanggo mbayar Bill.

Aku ngerti wong sing bakal mung warata metu nolak kanggo mbayar ing lengkap ing tanggal kapisan, tinimbang nuntut yen Bill kudu pamisah persis ing setengah. Apa? Amarga padha wis dadi akeh pengalaman anggota kanggo tanggal larang karo wong wadon mung kanggo tau krungu saka ing dheweke maneh. Mungkin sampeyan wis iki kelakon kanggo sampeyan. Mbok iku ana wong wadon sing disenengi lan panginten sampeyan padha vibing karo, supaya sampeyan ana kanggo mbayar, mung duwe dheweke ngilang lan tau bali telpon. Utawa mbok menawa sampeyan wis mbayar kanggo sawetara tanggal elek tengen average utawa darned lan sampeyan nesu iku. Kabeh sing boroske hard awis-entuk. Lan aku njaluk aku emg apa. Sing bakal ora aran perih!

Ing kaping saka podo kok ngirim wong bakal samesthine kanggo mlaku biaya kabèh Bill mung mung amarga iku wong? Women pengin podo, uga kene iku.

Ayo kula pitutur marang kowe sethitik rahasia. Kadung iki mulo sampeyan, lan sampeyan insisting ing dheweke setengah anggota ing tanggal kapisan, iki bakal ajrih adoh wong wadon feminin kualitas apik. Sampeyan ndeleng aku mulang klien wanita kanggo dadi energi feminin sing ngubengi wong padha Tanggal, kerjane luwih cara sing. Iki tegese nampa anggun lan ngijini wong kanggo Roman dheweke. Sampeyan ora bisa loro-lorone dadi energi lanang Panjenengan, digunakake romance ora bisa ngrembaka. Iku bakal luwih kaya partner mate paling, sing temenan badhe mbayar setengah Bill. Dadi nalika aku ngerti frustasi Panjenengan, Aku Highly nyaranake terus kanggo nglakoni bab sing gentlemanly lan aturan kanggo mbayar. Wong wadon kualitas bakal tenan appreciate sampeyan iku.

Lan ora mung apa karo wong-wong wadon sing disenengi. Kurban kanggo mbayar ing EVERY tanggal. Loro saka kasunyatan sing iki wangun mung luar biasa apik lan becik andhap asor, Semesta nonton lan sampeyan mengkono Deed apik. Iku ora bakal pindhah unnoticed.

Aku iki tau ing tanggal sing arep tenan uga. Nanging ing mburi wong bener digawa metu kalkulator kanggo pamisah munggah Bill persis miturut sing wis apa kanggo mangan lan ngombe (aku uga mikir iku kalkulator ing telpon, nanging isih). Sanalika iki kedaden aku felt kabeh atraksi Aku wis sadurunge wis kroso saluran tengen metu saka kula. WOW! Aku tau mbayangno kang karo wong kaya iki – Yen iku kaya iki saiki mbayangno apa kang bakal dadi kaya kanggo manggon karo! Bisa mbayangno blanja ing Ikea kanggo Furnitur? Apa bab ing sandi ulang tahun, aku kudu mbayar setengah banjur banget? Ora banget romantis.

Supaya dadi jaded babagan anggota dening mung kang nyenengake babagan. Ing atos lan tumble saka dating, sawetara saka wanita njupuk metu bakal ilang lan ora bali telpon. Iku par kanggo dalan ing. Aku nang sampeyan wis rampung padha kanggo wong nang endi wae ing sadawane baris yen sampeyan ana brutal jujur ​​karo dhewe. Nanging, nalika lady Panjenengan teka bebarengan, lan sampeyan nggawe dheweke aran khusus lan nggawe romance amarga wis ana kanggo mbayar, ora mung bakal iki dalan munggah atraksi, nanging dheweke bakal ngenali sampeyan kanggo kuwat, wong lanang sampeyan.

Aku ngomong ora padha sumelang ing bab kang lawas gaya - ayo kang njupuk ngadeg kanggo kakendelanipun, Roman lan passion. Apa ora mung njagong maneh lan seneng penggalihipun dhumateng sampeyan bisa nggawa wong wadon kanthi mengkono bab jenis iki kanggo dheweke, apa sing dienggo kanggo ndeleng dheweke maneh utawa ora. Sampeyan banjur bisa bask ing kawruh sing sing tepat, kanthi fungsi lan wong merdika, sing bisa milih kanggo nambani wong wadon, mung amarga kang bisa. Rumaos mongkok.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Tall Girls Tanggal Guys Shujaa

Sapa sing metu ana wis tau tanggal girl sing dhuwur saka wong-wong mau utawa karo wong luwih cendhek tinimbang wong-wong mau? Carane iya iku ...

Close