Apa Men Love Heartless Ratu Tawon

Iki dating site, lan dating site for penyayang pet, ora kurang. Dadi bisa kita pirembagan kanggo mung menit bab asu wadon? Lan tegese “asu wadon” ing pangertèn sing paling euphemistic, minangka hubungane ora canine, nanging sing pasangan spesies manungsa sing menehi wadon dogs ala sing. Nanging amarga iki sawijining situs SFW lan ing gaweyan kanggo menehi bali kanggo asu wadon bab lan tresna padha pantes-supaya dadi pirembagan tinimbang babagan Heartless Ratu Tawon (utawa HQBs) lan wong-wong sing tresna mau, lan apa ana kanggo sinau saka wong-wong mau kanggo nggawe sesambetan kita dhewe luwih apik.

Wektu lan wektu maneh, Aku wis seksi kawitan-tangan menyang kedadean saka “becik wong tresna HQB”. Iku pancene Marvel kanggo lah-ngrawat, jenis-ati, wong courteous lan loman sing misale jek tansah dadi ing posisi mlengkung liwat mundur kanggo HQB kang; lan kang misale jek uga tresna saben menit saka respon kanggo panjaluk lan prewangan beban paling abot saka disdain indiscriminate dheweke. Nanging sesambetan iki uga sawetara sing paling aku wis katon ing syarat-syarat dhowo umure; lan banget, Aku wis deduced, ing syarat-syarat sawetara jurusan sukses sesambetan.

Supaya apa bisa kita, minangka prayoga, wanita pemikir sinau saka HQBs kanggo narik kawigaten lan tetep jenis wong sing padha koyone ora duwe masalah narik kawigaten lan tetep?

1) HQBs duwe raos kuwat saka identitas

Woman Identity kuwat

HQBs ngerti sing lagi lan apa padha arep. Padha ngerti apa padha nggawa tabel lan lagi menarik amarga kapentingan sing dhewe lan padha uga unik saka kapentingan partner kang. It is boring to date yourself, lan HQBs wis figured iki metu.

2) HQBs duwe printah donya

panglimané Woman

Lan HQB misale jek duwe printah donya watara dheweke (apa dheweke pancene ora utawa ora). This quality provides a subconscious boost to her partner’s ego—if he has some control over making her happy, lan dheweke wis kontrol liwat “The World”, kang wis kontrol “The World” by proxy. It’s that whole “yen A = B B = C, banjur A = C” thing. How does this translate into a useful tip? Decent, thoughtful people like you and me tend to not be very assertive with our actions and communication. Being assertive is much different than being aggressive, kang M.O dhasar. saka HQB rata-rata lan apa menehi dheweke sing gerah-nandang gerah, kontrol saka tenuous “The World”. But being more assertive will yield a greater command of your world, without the otherwise negative results of aggression. One example of this is simply to state what you want and why it makes sense from your perspective, sans ing demeaning, nesu condescending supaya kerep dipunginaaken ing nggawe panjalukan padha dening HQBs.

3) Ing tau-populer lan buktiaken, “Men Challenge a”!

Men Kaya Challenge

Carane akeh artikel gendakan lan buku duwe maca sing pengabdian kanggo sawetara versi ing idea dhasar sing wong kaya bakal presented karo tantangan, supaya padha aran ekstra khusus nalika lagi bisa digdaya ngandika tantangan? Nanging, piyambak, will speak of finding the more elusive woman more attractive than the one who is an always-available open book. Sometimes elusiveness manifests as—how should I say—being a little stingy with expressing any kind of positive emotion or feedback (kang ngendi HQBs teka ing). Some men can’t resist the challenge of trying to illicit any kind of pleasant response from an HQB and so she becomes an object of great interest.

Pripun YOU (maneh, minangka prayoga, wong wadon wicaksana sampeyan) nguripake dhewe menyang kang luwih saka tantangan? This can easily become the disingenuous game-playing that books like “Aturan” (Fein lan Schneider) kabeh, which may not work for everyone and may leave you ill-feeling and confused about what to say and when. Nanging, build up your life to be genuinely full and exciting—making you a true challenge to nail down a date with. Not only will it check off that whole “dadi tantangan” ngubungake supaya ungracefully characterizes HQBs (sing wong golek supaya atraktif), nanging tanggal bakal ketaman sing luwih rego nalika sampeyan wis digawe titik kanggo nglampahi wektu cetha terkenal karo wong.

4) Ora Ana game

Woman ngiro-iro Games

Ana rawuh wektu nalika wong mungkasi respon kanggo ngiro-iro games-apa iki dening kabecikan saka wong kang sethitik luwih diwasa, or the relationship itself having grown beyond its initial flirtation. Perhaps this tip can be at least partially credited with the whole “longevity” anomaly presented by HQB/Nice Guy relationships. HQBs say what they want, and when they want it. There are few games and intangibles in dealing with an HQB, and many men find this refreshing. This ties in elements from a couple of previous tips—in being straightforward with your communication (I.E. kang tegas), lan cetha banget karo apa sing kepéngin saka partner yen wong iku durung nyediakake iku, sampeyan wis presented a tantangan bilih piyambakipun kamungkinan bakal seneng mlaku nganti ketemu, awit kowé wis dadi cetha lan ora bakal wedi kang efforts bakal muspra.

Dadi, Kind Ati-njupuk jantung, lan tips iki kanggo jantung lan Mungkin kita bisa pratelan nuduhake ageng sethitik saka pasar Nice Guy kangge kita sesambetan!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Yappily Ever Sawise: Are You Ready kanggo 'Family Campuran'?

Yen sampeyan wis diwiwiti partner pacangan fellow pet, sampeyan wis duwe bab ingkang penting ing umum: katresnan kanggo kéwan

Close