Apa Sampeyan Apa Tanggal Girl Kanthi Dog a

Ing wayahe aku ing hubungan karo wong wadon sange. Dheweke iku ayu, cerdas lan feminin. Dheweke iku kabeh aku tau takon kanggo. Ing bab mung sing kadhangkala annoys kula punika asu dheweke sethitik sing tansah wiwit njaluk cemburu, kapan aku Kiss utawa cuddle dheweke.

Maksudku, Aku asu lan Aku uga duwe asu sing urip ing panggonan tiyang sepah nanging aku isih njaluk pegel dening kasunyatan sing aku ora bisa Kiss dheweke tanpa risking tinnitus saka barking saka asu dheweke. Aku malah miwiti kanggo sengit bab sethitik, nganti aku temen maujud sing padha uga tombol kanggo sesambetan seneng kita.

Aku ngerti muni rampung edan nanging aku panginten bab sipat pribadine lan kuwalitas saka sandi gendakan, sing liyane aku temen maujud sing asu dheweke uga wis dipengaruhi dheweke luwih akèh saka aku panginten.

Aku malah mbayangke carane sandi gendakan bakal yen dheweke bakal ora wis wungu ing cara sing diijini dheweke kanggo njupuk care saka liyane kang. Aku teka menyang kesimpulan sing malah sanadyan iku isih annoys kula nalika asu dheweke ora mandheg barking, I have to thank him for the perfect human being he helped her to become. I eventually realized that Mudhun ing katresnan karo cah wadon sing wis asu iki kaputusan paling aku bisa wis tau digawe.

Dheweke Sinau kanggo Njupuk Over tanggung jawab

Kadang aku duwe pangrasa sing anak saiki mundhakaken tuwane, tinimbang njupuk wungu dening tuwane. Minangka asil sing padha ora njaluk kasempatan kanggo berkembang raos tanggung jawab, amarga oleh mulang wong-wong mau apa tegese dadi tanggung jawab kanggo soko utawa wong.

Yen sampeyan nemokake sing metu cah wadon sing partner wis pancen ora pangertèn saka tanggung jawab, dheweke mbokmenawa tau asu. Wong wadon sing mundak akeh munggah karo asu kanthi otomatis sinau kanggo njupuk tanggung jawab kanggo liyane kang.

Dheweke wis kanggo lumaku karo wong, dheweke wis kanggo Feed wong lan dheweke wis kanggo njupuk wong ing veterinarian nalika iku lara. Kabeh iku mbutuhake raos tanggung jawab. Nalika sampeyan partner wadon sing wis pangertèn iki saka tanggung jawab kanggo liyane kang, sampeyan uga bisa cantik manawa dheweke pangertèn saka tanggung jawab malah ageng nalika nerangake manungsa.

Ing ngono sampeyan tau mikir babagan miwiti kulawarga karo wong wadon, sampeyan kudu luwih apik mungkasi munggah ing sesambetan karo cah wadon sing wis raos tanggung jawab.

You Can Be Sure that She Has a Caring Personality

Apa kowe ngerti nomer siji bab sing ndadekake wong seneng ing sesambetan? Aja, nomer siji: Bab ingkang kita ngarep-arep kanggo njaluk metu saka sesambetan wis boten apa karo jinis. Apa kita arep wong wadon sing njupuk care saka kita. Wong pengin wanita sing duwe pribadine ngrawat.

Iki wis boten apa karo misbelief sing kita arep kanggo bisa dianggep kaya raja-raja ing sesambetan. Kabeh kita pengin iku aran sing prawan kita bebarengan karo tenan peduli bab kita. Yen ana siji jinis cah wadon sing luwih cumadhang kanggo ngurus kowe saka sembarang cah wadon liyane, banjur iku cah wadon sing wis asu.

Njupuk care saka asu mbutuhake akèh wektu lan sabar. Aku wis tau ketemu wong wadon sing wis asu lan sing wis ora padha karo pribadine ngrawat. Priksa manawa prawan sing sampeyan mungkasi munggah ing sesambetan karo kepengin kanggo ngurus saka djalmo liyane, kalebu panjenengan.

She is Not a Couch Potato

Aku banget hasrat babagan olahraga. Aku tresna kanggo pindhah jogging lan dadi ing udara seger. Amarga kasunyatan sing aku ora kasengsem ing mbuwang kabeh dina ing ngarep televisi nalika tingkat vitamin D sandi nemu murah lan murah, Aku uga ora kasengsem ing partner kentang kursi.

Yen cah wadon sing partner wis asu, sampeyan bisa cukup manawa dheweke iku apa, nanging kursi kentang puguh. Yen sampeyan ora pengin duwe pawarto asu kabeh liwat lantai, sampeyan kudu lumaku karo asu ing paling loro kaping dina.

Aku njamin sampeyan sing cah wadon sing wis asu rodo mblanjakake dheweke wektu njaba kang aktif, tinimbang mbuang wektu dheweke ing kursi. Malah sanadyan aku pegel dening asu sandi gendakan nalika ora mungkasi barking, Aku seneng iku nalika kita njupuk mate karo wong.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Dating Pool
6 Pitakonan tombol kanggo Takon dhewe Sadurunge Kang nyemplungaken ing Pool Dating

Mbayangno arep nyimpen Grosir kanggo trip blanja tumindake. You neglect to make out a list of the...

Close