Apa Sampeyan ora Apa Coba Kanggo Ngganti Guy Panjenengan

Ana punika akeh ditulis bab carane sampeyan bisa ngganti wong. Carane sampeyan bisa tame wong lan nggawe wong menyang wong sing arep kanggo wong dadi. Nanging supaya dadi jujur ​​kene, kang katulisan mangkene tansah wuwus ing saiki lan misale jek kanggo kinclong liwat jalaran long-term tumindak kuwi. Bebener iku sampeyan mung arep kanggo ngganti wong amarga iku ora nengen kanggo sampeyan.

Nalika sampeyan tresna utawa nemen kaya wong sing ora pengin ngganti mau. Malah iku sing sengit marang bab sampeyan Sungkem marang bab amarga padha unsur sing nggawe wong persis sing iku. Saliyane ing long-term padha bakal mungkasi munggah resenting yen sampeyan ngganti mau. Lan sampeyan bisa nyalahke wong? Punapa panjenengan kersa wong ganti sampeyan lads lan lasses? Jero mudhun ana prakara sing kita kita ora pengin setengah-ati katresnan. Tresna sing mung penyelesaian kanggo wong sing ora nengen kanggo kita. Lan wong-wong sing golek iki jenis sange (Temtu dicacat nanging saben sesambetan wis iku wektu) tresna ing ngendi sampeyan bisa free, seneng, ngamanake ing kawruh sing padha tresna sampeyan kanggo sampeyan wani. Padha ora nyoba kanggo ngganti wong pisanan padha ketemu menyang wong iku ora. Padha ngenteni lan padha golek wong sing ngganti donya tanpa needing kanggo ngganti piyambak.

Katresnan iku bab bab. Sampeyan perlu kanggo nyelehake ing apa nyana kanggo njaluk metu. Dadi yen sampeyan ora pengin wong kanggo ngganti sampeyan ing siji sampeyan kudu bab ora kanggo ngganti wong. Kejabi yen pancene tresna marang ing idea saka ganti bagean saka wong ora nglintasi pikiran. Aku ora ngandika yen sampeyan ora bakal golek jodoh long-urip kanthi nggunakake kabeh Taming / pendekatan ganti nanging sampeyan ora nemokake katresnan bener cara sing. Dadi kaputusan karo kowe. Aja pengin wong utawa siji?


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Online Dating Njupuk Sampeyan Down?

Sampeyan ngerti carane iku nalika sampeyan wis mung dikirim sing atus e-mail mantep, sing becik wong / wadon sing padha petung ...

Close