Tulis Kanggo Tanggal My Pet

Join our team of great contributors.

Kita tansah nrima artikel gedhe saka panulis, bloggers lan panulis freelance. Kanggo idea saka apa kita are looking for, waca liwat sawetara artikel ing situs. Iki uga bakal menehi idea muni kita lan jinis artikel sing wis makarya uga kanggo pirsawan kita.

Sawetara informasi umum:

  • Kaputusan Kita publikasi artikel iki adhedhasar patut lan mathuk saben artikel individu.
  • Yen kita setuju kanggo nerbitaké artikel kawitan Panjenengan, banjur surat perjanjian bakal mlebu sadurunge pembayaran digawe ing tingkat kita saiki kanggo saben artikel. Iki ora bakal persetujuan sing pengiriman sakteruse bakal ora bisa diterbitake. Kabeh ingkang sakteruse kanggo publikasi bakal adhedhasar patut lan mathuk saben artikel individu.
  • Target audience Kita US liwat 18 diwasa siji.
  • Kanthi seng suntingan, artikel sing arep antarane 600-1000 tembung.
  • Irah-irahan isi sing wis makarya uga sing adjectives kuwat, nomer (contone dhaptar) lan pitakonan.
  • Kabeh ingkang article MUST dadi asli lan tau diterbitake sadurunge.
  • Writers bisa milih kanggo dadi panulis memedi utawa duwe profil sing diterbitake ing situs.

Kanggo ngirim artikel kanggo wawasan, please email artikel kanggo:

pengajuan AT datemypet.com

CATETAN: Pengiriman saka agensi utawa bisnis komersial bakal dianggep ing non mbayar basis

 


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio