Совети

од страна на

Малку познати начини за да се добие љубовта на твојот живот

Додека сите ние сликата дека судбината игра суштинска улога во паѓа во љубов, нашите постапки понекогаш може да зборуваат погласно. Подолу е листа, ние открија различни начини на кои можете да добиете на љубовта на вашиот живот.

Малку познат начин #1: Бидете подготвени за љубов
А врската е потребно време, посветеност, и ранливоста. Клучот за здрава и успешна врска е да се сакаш себе си прв, За оваа љубов ви овозможува да навистина го сакам друго лице. силни врски, со себе си и другите, се направени врз основа на доверба, искреност, и комуникација.

Малку познат начин #2: Знаат и да ја признае вашата стандарди
И покрај тоа што не е фер да се суди на лице во целост со своите недостатоци, тоа е важно да се утврди границите. Ние сите знаеме дека постојат одредени мисли и однесувања кои би можеле да го попречат на вашата врска. Исто така, знаеме дека постојат одредени однесувања и карактеристики што го сакате и е потребно во врска. Знаејќи тие ќе ви помогне да го отвори патот за да се добие вашиот значајни други.

Малку познат начин #3: Ја знаат разликата помеѓу љубов на лицето и љубов Нивната љубов
Ништо не удира биде во љубов; Меѓутоа, понекогаш тоа чувство надвладува точно мисли за нашиот партнер. Тоа е важно да се обрне внимание на тоа дали може да се направи разлика помеѓу основните квалитети на една личност и оние што им наметнуваат.

Малку познат начин #4: Да биде во право место во право време
Постојат одредени места каде што само се чувствувам како да сме во нашата елемент. Без разлика дали тоа е во среќен час со пријателите, на концерт или уметничко шоу, или на една класа, Биди таму. Вашата личност ќе блесне, цртање на луѓето да те.

Малку познат начин #5: Се стремиме за емоционална интимност пред физичка интимност
со наоѓање “љубовта на вашиот живот”, една емотивна врска е од клучно значење. Додека брзаат во физичка интимност не е нужно лоша работа, тоа може да се направи една емотивна врска повеќе тешко да се движите.

Малку познат начин #6: Верувај Yourself
Слушнете ја вашата стомакот, да биде удобно одвоеното време, и да бидете трпеливи во вашиот пресуди. Во исто време,, важно е да останат отворени за нови идеи и сфаќања за љубовта.

Дали нејзината судбина, овие малку познати начини, или и двете – важно е да не се откажат од вистинска љубов. За прв пат ќе ја имаат, тоа е најстариот наградува чувство на светот.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2017 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио

Прочитај повеќе:
Запознавање бонтон

Еден од моите пријатели од машки пол ми кажа дека тој еднаш датум една девојка која се појави пијан на првата ...

Затвори