3 Arsyet Not To Take Puppy juaj në një datë të parë

Një çift vjet më parë, një mik më dha një emrin dhe numrin e telefonit dhe tha se shoqja e saj ishte pritur mua për të thirrur dhe të pyesni e saj jashtë. I thought an outdoor play would be a fun first date. We would take a picnic, shishe verë, blanket and enjoy a beautiful summer evening together. I was right about all of that.

Kjo datë i verbër ka ndodhur që të përkojë me mua kone ulur një adorable 10 week old Golden Retriever. I thought that this would only add to the date so I brought him along. Në vend të kësaj, my fun little buddy ended up being a distraction. Here are three reasons not to take your puppy on a first date:

1. Kone mblodhi një shumë vëmendje cili ndërprerë bisedën tonë

Puppy Data e parë

We were never able to really get into each other. Puppies, ose kafshët shtëpiake në përgjithësi, janë starters bisedë të mëdha, por që do të thotë se të gjithë donin të pyes se sa i vjetër ishte.

2.Sepse kam pasur një qenush dhe jo një qen i vjetër, he required constant attention

Puppy Kujdes Nevojat

Kjo do të thotë se ne kemi qenë më shumë babysitters e qen se një çift në një datë me një shok të tretë tagging së bashku.

3.Puppy poo nuk është saktësisht një nxitës

Puppy Poo

Nëse ju keni një qen i vjetër, prishet vockël do të ndodh më shpesh dhe ju keni një pak më shumë kontroll kur dhe ku ato ndodhin.

Në fund të natës, I didn’t really feel like I had much of a chance to get to know my date. From carrying the dog (pasi që ai nuk kishte mësuar të ecin në një zinxhir ende) për pastrimin pas tij në ndarjen e sa vjeç ai ishte me qindra të të huajve të interesuar, I felt like I had been working all night rather than getting to know a nice young lady. There was no second date, but I learned a valuable lesson. Leave the puppy at home for a first date.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
Për dashurinë e një PET

Unë jam një person shumë i llogaritur. Çdo gjë unë bëj është planifikuar tërësisht, për çdo gjë që unë bëj është shumë strategjik. Kur...

Afër